קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות25
דיאטותפסקאטרית
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

להחליק כנפיים עם חמאה חומה, משומר לימון ורוטב שקדים עם נבול אדום שוויצרי עם צימוקים

להחליק כנפיים עם חמאה חומה, משומר לימון ורוטב שקדים עם נבול אדום שוויצרי עם צימוקים
להחליק כנפיים עם חמאה חומה, משומר לימון ושקד רוטב עם Chard שוויצרי אדום נבול עם צימוקים דורש על 1 שעה מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 639 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 51 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם זרעי כוסברה, קמח, חמאה וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. נסו Chard שוויצרי עם לימון, שקדים וצימוקים, צ'ארד מאלפטי שוויצרי עם חמאה חומה מרווה, ו Amandine להחליק של בובי פליי עם לימון משומר (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים שמן במחבת גדולה מעל חום גבוה בינוני. העונה להחליק עם מלח ופלפל לדלות את להחליק בצד 1 בקמח ברז את עודף. לצרוב את הקמח להחליק למטה עד חום זהוב. הפוך ולהמשיך לבשל במשך 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
סקייטסקייט
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
הסר את להחליק על צלחת, למחוק את המחבת, ולחזור על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
סקייטסקייט
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים את החמאה ומבשלים עד חום זהוב, מוסיפים את הלימונים שהשתמרו, השקדים והפטרוזיליה, מתבלים במלח ופלפל ומיד שופכים על הדגים.
מרכיבים שתצטרך
לימון משומרלימון משומר
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
4
מגישים עם Chard שוויצרי נבול עם צימוקים.
מרכיבים שתצטרך
Chard שוויצריChard שוויצרי
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
5
להביא 3 ליטרים של מים לרתיחה בסיר בינוני לא תגובתי.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
6
מוסיפים לימונים ומבשלים 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
7
מסננים, לצלול לתוך מים קרים, לתת להתקרר ואז לנקז שוב. כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, לחתוך כל לימון לרבעים.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
8
בעוד הלימונים מתקררים, להכין את המלח. בסיר בינוני שאינו תגובתי לשלב 6 כוסות מים, מלח, קינמון, כוסברה ופלפלורנים. מביאים את התערובת לרתיחה על חום גבוה ומבשלים עד שהמלח נמס. בחוזקה לארוז את הלימונים לתוך צנצנות חם, יבש, מעוקר עם מכסים.
מרכיבים שתצטרך
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
9
מצקת במי מלח חם, כולל התבלינים, כדי בתוך 1/2 אינץ ' של החישוקים.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
10
מוסיפים את שמן הזית ומכסים עם העפעפיים. לאחסן במקום קריר, חשוך.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
11
תן לעמוד במשך 2 חודשים לפני השימוש. ברגע שנפתח, לאחסן במקרר.
12
מחממים שמן זית וחמאה במחבת גדולה מעל חום גבוה בינוני.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
13
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד רך.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
14
מוסיפים את המזג השוויצרי ודומדמניות, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים עד שהמזג נבול.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
Chard שוויצריChard שוויצרי
דומדמניותדומדמניות
15
הסר מהחום ומערבבים בחומץ.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו

מרכיבים

591 לב מפאלדי טרי אם אפשרשקדים קלויים, פרוסים דקשקדים קלויים, פרוסים דק2חתיכות טופי הית' ברפלפל שחורפלפל שחור33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'4 פאונד תפוחי אדמה רדומים שלמים (בערך 8)4 פאונד תפוחי אדמה רדומים שלמים (בערך 8)1סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)12 כפיות אבקת שוםזרעי כוסברהזרעי כוסברה591 לב מפאלדי טרי אם אפשרדומדמניות, ספוגות במים חמים במשך 30 דקות ומנוקזותדומדמניות, ספוגות במים חמים במשך 30 דקות ומנוקזות1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח, מתובל במלח ופלפלקמח, מתובל במלח ופלפל1581 לב מפאלדי טרי אם אפשרתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד6לימוניםלימונים2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'פטרוזיליה קצוצהפטרוזיליה קצוצה1קטן2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו4שרימפס וורידיםמלח ופלפל טחון טרימלח ופלפל טחון טרי4פילהפילה סקייטפילה סקייט680דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.Chard שוויצרי, גבעולים קשים הוסרו, ניקה, וקצוץ גסChard שוויצרי, גבעולים קשים הוסרו, ניקה, וקצוץ גס1stickחמאה לא מלוחה, לרבעיםחמאה לא מלוחה, לרבעים12 כפיות אבקת שוםחמאה ללא מלחחמאה ללא מלח

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Alsace Willm Pinot Gris Reserve. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 16 דולר לבקבוק.
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
צבע זהוב אינטנסיבי עם רמזים של אוקר, היין יש אף של פירות בשלים, חבושים. בפה ההתקפה היא גם גמישה ומלאה, עם הערות של דבש ותבלינים. הסופי מאזן בצורה מושלמת סוכר וחומציות.זוג זה יין לצד כבד אווז מטוגן במחבת, בשר לבן בגריל או קלוי (בשר חזיר, עגל), ארנב, עוף ברוטב שמנת, דגים מעושנים, מנות פטריות כגון ריזוטו.