קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

לזניה בחמישה ירקות

לזניה בחמישה ירקות
זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו שורש ירקות & ריקוטה לזניה, לזניה לבנה עם Parmigiano Besciamella (לזניה בביאנקו ), ו veg pilaf או veg pulao, איך לעשות סגנון אסיה veg pilaf.

הוראות

1
תנור חום ל 180C / מאוורר 160c / גז
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מחממים 2 כפות שמן זית במחבת גדולה, לא מקל. מטגנים את החציל במשך 5 דקות עד מתרכך, ואז עצה לתוך קערה. מטגנים את הפטריות בשמן שנותר במשך כמה דקות עד הזהב, ולאחר מכן מערבבים עם חצילים ופלפלים. כפית חצי הירקות לתוך צלחת אפייה 20 x 30cm. כף מעל מחצית passata, ולאחר מכן לארגן שכבה של גיליונות לזניה על גבי.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
פאסאטהפאסאטה
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מורחים את שאר הירקות על הפסטה, מכסים בפסאטה ושכבה נוספת של פסטה.
מרכיבים שתצטרך
פאסאטהפאסאטה
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
4
מסננים כל נוזל עודף מהתרד ומערבבים יחד עם ריקוטה וחצי הפרמזן. כף מעל החלק העליון של הפסטה, ואז מפזרים את שאר פרמזן וצנוברים. מכסים בנייר כסף, אופים במשך 20 דקות, לחשוף, ואז אופים עוד 10 דקות עד השחמה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
5
מגישים עם סלט ירוק פריך.

יין מומלץ: קיאנטיname, Montepulciano, סנג ' ובזה

קיאנטי, מונטפולצ 'אנו וסנג' ובזה הם הבחירה הראשונה שלי ללזניה. לזניה צמדה היטב עם יין אדום בעל גוף בינוני עם חומציות גבוהה יותר. סנג 'ובזה, מונטפולצ' אנו וקיאנטי כולם מתאימים לתיאור. אתה יכול לנסות Casaloste קיאנטי Classico Riserva. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 28 דולר לבקבוק.
Casaloste קיאנטי Classico Riserva
Casaloste קיאנטי Classico Riserva
צבע אדום אודם אינטנסיבי. זר הפרחים משלב ניחוחות פירותיים אופייניים של סנג ' ובזה (כגון אוכמניות, מרסקה בשלה, שזיף) עם הערות אלגנטיות של עץ. על החיך הוא קטיפתי והרמוני עם איזון מעולה בין חומציות טאנינים מתוקים. יישון יין, נותן את המיטב מהשנה ה -5 לאחר היבוליםזה הולך עם בשר אדום בגריל. ההרמוניה שלה ואת הטיפוסיות הם גם מרומם בצורה מושלמת על ידי גבינות מיושנות.