לזניה בקר טובה יותר
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו לזניאן בקר טוב יותר. מתכון זה משמש 6. מנה אחת מכילה 480 קלוריות, 35 גרם חלבון, ו 14 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 41% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 6 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו מלח, ביצה, בשר בקר טחון, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 50 דקות. עם כפית ציון 87%, המנה הזו יוצאת מן הכלל. נסו לזניה בקר טובה יותר, לזניה בקר תפוחי אדמה, ו לזניה (בקר וחציל) (מתכונים דומים).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס.
מבשלים את האטריות אל דנטה לפי ההוראות שעל האריזה.
מסננים אותם היטב ואז מניחים על נייר שעווה כדי למנוע מהם להידבק זה לזה.
מחממים מחבת טפלון גדולה על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים את הבקר ומבשלים עד שהוא כבר לא ורוד, מפרקים אותו לחתיכות קטנות בזמן שהוא מתבשל, כ -3 דקות.
מעבירים את הבשר לצלחת, משליכים את כל השומן שנותר בתבנית.
מוסיפים את השמן לאותה מחבת ומחממים על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים את הפטריות ומבשלים תוך ערבוב מדי פעם עד שכל הנוזלים מתאדים והם מתחילים להשחים, כ -5 דקות. מחזירים את הבשר למחבת. מערבבים פנימה 2 כוסות מרוטב העגבניות ומבשלים במשך 2 דקות.
בקערה בינונית שלבו את גבינת הריקוטה, התרד, הביצה, המלח, הפלפל ואגוז המוסקט.
מורחים 1 כוס רוטב עגבניות בתחתית תבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ'.
מניחים שכבה של אטריות לזניה מעל, נוגעות ללב אך לא חופפות.
מורחים מחצית מתערובת הריקוטה על גבי האטריות.
מוסיפים שכבה נוספת של אטריות. למעלה עם חצי תערובת פטריות בקר. חזור על הפעולה עם שכבה נוספת של אטריות, ואז תערובת הגבינה שנותרה, יותר אטריות, ואז תערובת הבקר שנותרה ולבסוף 1 שכבה נוספת של אטריות. מעל את שכבת האטריות האחרונה עם הרוטב שנותר, ואז מפזרים את הגבינות המגורדות. מכסים ברפיון בנייר כסף ואופים 45 דקות. לחשוף ואופים במשך 15 דקות נוספות.
מקור מצוין ל: חלבון, סיבים, ויטמין א, תיאמין, ריבופלבין, ניאצין, ויטמין ב12, ויטמין סי, סידן, ברזל, זרחן, אשלגן, סלניום, אבץ
מקור טוב ל: חומצה פולית, נחושת, מגנזיום