קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות12
ציון בריאות0
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

טארט אגסים

טארט אגסים
טארט אגסים עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת מתכוני הקינוח שלך. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -3 גרם חלבון , 8 גרם שומן ובסך הכל 188 קלוריות . מתאים ל-12 ועלותו 52 סנט למנה מנות. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. אם יש לכם אגסים, אגוזי מלך, קמח וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית לקטו אובו . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 15% , וזה די גרוע. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו טארט אגסים , טארט אגסים וטארט אגסים .

הוראות

1
בקערה קטנה מקציפים חמאה ו-1/2 כוס סוכר במשך 2 דקות או עד לקבלת תערובת פירורית. טורפים פנימה קמח ואגוזים. לחץ על החלק התחתון ומעלה על הצדדים של 9 אינץ'. תבנית טארט מגולגלת עם תחתית נשלפת מצופה בספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
זיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדוליםזיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
בקערה אחרת טורפים גבינת שמנת עד לקבלת תערובת חלקה. מקציפים פנימה 1/4 כוס סוכר, ביצה ווניל; לפזר על הקרום. מסדרים אגסים מעל תערובת גבינת שמנת.
מרכיבים שתצטרך
חבילה NILLA Wafersחבילה NILLA Wafers
דבש הדריםדבש הדרים
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
4 כפיות אגוזי מלך קצוצים4 כפיות אגוזי מלך קצוצים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מערבבים את הקינמון והסוכר הנותר; מפזרים מעל אגסים.
מרכיבים שתצטרך
כמו פיסטוקים או אגוזי מלךכמו פיסטוקים או אגוזי מלך
4 כפיות אגוזי מלך קצוצים4 כפיות אגוזי מלך קצוצים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
4
אופים ב-425 מעלות למשך 10 דקות. להפחית את החום ל-350 מעלות; אופים 15-20 דקות יותר או עד שהמילוי מתייצב ומדחום קורא 160°. מצננים שעה אחת על רשת. מקררים לפחות שעתיים לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
5
מסירים את דפנות התבנית ופורסים.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, יין פורט, Moscato Dasti

טארט עובד ממש טוב עם קרם שרי, פורט ויין פורט. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. NV Solera Cream Shery עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
NV Solera Cream Shery
NV Solera Cream Shery
ל-Solera Cream Shery יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמלי מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם סיומת ארוכה ומלאת טעם.