לומפיה פיליפינית
Lumpia פיליפיני יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף המתאבנים שלך. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 78 קלוריות. והוא יספק כ 30 מנות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם יש לך גזר, עטיפות לאמפיה, כרוב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. וזה לא כזה אדיר. מתכונים דומים: קל Lumpia פיליפיני, למפיה צמחונית (גלילי אביב פיליפינים), ו לומפיה.
הוראות
מניחים ווק או מחבת גדולה מעל חום גבוה, ויוצקים 1 כף שמן צמחי. לבשל חזיר, ערבוב לעתים קרובות, עד ורוד לא מראה.
הסר חזיר מן המחבת ולהניח בצד.
מסננים שומן מהמחבת, משאירים ציפוי דק. לבשל שום ובצל באותו מחבת במשך 2 דקות. מערבבים את החזיר מבושל, גזר, בצל ירוק, וכרוב. מתבלים בפלפל, מלח, אבקת שום ורוטב סויה.
הסר מהחום, ולהניח בצד עד מגניב מספיק כדי להתמודד.
מניחים שלוש כפות ערמות של המילוי באלכסון ליד פינה אחת של כל עטיפה, משאיר שטח 1 1/2 אינץ ' בשני הקצוות. מקפלים את הצד לאורך המילוי על המילוי, תוחבים את שני הקצוות, ומתגלגלים בצורה מסודרת. שמור על הגלגול חזק כמו שאתה להרכיב. להרטיב את הצד השני של העטיפה עם מים כדי לאטום את הקצה. מכסים את הלחמניות בניילון נצמד כדי לשמור על לחות.
מחממים מחבת כבדה על חום בינוני, מוסיפים שמן לעומק 1/2 אינץ', וחום במשך 5 דקות. להחליק 3 או 4 lumpia לתוך השמן. מטגנים את הלחמניות במשך 1 עד 2 דקות, עד שכל הצדדים הם חום זהוב.