קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות8
ציון בריאות36
מגזין

לזניה ארטישוק תרד

לזניה ארטישוק תרד
לזניה תרד ארטישוק עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 377 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. זה הוא זול למדי מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. מתכון זה מ Allrecipes יש 4041 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. אם יש לכם עשב ופטה שום, בצל, תרד, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף יוצא מן הכלל של 97%. נסו לזניה ארטישוק-תרד, לזניה ארטישוק תרד, ו לזניה ארטישוק תרד (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). ריססו צלחת אפייה בגודל 9x13 אינץ ' עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונליטרגון אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
3
מוסיפים אטריות ומבשלים במשך 8 עד 10 דקות או עד אל דנטה; ניקוז.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
4
לרסס מחבת גדולה עם ספריי בישול וחום על בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונליטרגון אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
5
בצל מטגן ושום במשך 3 דקות, או עד בצל הוא רך-פריך. מערבבים במרק ורוזמרין; מביאים לרתיחה. מערבבים לבבות ארטישוק ותרד; להפחית חום, כיסוי ומבשלים 5 דקות. מערבבים ברוטב פסטה.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טאקו בשלושה צבעיםצ'יפס טאקו בשלושה צבעים
רוטב פסטהרוטב פסטה
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
הודו מבושל פרוס דק, מגוררהודו מבושל פרוס דק, מגורר
6
מורחים 1/4 של תערובת ארטישוק בתחתית צלחת אפייה מוכן; למעלה עם 3 אטריות מבושלות.
מרכיבים שתצטרך
פסטה מבושלתפסטה מבושלת
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
7
מפזרים 3/4 כוס גבינת מוצרלה על אטריות. חזור על שכבות 2 פעמים נוספות, המסתיימות בתערובת ארטישוק וגבינת מוצרלה.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
8
פטה מתפורר מפזרים על גבי.
מרכיבים שתצטרך
סלט מעורב עלים, שטוף ויבשסלט מעורב עלים, שטוף ויבש
9
אופים, מכוסה, במשך 40 דקות. לחשוף, ולאפות 15 דקות יותר, או עד חם תוסס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
10
בואו לעמוד 10 דקות לפני חיתוך.