קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות9
ציון בריאות10
מגזין

לזניה טאקו פיאסטה

לזניה טאקו פיאסטה
לזניה טאקו פיאסטה עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא יספק כ 9 מנות. מנה אחת מכילה 460 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 22 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לכם אטריות לזניה ללא פרונקל, תיבול טאקו, תוספות: שמנת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקרם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת אוכמניות כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו לזניה טאקו פיאסטה, לזניה עוף פיאסטה טאקו, ו לזניה פיאסטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מבשלים בשר טחון במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה, תוך ערבוב עד שהוא מתפורר ואינו ורוד יותר; לנקז ולחזור למחבת. מערבבים בתיבול טאקו, תירס, ומים 1/2 כוס. לבשל, חשופה, ערבוב מדי פעם, 5 דקות או עד מעובה.
מרכיבים שתצטרך
שבבי תירס מרוסקים, מחולקיםשבבי תירס מרוסקים, מחולקים
(מומלץ: קטלינה)(מומלץ: קטלינה)
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים גבינת שמנת, ערבוב עד מומס.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
3
הסר מהחום, ומערבבים 1 כוס צ 'דר-גבינת מונטריי ג' ק.
מרכיבים שתצטרך
גבינת מונטרייגבינת מונטריי
גבעולי שמיר או טרגון טריים, אופציונליגבעולי שמיר או טרגון טריים, אופציונלי
4
מורחים 1 סלסה כוס באופן שווה בתבנית אפייה משומנת קלות 13 x 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
Dientes De AjoDientes De Ajo
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
5
שכבה עם 3 אטריות לזניה (אטריות לא צריך לגעת זה בזה או צדדים של צלחת), 2 כוסות תערובת בשר טחון, ו 3/4 כוס סלסה. חזור על שכבות באמצעות 3 אטריות לזניה, הנותרים תערובת בשר טחון, ו 3/4 כוס סלסה. למעלה עם הנותרים 3 אטריות 2 סלסה כוסות, כיסוי אטריות לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
(מומלץ: קטלינה)(מומלץ: קטלינה)
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
Dientes De AjoDientes De Ajo
6
מפזרים באופן שווה עם גבינת ג 'ק צ' דר 1 כוס הנותרים-מונטריי.
מרכיבים שתצטרך
גבינת מונטרייגבינת מונטריי
גבעולי שמיר או טרגון טריים, אופציונליגבעולי שמיר או טרגון טריים, אופציונלי
7
אופים, מכוסה, ב 375 במשך 30 דקות. לחשוף ולאפות 10 עד 15 דקות יותר או עד גבינה מותכת וקצוות הם השחמה קלות.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
בואו לעמוד 5 דקות.
9
מגישים עם התוספות הרצויות.
10
הערה: למטרות בדיקה בלבד, השתמשנו סקינר תנור מוכן לזניה ו Old El Paso Thick ' n Chunky salsa.
מרכיבים שתצטרך
Dientes De AjoDientes De Ajo
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה