לזניה Tetrazzini טורקיה
טורקיה Tetrazzini לזניה עשויה להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 8 מנות. מנה זו מכילה כ 41 גר' של חלבון, 52 גרם של שומן, וסך הכל 814 קלוריות. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-6 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו פטריות, אפונים של עמק התינוק, גבינת ריקוטה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. מתכונים דומים: טורקיה Tetrazzini, טורקיה Tetrazzini, ו טורקיה Tetrazzini.
הוראות
תנור חום עד 177°. ספריי 13x9 אינץ ' (3 ליטר) צלחת אפיית זכוכית עם ספריי בישול. לבשל ולנקז אטריות לפי הוראות החבילה. בינתיים, בקערה בינונית, מערבבים גבינת ריקוטה, 1 כוס גבינה איטלקית, חלב, תיבול איטלקי וביצה.
בתבנית אפייה, מורחים 1 כוס של רוטב אלפרדו. למעלה עם 4 אטריות.
שכבה עם 1 כוס של תערובת ריקוטה, 1 כוס של טורקיה, 1/2 כוס אפונה, חצי פטריות ו 1 כוס גבינה איטלקית. למעלה עם כוס 1 של רוטב אלפרדו. למעלה עם 4 יותר אטריות; לחזור על שכבות פעם אחת. למעלה עם הנותרים 4 אטריות. כפית שנותרה 2 כוסות רוטב אלפרדו על אטריות. בקערה קטנה, מערבבים פירורי לחם וחמאה מומסת; מפזרים על לזניה.
כיסוי; אופים 40 דקות. לחשוף; מפזרים גבינת צ ' דר.
אופים כ 10 דקות יותר או עד אטריות מכרז לזניה הוא תוסס.