לזניה ארטישוק תרד
לזניה תרד ארטישוק עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 377 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. זה הוא זול למדי מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. מתכון זה מ Allrecipes יש 4041 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. אם יש לכם עשב ופטה שום, בצל, תרד, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף יוצא מן הכלל של 97%. נסו לזניה ארטישוק-תרד, לזניה ארטישוק תרד, ו לזניה ארטישוק תרד (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). ריססו צלחת אפייה בגודל 9x13 אינץ ' עם ספריי בישול.
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מוסיפים אטריות ומבשלים במשך 8 עד 10 דקות או עד אל דנטה; ניקוז.
לרסס מחבת גדולה עם ספריי בישול וחום על בינוני גבוה.
בצל מטגן ושום במשך 3 דקות, או עד בצל הוא רך-פריך. מערבבים במרק ורוזמרין; מביאים לרתיחה. מערבבים לבבות ארטישוק ותרד; להפחית חום, כיסוי ומבשלים 5 דקות. מערבבים ברוטב פסטה.
מורחים 1/4 של תערובת ארטישוק בתחתית צלחת אפייה מוכן; למעלה עם 3 אטריות מבושלות.
מפזרים 3/4 כוס גבינת מוצרלה על אטריות. חזור על שכבות 2 פעמים נוספות, המסתיימות בתערובת ארטישוק וגבינת מוצרלה.
פטה מתפורר מפזרים על גבי.
אופים, מכוסה, במשך 40 דקות. לחשוף, ולאפות 15 דקות יותר, או עד חם תוסס.
בואו לעמוד 10 דקות לפני חיתוך.