קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות49
מגזין

לזניה דלעת סקווש

לזניה דלעת סקווש
לעולם אין יותר מדי מתכונים עיקריים, אז תנו לאטרנוט סקווש לאסגנאן לנסות. המתכון הזה מכסה %47 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 710 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 27 גרם של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו חלק קרטון-גבינת ריקוטה רזה, תרד, ביצים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו לזניה דלעת סקווש, לזניה דלעת סקווש, ו לזניה דלעת סקווש (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מחממים תנור הולנדי גדול מצופה בתרסיס בישול על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדיתנור הולנדי
3
מוסיפים בצל; מטוגנים 4 דקות או עד רך.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
4
להוסיף תרד; לטגן 1 1/2 דקות או עד wilts תרד.
מרכיבים שתצטרך
תרדתרד
5
מערבבים פרובולונה, פטרוזיליה, מלח, פלפל, ביצים, וגבינות ריקוטה בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
פרובולוןפרובולון
פטרוזיליהפטרוזיליה
גבינת ריקוטהגבינת ריקוטה
פלפלפלפל
ביצהביצה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
מניחים סקווש בקערה בטוחה במיקרוגל. מכסים ומבשלים על 5 דקות גבוהות או עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
סקוושסקווש
ציוד שתשתמש בו
מיקרוגלמיקרוגל
קערהקערה
7
מעיל התחתון ואת הצדדים של 2 (8 אינץ ' מרובע) מנות אפייה עם תרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
8
מורחים 1/2 כוס מרינרה מעושנת בתחתית מנה אחת מוכנה. סדר 2 אטריות על רוטב; להפיץ 1 תערובת גבינה כוס על אטריות. מסדרים 1 1/2 כוסות סקווש מעל תערובת גבינה; מורחים 3/4 כוס רוטב על סקווש.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
גבינהגבינה
רוטברוטב
סקוושסקווש
9
סדר 2 אטריות על רוטב; להפיץ 1 תערובת גבינה כוס על האטריות. מסדרים 1 1/2 כוסות תערובת בצל על תערובת גבינה; להפיץ 3/4 כוס רוטב על תערובת תרד.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
תרדתרד
גבינהגבינה
רוטברוטב
בצלבצל
10
מסדרים 2 אטריות על רוטב; מורחים 1 כוס מרינרה מעושנת באופן שווה על אטריות.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
רוטברוטב
11
מפזרים 1/2 כוס פרמזן. חזור על הליך עם שאר החומרים במחבת שנותר. מכסים כל מחבת בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
פרמזןפרמזן
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
מחבתמחבת
12
אופים ב 375 במשך 30 דקות. לחשוף ולאפות 30 דקות נוספות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
13
כדי להקפיא לזניה unbaked: להכין דרך כיסוי צעד עם פלסטיק לעטוף, לחיצה כדי להסיר כמה שיותר אוויר ככל האפשר. לעטוף בנייר כסף כבד. חנות במקפיא עד 2 חודשים.
מרכיבים שתצטרך
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
14
כדי להכין לזניה בלתי מוסוות קפוא: להפשיר לחלוטין במקרר (כ 24 שעות). מחממים תנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
15
הסר רדיד; נייר כסף.
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
16
הסר פלסטיק לעטוף; להשליך לעטוף. לכסות לזניה עם נייר שמור; אופים ב 375 במשך 1 שעה. לחשוף ולאפות 30 דקות נוספות או עד תוסס.
מרכיבים שתצטרך
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
תנורתנור
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא רודאנו Vigna Viacosta קיאנטי Classico. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 30 דולר.
Rodano Vigna Viacosta Chiant Classico
Rodano Vigna Viacosta Chiant Classico
ריכוז עמוק של טעמים סנג ' ובזים של דובדבן קלאסי, אדמה וקמצוץ אגוזי פיסטוק מעושנים. עשה עם 100% Sangiovese.