קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות31
מגזין

לזניה דלורית ופטריות

לזניה דלורית ופטריות
מתכון Butternut סקווש לזניה פטריות יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 804 קלוריות, 44 גרם חלבון ו 42 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית די יקרה. גשו לסופר וקנו קורנית, מרווה, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: לזניה דלעת ופטריות, לזניה דלעת סקווש, ו לזניה דלעת סקווש.

הוראות

1
ממיסים חמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים בצל; מטגנים עד רך, על 8 דקות. להגדיל את החום גבוה; להוסיף פטריות ומבשלים עד רך, ערבוב כל הזמן, על 3 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
3
העברת תערובת פטריות לקערה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מוסיפים סקווש, מרק, 3 כפות טימין, ו 3 כפות מרווה לאותו מחבת. מכסים ומבשלים מעל חום בינוני עד סקווש הוא רק במכרז, על 6 דקות. לחשוף ולבשל עד סקווש הוא רך מאוד אבל עדיין שומר על צורה, על 5 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
סכין קילוףסכין קילוף
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מערבבים ריקוטה, 2 כוסות גבינת מוצרלה, 1 1/2 כוסות גבינת פרמזן, ונשאר 1 כף טימין ו 1 כף מרווה בקערה גדולה. מתבלים לפי הטעם עם מלח ופלפל; מערבבים ביצים.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
מברשת זכוכית 13x9x2 אינץ ' או צלחת אפייה קרמית עם שמן.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
7
מורחים 1 תערובת ריקוטה כוס מעל החלק התחתון. סדר 3 אטריות על גבי.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
8
מורחים תערובת ריקוטה 13/4 כוסות על אטריות. סדר 1 1/3 כוסות תערובת סקווש מעל.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
סכין קילוףסכין קילוף
9
מפזרים 1/2 כוס פטריות ו 1 כוס מוצרלה. למעלה עם 3 אטריות, אז 1 3/4 כוסות תערובת ריקוטה, חצי סקווש שנותר, 1/2 כוס פטריות, ונשאר 1 כוס מוצרלה. חזור עם אטריות, 1 3/4 כוסות תערובת ריקוטה, סקווש שנותר, פטריות שנותרו. למעלה עם 3 אטריות.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
סכין קילוףסכין קילוף
10
מורחים שאריות תערובת ריקוטה מעל; מפזרים עם פרמזן שנותר. מכסים בנייר כסף משומן.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
11
מחממים תנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
12
אופים לזניה, מכוסה, 35 דקות. לחשוף; אופים עד מחומם דרך, כ 25 דקות יותר.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
13
בואו לעמוד 10 דקות לפני ההגשה. (לזניה ניתן להרכיב יום אחד קדימה בקירור.)