קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות30
ציון בריאות2
מגזין

לומפיה פיליפינית

לומפיה פיליפינית
Lumpia פיליפיני יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף המתאבנים שלך. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 78 קלוריות. והוא יספק כ 30 מנות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם יש לך גזר, עטיפות לאמפיה, כרוב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. וזה לא כזה אדיר. מתכונים דומים: קל Lumpia פיליפיני, למפיה צמחונית (גלילי אביב פיליפינים), ו לומפיה.

הוראות

1
מניחים ווק או מחבת גדולה מעל חום גבוה, ויוצקים 1 כף שמן צמחי. לבשל חזיר, ערבוב לעתים קרובות, עד ורוד לא מראה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
2
הסר חזיר מן המחבת ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מסננים שומן מהמחבת, משאירים ציפוי דק. לבשל שום ובצל באותו מחבת במשך 2 דקות. מערבבים את החזיר מבושל, גזר, בצל ירוק, וכרוב. מתבלים בפלפל, מלח, אבקת שום ורוטב סויה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
חזיר מבושלחזיר מבושל
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
גב שומן חזירגב שומן חזיר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
הסר מהחום, ולהניח בצד עד מגניב מספיק כדי להתמודד.
5
מניחים שלוש כפות ערמות של המילוי באלכסון ליד פינה אחת של כל עטיפה, משאיר שטח 1 1/2 אינץ ' בשני הקצוות. מקפלים את הצד לאורך המילוי על המילוי, תוחבים את שני הקצוות, ומתגלגלים בצורה מסודרת. שמור על הגלגול חזק כמו שאתה להרכיב. להרטיב את הצד השני של העטיפה עם מים כדי לאטום את הקצה. מכסים את הלחמניות בניילון נצמד כדי לשמור על לחות.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
6
מחממים מחבת כבדה על חום בינוני, מוסיפים שמן לעומק 1/2 אינץ', וחום במשך 5 דקות. להחליק 3 או 4 lumpia לתוך השמן. מטגנים את הלחמניות במשך 1 עד 2 דקות, עד שכל הצדדים הם חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
ניקוז על מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
8
מגישים באופן מיידי.