קושימומחה
מוכן ב1 ש, 50 דק.
מנות12
ציון בריאות29
מגזין

לזניה דלעת סקווש

לזניה דלעת סקווש
המתכון Butternut סקווש לזניה יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 1 שעה ו -50 דקות. מנה אחת מכילה עד 9 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 232 קלוריות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. אם יש לכם גבינת גורגונזולה, שיני שום, פטריות קרמיני, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. האוכל הביא לך אותו. מתכונים דומים: לזניה דלעת סקווש, לזניה דלעת סקווש, ו לזניה דלעת סקווש.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 204° ומסדרים מתלה בשליש העליון.הכן את הסקווש: לקלף את העור עם מקלף ירקות. חתוך את החלק העליון והתחתון.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
קולףקולף
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
חותכים את הצוואר מהנורה של הדלעת. חצי כל חתיכה לאורך לגרד את הזרעים.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
3
חותכים את הסקווש לקוביות 1/4 אינץ ' ולהניח בצד. (תצטרך כ 5 כוסות. שמור כל סקווש שנותר לשימוש נוסף.)
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
4
מחממים שמן זית במחבת גדולה על אש גבוהה. כאשר הוא מתחיל לעשן, מוסיפים פטריות ומתבלים במלח ופלפל שחור טחון טרי. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד רך ופריך בקצוות, על 4 דקות. מערבבים סקווש ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד סקווש הוא השחמה.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
סכין קילוףסכין קילוף
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיפים שום ומבשלים עד רק ריחני, על 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
6
מוסיפים מים ומערבבים, מגרדים את כל פיסות השחמה שהצטברו בתחתית המחבת. לטעום ולהתאים תיבול לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
הסר את המחבת מהחום והנח בצד.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מורחים 1/4 כוס של רוטב בשמל על החלק התחתון של צלחת אפייה 13 על 9 אינץ'. מכסים בשכבה של אטריות לזניה, לשבור את האטריות לפי הצורך כדי להתאים אותם בשכבה אפילו. מורחים באופן שווה חצי מתערובת הירקות על הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
9
יוצקים 1/2 כוס רוטב בשמל באופן שווה על הירקות. נקודה של פירה ערמונים מעל. מכסים את הירקות בשכבה של גבינת פונטינה מגוררת וזרימת פרמזן-רג ' יאנו (להשתמש כשליש מכל). חזור עם שכבה נוספת של אטריות, תערובת סקווש הנותרים, 1/2 כוס béchamel, פירה הערמונים הנותרים, שליש נוסף של fontina, כל Gorgonzola, ועל שליש אחר של Parmigiano-Reggiano. סיים עם שכבה אחרונה של אטריות ורוטב בשמל הנותר, גבינת פונטינה ופרמג 'יאנו-רג' יאנו.מכסים את צלחת האפייה היטב בנייר אלומיניום. (אתה יכול להכין את המתכון הזה קדימה ומקרר עד 1 יום; לאפשר לבוא לטמפרטורת החדר לפני האפייה.)
מרכיבים שתצטרך
16 פרוסות גבינת פונטינה16 פרוסות גבינת פונטינה
GorgonzolaGorgonzola
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
ערמוניםערמונים
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
סכין קילוףסכין קילוף
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
10
אופים במשך 30 דקות, ולאחר מכן להסיר את נייר הכסף ולהמשיך לאפות עד העליון הוא חום ואת האטריות הן מכרז לחלוטין, על 10 דקות יותר. אפשר לזניה לעמוד במשך 10 עד 15 דקות לפני ההגשה.שיוך משקאות: שרדונה סטולר, אורגון. דלעת עשירה, פטריות, גבינה דקדנטית-כל הדברים הטובים עם שרדונה. במקרה זה, יין מאורגון הוא בחירה טובה, שכן יש לו את כל הפירות של שרדונה קליפורניה אבל אולי קצת יותר עמוד שדרה לעמוד מול כל הגבינה הזאת.
מרכיבים שתצטרך
שרדונהשרדונה
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
10 כוסות מים קרים, מחולקות10 כוסות מים קרים, מחולקות
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
סכין קילוףסכין קילוף
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®