לזניה חצילים קלויים
המתכון לזניית חצילים קלויים יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 1 שעה ו -45 דקות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 330 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 21 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו ביצים, מלח, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. . נסו לזניה חצילים קלויים, לזניה פטריות חצילים ופורטובלו קלויים, ו לזניה עם חצילים קלויים-מילוי ריקוטה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 450 מעלות F (230 מעלות C).
מניחים פרוסות חצילים על מתלה חוט; מפזרים מלח.
בואו לשבת עד כמה נוזל מתחיל חרוזים על פרוסות, על 20 דקות. לשטוף מלח את פרוסות חצילים לטפוח יבש.
מברשת שמן זית על שני הצדדים של כל פרוסה. מסדרים פרוסות חצילים על תבנית אפייה.
צלי בתנור שחומם מראש במשך 10 עד 15 דקות. פרוסות חצילים הפוך ולהמשיך צלייה עד פרוסות מכרז משחימים קלות, 15 עד 20 דקות יותר.
הסר חצילים מהתנור ולהפחית את הטמפרטורה ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מערבבים גבינת ריקוטה, תערובת גבינה איטלקית, ביצה, שום, אורגנו, טימין, ופלפל שחור יחד בקערה.
קו 9 אינץ ' מחבת מרובע עם רדיד אלומיניום. מעיל התחתון של המחבת עם כ 1/2 כוס רוטב עגבניות; העליון עם 1/2 של פרוסות החצילים.
פרוסות חצילים בשכבה עם 1/2 של התרד, 1/2 של תערובת ריקוטה, ו 1/2 של רוטב העגבניות הנותר. המשך שכבות עם מרכיבים שנותרו, מסתיים עם רוטב. למעלה עם פרוסות מוצרלה. מכסים את המחבת בנייר אלומיניום.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 30 דקות.
הסר רדיד אלומיניום ולהמשיך לאפות עד גבינה הוא חום מבעבע, 5 עד 10 דקות יותר.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Castello di Monsanto Il Poggio Chiani Classico Riserva עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 40 דולר לבקבוק.
![Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva]()
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
נולד בכרם "Il Poggio" (5.5 חה, 310 מטרים a.s.l.) שממנו בשנת 1962, זה לקח את שמו: זהו Cru קלאנטי הראשון Classico. עשוי 90% Sangiovese ו 7% Canaiolo ו 3% Colorino, זה הגילאים 20 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי. היום הוא מייצג את המוצר היוקרתי ביותר של החברה, מוערך בכל רחבי העולם. הוא מיוצר רק בצירים הטובים ביותר. החברה בחרה לשמור כמות ניכרת של בקבוקי יין זה במרתף להיות הארכיון הקבוע, מסוגל לספר את ההיסטוריה של Castello di Monsanto