לזניה דלעת ואספרגוס צלוי
לזניה דלעת ואספרגוס צלוי יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. במנה עיקרית זו יש 510 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 36 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-11 היו אומרים שזה פגע במקום. הוא מובא אליך על ידי SippitySup. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. אם יש לך שמן זית, עלי טימין, סדינים לזניה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הדלעת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוחי דלעת: פחזניות דלעת כקינוח. עם כפית ציון 67% המנה הזו מוצקה. נסו יום אגרוף לזניה דלעת וגבינה צלוי חגיגי-לזניה, לזניה אספרגוס, ו לזניה חזיר אספרגוס (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל-350 מעלות.
שימו את חתיכות הדלעת על תבנית אפייה וזרקו עם שמן, שום, בצל, חצי מרווה וקורנית, ואגוז מוסקט. מתבלים במלח ופלפל, ואז צולים בתנור עד רך וזהוב.
הסר מהתנור ולאפשר להתקרר קצת (אבל לשמור על התנור). זרוק את השום ולשים את התערובת בקערה.
מוסיפים את העירית והריקוטה ומעכים הכל ביחד.בינתיים, לבשל את סדינים לזניה בסיר גדול של מים רותחים מומלחים עד רק אל דנטה.
מסננים ומבשלים מתחת למים זורמים. מברשת קלות את הסדינים עם שמן משני הצדדים, כך שהם לא נדבקים זה לזה ולהניח אותם על צלחת.שמן או חמאה צלחת אפייה ויוצקים קצת שמנת לתוך הבסיס.
מניחים 2 סדינים לזניה על השמנת.
מורחים חלק מתערובת הדלעת על החלק העליון ומפזרים עם כמה אספרגוס, ואז עם כמה מרווה הנותרים thym, ואז grana padano.
הוסף עוד גליונות שמנת לזניה ולהמשיך שכבות. למעלה עם החלקים האחרונים של לזניה, דלעת הנותרים, asapargus, שמנת grana padano. פיזור עם הקורנית הנותרת ולחץ על עלי המרווה האחרונים על פני השטח.
אופים במשך 30 עד 40 דקות, או עד הזהב. תנוח 15 דקות לפני ההגשה.