קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות33
מגזין

לזניה אפויה עם אספרגוס ופסטו

לזניה אפויה עם אספרגוס ופסטו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל לזניה אפויה עם אספרגוס ופסטו. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 872 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 74 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם אספרגוס, parmigiano, רוטב פסטו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית כתית נוספת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת שוקולד אגוזים עם קרמל (ללא גלוטן, ללא דגנים, טבעוני) כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה למדי. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 68%. נסו אספרגוס-פסטו לזניה, לזניה פסטו, ו לזניה פסטו ואפונה (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להתכונן
1
מחממים תנור ל 425 F. להביא 6 ליטרים מים לרתיחה ולהוסיף 2 כפות מלח. תכינו אמבט קרח ליד מים רותחים.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-oג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
אספרגוס לקצץ להרתיח דקה אחת.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
3
מסננים ורעננים באמבט קרח.
מרכיבים שתצטרך
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-oג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
4
הסר, לנקז היטב, לחתוך לחתיכות 4 אינץ 'ל 5 אינץ' ולהניח בצד.
5
חותכים פסטה לריבועים 5 אינץ ושחרר לתוך אותם מים רותחים כמו אספרגוס. לבשל דקה אחת עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
6
הסר ורענן באמבט קרח.
מרכיבים שתצטרך
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-oג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
7
מסננים על מגבות ומניחים בצד.
8
בקערת ערבוב, מערבבים balsamella, פסטו, וגבינה מגוררת יחד עד מעורבב היטב. חמאה 4 מנות gratin ומניחים חתיכה אחת של פסטה 5 אינץ ' על החלק התחתון של כל אחד. על גבי פסטה, מניחים את הדברים הבאים: 3 חתיכות של אספרגוס, ואחריו 2 כפות פסטו, ואחריו חתיכת פסטה אחרת. המשך עם שכבות זה עד שיש לך 4 חתיכות של פסטה ו 4 שכבות של אספרגוס תערובת פסטו.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
9
להניח עוד חתיכת פסטה על גבי, ואחריו כפית של תערובת פסטו ומפזרים כל אחד 4 מנות גראטן עם פירורי לחם. שים את כל 4 מנות בתנור ואופים במשך 12 עד 15 דקות, או עד מבעבע חום זהוב על גבי.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
10
הסר ומשרת באופן מיידי.
11
במכתש אבן גדול, מניחים צנוברים, בזיליקום, שום ומלח וטוחנים עם עלי עד הדבק.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) גבינת בריחבילה אחת (12 אונקיות) גבינת ברי
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלימרגמה ועלי
12
מוסיפים גבינות וטפטוף בשמן זית, מכים בכף עץ. אחסן בצנצנות, עם שמן זית כתית מעולה.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך