קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות10
ציון בריאות20
מגזין

לזניה דלעת ואספרגוס צלוי

לזניה דלעת ואספרגוס צלוי
לזניה דלעת ואספרגוס צלוי יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. במנה עיקרית זו יש 510 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 36 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-11 היו אומרים שזה פגע במקום. הוא מובא אליך על ידי SippitySup. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. אם יש לך שמן זית, עלי טימין, סדינים לזניה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הדלעת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוחי דלעת: פחזניות דלעת כקינוח. עם כפית ציון 67% המנה הזו מוצקה. נסו יום אגרוף לזניה דלעת וגבינה צלוי חגיגי-לזניה, לזניה אספרגוס, ו לזניה חזיר אספרגוס (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל-350 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
שימו את חתיכות הדלעת על תבנית אפייה וזרקו עם שמן, שום, בצל, חצי מרווה וקורנית, ואגוז מוסקט. מתבלים במלח ופלפל, ואז צולים בתנור עד רך וזהוב.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
(טעם מקורי)(טעם מקורי)
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
3
הסר מהתנור ולאפשר להתקרר קצת (אבל לשמור על התנור). זרוק את השום ולשים את התערובת בקערה.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
4
מוסיפים את העירית והריקוטה ומעכים הכל ביחד.בינתיים, לבשל את סדינים לזניה בסיר גדול של מים רותחים מומלחים עד רק אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
לפי עוגהלפי עוגה
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוטפרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
5
מסננים ומבשלים מתחת למים זורמים. מברשת קלות את הסדינים עם שמן משני הצדדים, כך שהם לא נדבקים זה לזה ולהניח אותם על צלחת.שמן או חמאה צלחת אפייה ויוצקים קצת שמנת לתוך הבסיס.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
6
מניחים 2 סדינים לזניה על השמנת.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
7
מורחים חלק מתערובת הדלעת על החלק העליון ומפזרים עם כמה אספרגוס, ואז עם כמה מרווה הנותרים thym, ואז grana padano.
מרכיבים שתצטרך
Grana PadanoGrana Padano
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
(טעם מקורי)(טעם מקורי)
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
8
הוסף עוד גליונות שמנת לזניה ולהמשיך שכבות. למעלה עם החלקים האחרונים של לזניה, דלעת הנותרים, asapargus, שמנת grana padano. פיזור עם הקורנית הנותרת ולחץ על עלי המרווה האחרונים על פני השטח.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
Grana PadanoGrana Padano
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
(טעם מקורי)(טעם מקורי)
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
9
אופים במשך 30 עד 40 דקות, או עד הזהב. תנוח 15 דקות לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור