לזניה טאקו פיאסטה עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא יספק כ 9 מנות. מנה אחת מכילה 460 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 22 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לכם אטריות לזניה ללא פרונקל, תיבול טאקו, תוספות: שמנת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקרם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת אוכמניות כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו לזניה טאקו פיאסטה, לזניה עוף פיאסטה טאקו, ו לזניה פיאסטה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מבשלים בשר טחון במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה, תוך ערבוב עד שהוא מתפורר ואינו ורוד יותר; לנקז ולחזור למחבת. מערבבים בתיבול טאקו, תירס, ומים 1/2 כוס. לבשל, חשופה, ערבוב מדי פעם, 5 דקות או עד מעובה.
מורחים 1 סלסה כוס באופן שווה בתבנית אפייה משומנת קלות 13 x 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים
Dientes De Ajo
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®
5
שכבה עם 3 אטריות לזניה (אטריות לא צריך לגעת זה בזה או צדדים של צלחת), 2 כוסות תערובת בשר טחון, ו 3/4 כוס סלסה. חזור על שכבות באמצעות 3 אטריות לזניה, הנותרים תערובת בשר טחון, ו 3/4 כוס סלסה. למעלה עם הנותרים 3 אטריות 2 סלסה כוסות, כיסוי אטריות לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניה
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
Dientes De Ajo
6
מפזרים באופן שווה עם גבינת ג 'ק צ' דר 1 כוס הנותרים-מונטריי.
מרכיבים שתצטרך
גבינת מונטריי
1 כוס ועוד 2 כפות צ'דר מגורר
7
אופים, מכוסה, ב 375 במשך 30 דקות. לחשוף ולאפות 10 עד 15 דקות יותר או עד גבינה מותכת וקצוות הם השחמה קלות.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
בואו לעמוד 5 דקות.
9
מגישים עם התוספות הרצויות.
10
הערה: למטרות בדיקה בלבד, השתמשנו סקינר תנור מוכן לזניה ו Old El Paso Thick ' n Chunky salsa.