לזניה חצילים וגבינת עיזים
אי אפשר שיהיה לכם יותר מדי מתכונים ים תיכוניים, אז תנסו לנסות את החצילים וגבינת העזים Lasganananananan. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, ומתכון צמחוני יש 188 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 11 גרם של שומן למנה. . אם יש לכם חצילים, יומן גבינת עיזים, רוטב פסטה ירקות גן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: 3-לזניה חצילים גבינה, Butternut & לזניה גבינת עיזים, ו חציל עם עדשים וגבינת עיזים.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ריססו צלחת אפייה בגודל 9x13 אינץ ' עם ספריי בישול.
מסדרים רבע פרוסות חצילים בשכבה בתחתית המנה.
יוצקים רבע רוטב פסטה על גבי שכבת חצילים.
שכבת רוטב פסטה נקודה עם רבע פרוסות גבינת עיזים.
חזור על שכבות עוד שלוש פעמים עם מרכיבים שנותרו, המסתיים בשכבה העליונה של גבינת עיזים.
אופים בתנור שחומם מראש עד רוטב פסטה מבעבע גבינת עיזים נמסה, 45 עד 60 דקות.