לזניה דלורית ופטריות
מתכון Butternut סקווש לזניה פטריות יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 804 קלוריות, 44 גרם חלבון ו 42 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית די יקרה. גשו לסופר וקנו קורנית, מרווה, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: לזניה דלעת ופטריות, לזניה דלעת סקווש, ו לזניה דלעת סקווש.
הוראות
ממיסים חמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה.
מוסיפים בצל; מטגנים עד רך, על 8 דקות. להגדיל את החום גבוה; להוסיף פטריות ומבשלים עד רך, ערבוב כל הזמן, על 3 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
העברת תערובת פטריות לקערה; להפריש.
מוסיפים סקווש, מרק, 3 כפות טימין, ו 3 כפות מרווה לאותו מחבת. מכסים ומבשלים מעל חום בינוני עד סקווש הוא רק במכרז, על 6 דקות. לחשוף ולבשל עד סקווש הוא רך מאוד אבל עדיין שומר על צורה, על 5 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מערבבים ריקוטה, 2 כוסות גבינת מוצרלה, 1 1/2 כוסות גבינת פרמזן, ונשאר 1 כף טימין ו 1 כף מרווה בקערה גדולה. מתבלים לפי הטעם עם מלח ופלפל; מערבבים ביצים.
מברשת זכוכית 13x9x2 אינץ ' או צלחת אפייה קרמית עם שמן.
מורחים 1 תערובת ריקוטה כוס מעל החלק התחתון. סדר 3 אטריות על גבי.
מורחים תערובת ריקוטה 13/4 כוסות על אטריות. סדר 1 1/3 כוסות תערובת סקווש מעל.
מפזרים 1/2 כוס פטריות ו 1 כוס מוצרלה. למעלה עם 3 אטריות, אז 1 3/4 כוסות תערובת ריקוטה, חצי סקווש שנותר, 1/2 כוס פטריות, ונשאר 1 כוס מוצרלה. חזור עם אטריות, 1 3/4 כוסות תערובת ריקוטה, סקווש שנותר, פטריות שנותרו. למעלה עם 3 אטריות.
מורחים שאריות תערובת ריקוטה מעל; מפזרים עם פרמזן שנותר. מכסים בנייר כסף משומן.
אופים לזניה, מכוסה, 35 דקות. לחשוף; אופים עד מחומם דרך, כ 25 דקות יותר.
בואו לעמוד 10 דקות לפני ההגשה. (לזניה ניתן להרכיב יום אחד קדימה בקירור.)