קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות8
ציון בריאות18
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

לבשל את הספר: ריבוליטה "דה דלפינה"

לבשל את הספר: ריבוליטה
לבשל את הספר: Ribollita "דה Delfina" עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 13 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 324 קלוריות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. גשו לסופר וקנו דלורית גדולה, שמן זית איכותי, שמן זית, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. מתכונים דומים: לבשל את הספר: PBJ, מבשלים את הספר: וישיסואז, ו מבשלים את הספר: Mallowmores.

הוראות

1
שלב 1/2 כוס שמן זית, בצל, רוטבגה, גזר, סקווש ושומר במחבת גדולה על אש בינונית-נמוכה. מתבשלים עם 2 כפיות מלח, ומבשלים להזיע את הירקות במשך כ 10 עד 15 דקות, תוך ערבוב מדי פעם כדי למנוע מהם בראונינג, עד שהם רכים. להפחית את החום בינוני נמוך ולתת לירקות להזיע במיצים שלהם עוד 8 עד 10 דקות, עד שהם רכים מאוד.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
רוטבגהרוטבגה
1/2 מלפפון בינוני, קלוף, זרע וחתוך לרצועות1/2 מלפפון בינוני, קלוף, זרע וחתוך לרצועות
צלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקניםצלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקנים
סכין קילוףסכין קילוף
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים את הכרוב ואת cavolo nero, העונה עם עוד 2 כפיות של מלח, ומבשלים לנבול את הכרוב מעט, על 2 דקות. להפחית את החום לנמוך, להוסיף 1/2 כוס שמן הזית הנותר, ומבשלים מבלי לערבב עד המיצים שוחררו מהירקות יש מבושל והמחבת כמעט יבש, כ 15 דקות. לשבור את העגבניות למחבת.
מרכיבים שתצטרך
כרוב Lacinatoכרוב Lacinato
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ל-1 אננסל-1 אננס
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מוסיפים את הקליפה Parmigiano - Reggiano (ים), ו 1 כוס מים, ומבשלים את המרק בבית רתיחה נמוכה במשך 21/2 עד 3 שעות, הוספת כוס נוספת של מים מעת לעת כך הירקות תמיד מכוסים בקושי עם מים, עד ירקות השורש הם מאוד רך אבל לא התפוררו. כאשר הירקות נעשים, להמשיך לבשל עד שלא נותרו מים במחבת ואת המרק הוא נוקשה מספיק כי אתה יכול לעמוד כף עץ ישר בתוכו.
מרכיבים שתצטרך
שורש ירקותשורש ירקות
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
פפרוצ'יני פרוס בצנצנתפפרוצ'יני פרוס בצנצנת
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
להעביר את המרק לקערת ערבוב גדולה ולהסיר ולהשליך את קליפת Parmigiano-רג ' יאנו(ים).
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
פפרוצ'יני פרוס בצנצנתפפרוצ'יני פרוס בצנצנת
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
5
מוסיפים את הלחם ומכים אותו במרץ לתוך המרק עם כף עץ כך שהוא נשבר והוא תלוי במרק. אם יש לך חתיכות גדולות של לחם במרק, זה יגרום הקציצות להתפרק כאשר אתה מטגן אותם. מניחים את המרק בצד כדי להתקרר לטמפרטורת החדר, ואז מכסים את הקערה בחוזקה בפלסטיק או מעבירים את המרק למיכל אטום ומקררים אותו בין לילה או לפחות 1 שעה. המרק יכול להתבצע עד לנקודה זו עד חמישה ימים מראש. 
מרכיבים שתצטרך
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
פפרוצ'יני פרוס בצנצנתפפרוצ'יני פרוס בצנצנת
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
6
התאם את מתלה התנור למצב האמצעי ולחמם מראש את התנור ל 400ºF.
ציוד שתשתמש בו
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
7
לגרוף 1 כוס מרק ולעצב את המרק בין כפות הידיים שלך כפי שהיית קציצת המבורגר, יצירת פטי מרובע על 1 אינץ ' עבה, ולמקם אותו על תבנית אפייה. חוזר, יוצרים את שאריות הקציצות באותו אופן. מכסים את תבנית האפייה בחוזקה בניילון נצמד ומניחים אותה במקרר כדי לצנן את הקציצות לפחות 30 דקות לפני הטיגון. הקציצות יכולות להיווצר עד יום אחד מראש. 
מרכיבים שתצטרך
פפרוצ'יני פרוס בצנצנתפפרוצ'יני פרוס בצנצנת
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
8
מחממים את 2 כפות שמן הזית הנותרות במחבת גדולה ולא דביקה מעל חום בינוני גבוה עד שהשמן כמעט מעשן ומחליק בקלות במחבת, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
הוסף שניים או שלושה מהקציצות המרק, וודא להשאיר מספיק מקום כך שתוכל להחליק מרית מתחת ולהפוך את הקציצות. מטגנים את הקציצות בצד הראשון עד שהם פריך וכמעט שחור במקומות, 5 עד 6 דקות. בזהירות להפוך את הקציצות ולבשל אותם בצד השני במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפרוצ'יני פרוס בצנצנתפפרוצ'יני פרוס בצנצנת
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
10
מעבירים את הקציצות מבלי להפוך אותן (הצד הפריך יהיה כלפי מעלה) לתבנית ומניחים אותן בתנור בזמן שאתם מטגנים את הקציצות הנותרות באותו אופן, מוסיפים עוד שמן זית למחבת לפי הצורך, ומוסיפים את הקציצות המטוגנות לסדין בתנור כפי שהן נעשות. לאחר הקציצות האחרונות כבר מטוגן, להשאיר את כולם בתנור במשך 5 דקות כדי לוודא את המנה האחרונה הוא התחמם דרך. 
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
11
הסר את הקציצות מהתנור ומניח כל אחד על צלחת עם הצד הפריך כלפי מעלה.
ציוד שתשתמש בו
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
12
טפטוף כל המשרתים עם 1 כף של שמן זית איכות הגמר. השתמש במטוסי מיקרו או עוד פומפיה משובחת כדי לגרר שכבה נדיבה של פרמזן-רג ' יאנו על כל קציצה, ולהגיש.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
מיקרו-מטוסמיקרו-מטוס
פומפיהפומפיה

מרכיבים

170אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)כוס גדולה חתוך קלופים דלורית (אודותכוס גדולה חתוך קלופים דלורית (אודות7106 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשימורים שלמים קלופים עגבניות (עדיף סן מרזנו)שימורים שלמים קלופים עגבניות (עדיף סן מרזנו)2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקגזר קלוף חתוך (כ 1 גזר גדול)גזר קלוף חתוך (כ 1 גזר גדול)2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשומר קצוץ (על 1/2 נורה גדולה)שומר קצוץ (על 1/2 נורה גדולה)4(יכול להיות או להרחיק)תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד7106 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקכוסות ארוזות חתוכות בגסות כרוב סבוי (על 1/4 ראש בינוני) או כרוב נאפהכוסות ארוזות חתוכות בגסות כרוב סבוי (על 1/4 ראש בינוני) או כרוב נאפה2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמן זית כתית מעולה, ועוד במידת הצורךשמן זית כתית מעולה, ועוד במידת הצורך8ריבס, קצוץ טרי או קפואגימור-שמן זית כתית מעולהגימור-שמן זית כתית מעולה4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקבצל ספרדי קצוץ (כ 1 בצל גדול)בצל ספרדי קצוץ (כ 1 בצל גדול)8ריבס, קצוץ טרי או קפואטריז של Parmigiano-רג'יאנו, לצורםטריז של Parmigiano-רג'יאנו, לצורם142אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)כוס רוטבגה גדולה חתוכה לקוביות קלופות (אודותכוס רוטבגה גדולה חתוכה לקוביות קלופות (אודות