קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות8
ציון בריאות38
מגזין

לובסטר מק וגבינה

לובסטר מק וגבינה
לובסטר מק וגבינה דורש בערך 1 שעה ו 10 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מכין 8 מנות עם 1232 קלוריות, 65 גרם חלבון, ו 74 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 47% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר פסקטריאן דיאטה. 42 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לכם מולים, חלב, שמן זית ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש ביין הלבן היבש תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם יוגורט קפוא יין לבן כמו קינוח. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 89%. ציון זה נהדר. נסו מק וגבינה טבעוניים, המקרוני והגבינה הטבעונית הטובה ביותר, ו שלושה מק גבינה-מקרוני תוצרת בית וגבינה עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
ממיסים את החמאה בסיר גדול על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
לטאטא את הקמח ומבשלים במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
4
מוסיפים את הציר החם, החלב והשמנת ומקציפים עד שהרוטב מתחיל להסמיך. מבשלים 5 דקות, תוך הקצפה מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
קרםקרם
רוטברוטב
מלאימלאי
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
5
מסירים מהאש ומקציפים פנימה את הגבינות ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
6
מוסיפים את הפטרוזיליה, הטימין, הטרגון והפסטה ומערבבים עד לאיחוד. קוצצים את הלובסטר לחתיכות בגודל ביס ומקפלים לפסטה. מחלקים לקערות.
מרכיבים שתצטרך
טרגוןטרגון
לובסטרלובסטר
פטרוזיליהפטרוזיליה
פסטהפסטה
טימיןטימין
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
7
לציפוי הפירורים: חממו את התנור ל -350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
מורחים את פירורי הלחם על תבנית וצולים עד שהם בקושי מזהיבים, תוך ערבוב פעם או פעמיים, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחםפירורי לחם
מורחיםמורחים
טוסטטוסט
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
9
מחממים את שמן הזית במחבת בינונית על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
10
מוסיפים את האנשובי ומערבבים דקה או 2 להתחממות.
מרכיבים שתצטרך
אנשוביאנשובי
11
מוסיפים את פירורי הלחם, מתבלים במלח ופלפל, ומבשלים, זורקים, עד שהם חמים ומעט פריכים.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
פירורי לחםפירורי לחם
12
מסירים מהאש ומערבבים פנימה את הפטרוזיליה וגרידת הלימון.
מרכיבים שתצטרך
גרידת לימוןגרידת לימון
פטרוזיליהפטרוזיליה
13
מפזרים בנדיבות על הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
14
מחממים את השמן בסיר גדול על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
15
מוסיפים את שאלוט ומבשלים עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
שאלותשאלות
16
מוסיפים את היין, מביאים לרתיחה, מוסיפים את המולים, מכסים ומבשלים עד שהמולים נפתחו.
מרכיבים שתצטרך
מוליםמולים
ייןיין
17
מוציאים את המולים לקערה לשימוש אחר, ואז מסננים את המרק לסיר.
מרכיבים שתצטרך
מוליםמולים
מרקמרק
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
קערהקערה

יין מומלץ: שבלי, שרדונה

לובסטר בתפריט? נסה להתאים עם שאבלי ושרדונה. שאבלי מושלם עם לובסטר, אבל שרדוני מאזורים אחרים חייב להגיע גם למקום. סמואל בילוד שאבלי פרמייר קרו מונטי דה טונר עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 41 דולר לבקבוק.
סמואל בילוד שאבלי פרמייר קרו מונטי דה טונר
סמואל בילוד שאבלי פרמייר קרו מונטי דה טונר
תערובת: 100% שרדונה