קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות30
ציון בריאות2
מגזין

לומפיה פיליפינית

לומפיה פיליפינית
Lumpia פיליפיני יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף המתאבנים שלך. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 78 קלוריות. והוא יספק כ 30 מנות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם יש לך גזר, עטיפות לאמפיה, כרוב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. וזה לא כזה אדיר. מתכונים דומים: קל Lumpia פיליפיני, למפיה צמחונית (גלילי אביב פיליפינים), ו לומפיה.

הוראות

1
מניחים ווק או מחבת גדולה מעל חום גבוה, ויוצקים 1 כף שמן צמחי. לבשל חזיר, ערבוב לעתים קרובות, עד ורוד לא מראה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
2
הסר חזיר מן המחבת ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מסננים שומן מהמחבת, משאירים ציפוי דק. לבשל שום ובצל באותו מחבת במשך 2 דקות. מערבבים את החזיר מבושל, גזר, בצל ירוק, וכרוב. מתבלים בפלפל, מלח, אבקת שום ורוטב סויה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
חזיר מבושלחזיר מבושל
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
גב שומן חזירגב שומן חזיר
שום גויה®שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
הסר מהחום, ולהניח בצד עד מגניב מספיק כדי להתמודד.
5
מניחים שלוש כפות ערמות של המילוי באלכסון ליד פינה אחת של כל עטיפה, משאיר שטח 1 1/2 אינץ ' בשני הקצוות. מקפלים את הצד לאורך המילוי על המילוי, תוחבים את שני הקצוות, ומתגלגלים בצורה מסודרת. שמור על הגלגול חזק כמו שאתה להרכיב. להרטיב את הצד השני של העטיפה עם מים כדי לאטום את הקצה. מכסים את הלחמניות בניילון נצמד כדי לשמור על לחות.
מרכיבים שתצטרך
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
6
מחממים מחבת כבדה על חום בינוני, מוסיפים שמן לעומק 1/2 אינץ', וחום במשך 5 דקות. להחליק 3 או 4 lumpia לתוך השמן. מטגנים את הלחמניות במשך 1 עד 2 דקות, עד שכל הצדדים הם חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
ניקוז על מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
8
מגישים באופן מיידי.