קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות8
ציון בריאות44
מגזין

לזניה דלעת פקאן

לזניה דלעת פקאן
לעולם אין יותר מדי מתכונים עיקריים, אז תנו לפאמפקין-פאקאן לאסגנאן לנסות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 54 גרם חלבון 33 גרם של שומן, וסך הכל 1445 קלוריות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לך גבינת מוצרלה, גבינת פרמזן, חצאי פקאן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. נסו לזניה דלעת, לזניה דלעת, ו לזניה פאי דלעת (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מניחים פקאנים בשכבה אחת על תבנית אפייה, ואופים, ערבוב פעם, 7 דקות או עד קלוי.
מרכיבים שתצטרך
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
מעבירים לצלחת כדי להתקרר; קוצצים.
4
ממיסים 2 כפות חמאה במחבת nonstick גדולה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיפים דלעת, בצל, שום, ו 3/4 כפית מלח; לבשל, ערבוב לעתים קרובות, 15 דקות או עד הדלעת הוא פשוט רך. מערבבים בפקאנים; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוציםצבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוצים
שום גויה®שום גויה®
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
6
מבשלים אטריות לזניה על פי הוראות החבילה. יש לשטוף עם מים קרים, ולכסות עם ניילון לעטוף עד מוכן להרכיב.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
7
להמיס 3 כפות הנותרים חמאה בסיר בינוני על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
8
מוסיפים קמח ומבשלים, מקציפים כל הזמן, 1 דקה. בהדרגה להקציף בחלב.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
9
מוסיפים מרווה, פלפל, הנותרים 3/4 כפית מלח; לבשל, לטאטא כל הזמן, על 9 דקות או עד מעובה.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
10
הסר מהחום, ולהקציף 1 גבינת פרמזן כוס.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
11
מורחים רוטב 1/3 כוס בתבנית אפייה משומנת 13 x 9 אינץ'. למעלה עם 3 אטריות לזניה.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
12
מורחים עם כ 2/3 כוס רוטב, תערובת דלעת חצי (כ 2 1/4 כוסות), ו 3/4 כוס מוצרלה. למעלה עם 3 יותר אטריות לזניה.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
צבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוציםצבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוצים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
13
מורחים 2/3 כוס רוטב על אטריות, למעלה עם תערובת דלעת נותרת, ומפזרים מוצרלה. למעלה עם הנותרים 3 אטריות לזניה.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
צבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוציםצבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוצים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
14
מורחים את הרוטב שנותר על אטריות.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
15
מפזרים 1/4 כוס גבינת פרמזן. מכסים בחוזקה בנייר אלומיניום, ואופים 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
16
הסר רדיד; מפזרים הנותרים 1/4 כוס פרמזן, ואופים 10 דקות או עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
17
בואו לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.