לובסטר קלוי במחבת עם רוטב חמאת קאווה ואורז סלסה ורדה
אם אתה רוצה להוסיף עוד ללא גלוטן ופסקטרי מתכונים לרפרטואר שלך, לובסטר קלוי במחבת עם רוטב חמאת קאווה ואורז סלסה ורדה עשוי להיות מתכון שכדאי לנסות. מתכון זה מכין 6 מנות עם 1135 קלוריות, 29 גרם חלבון, ו 78 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 38% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם אורז ארבוריו, בצל, שום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 5 דקות. זה עובד גם כמנה עיקרית יקרה. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 61%, שהוא מוצק. מחבת אחת סלסה ורדה עוף ואורז, עוף צלוי במחבת עם כוסברה - ליים סלסה ורדה, ו עוף צלוי במחבת עם כוסברה - ליים סלסה ורדה דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
לובסטר: הביאו סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה על אש גבוהה. מבשלים 2 לובסטרים בכל פעם עד לסיום שלושת רבעים, כ -10 דקות.
מחממים 2 מחבתות גדולות על אש גבוהה. מחלקים את הלובסטרים לשניים, מברישים בשמן זית ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מניחים את הלובסטר בתבנית, בצד הבשר כלפי מטה ומבשלים עד להשחמה יפה. הופכים ומבשלים צד קליפה כלפי מטה למשך 1 דקה נוספת.
מניחים את שאלוט, קאווה וחומץ בסיר בינוני שאינו תגובתי. מרתיחים את הנוזל על אש גבוהה עד שהוא מופחת ל -2 כפות.
להקציף את השמנת הכבדה ומבשלים 1 דקה. מנמיכים את האש לבינונית ומוסיפים את החמאה, חתיכה אחר חתיכה, תוך הקצפה טובה לאחר כל הוספה עד לשימוש. מתבלים במלח ופלפל לבן ומוסיפים את הטרגון.
מחממים שמן זית בסיר בינוני על אש בינונית.
מוסיפים בצל ומבשלים עד שהם רכים.
מוסיפים אורז ומבשלים 2 דקות.
מוסיפים יין לבן ומבשלים עד להפחתה מלאה.
מוסיפים מיץ צדפות או ציר ומבשלים עד שכל הנוזלים נספגים.
מוסיפים מים רותחים 1 כוס בכל פעם ומבשלים עד שכל הנוזלים נספגים באורז. חזור על הפעולה עד שכל המים משמשים. מקפלים פנימה את הסלסה ורדה ומבשלים עד שהתערובת ספגה את רוב הנוזלים. מקפלים פנימה את עשבי התיבול ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מחממים תנור ל 375 מעלות צלזיוס.
מניחים עגבניות ושיני שום על תבנית עם נייר אפייה או תבנית צלייה קטנה, זורקים עם השמן ומתבלים במלח ופלפל. צולים עד שהעגבניות רכות בערך 20 עד 30 דקות, תלוי בגודל.
מעבירים את התערובת למעבד מזון עם עשבי התיבול ומעבדים לתערובת אחידה.
להרכבת המנה: כף ריזוטו על צלחת ומעליה 1 או 2 חצאי לובסטר.
מגישים את רוטב חמאת הקאווה בצד.
יין מומלץ: שבלי, שרדונה
לובסטר עובד ממש טוב עם שאבלי ושרדונה. שאבלי מושלם עם לובסטר, אבל שרדוני מאזורים אחרים חייב להגיע גם למקום. סמואל בילוד שאבלי פרמייר קרו לה ויילונס ויילס ויגנס עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 33 דולר לבקבוק.
![סמואל בילוד שאבלי פרמייר קרו לה ויילונס ויילס וינס]()
סמואל בילוד שאבלי פרמייר קרו לה ויילונס ויילס וינס
אשכולית ורודה על האף. התקדמות מורכבת החיך, החל טעמים באמצע החיך של עשב, אבנים רטובות, סיד עם מינרליות וגימור יבש.