לובסטר מאודה עם תחליב פטרוזיליה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל לובסטר מאודה עם אמולסיה פטרוזיליה. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, במנה זו יש: 260 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 7g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, לך לחנות ותביא את הלובסטרים ממיין, יין, שאלוט, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו פטריות מוקרמים עם פטרוזיליה-שום תחליב, לובסטר מאודה עם רוטב עשבי תיבול ומרק לובסטר, ו סלט לובסטר מאודה (מתכונים דומים).
הוראות
להביא 4 כוסות מים 1 כף מלח לרתיחה ב סיר 5 ליטר.
מניחים מאדה ירקות או מתלה בתחתית מחבת.
מוסיפים לובסטרים; מכסים ומבשלים 14 דקות או עד הסוף.
הסר לובסטרים מחבת; להזמין 1/2 כוס בישול נוזלי.
חותכים את הזנב לאורך על גבי עם מספריים לפצל פתוח; להסיר בשר מזנב.
הסר tomalley ירוק כהה מהראש; להפריש.
לשבור טפרים מהראש. משוך צבתות בנפרד; להסיר מלקחיים נמוכים. לפרוץ פגז, חיתוך דרך, אבל לא כל הדרך, קלאו. לשבור חתיכות זה מזה; להסיר בשר מן הטפרים. חזור על הליך עם לובסטר אחר.
שלב 1/2 כוס שמור בישול נוזלי, יין, ושאלוט בסיר קטן; להביא לרתיחה. כיסוי, להפחית חום, ומבשלים 5 דקות.
להוסיף שמנת וtomalley, אם תרצה. להביא לרתיחה; להסיר מהחום.
מערבבים תערובת שמנת, פטרוזיליה ופלפל בבלנדר; תהליך עד חלקה. מסננים תערובת דרך מסננת לתוך קערה, להשליך מוצקים.
הערה: נשים בהריון ואנשים עם מערכת חיסונית פגועה לא צריכים לאכול את tomalley בגלל הרעילות שלה.