לזניה טורקיה קלה
אי אפשר שיהיה לכם יותר מדי מתכונים ים תיכוניים, אז תנו לטורקי קל בשם לאגנאן לנסות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. במנה עיקרית זו יש 397 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן למנה. אם יש לכם הודו טחון, רוטב פסטה עגבניות ושום קלוי באש, גבינת פרמזן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 15 דקות. נסו לזניה טורקיה דל שומן הטוב ביותר, לזניה טורקיה, ו לזניה טורקיה (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יחד הודו טחון ורוטב פסטה. מערבבים יחד גבינת ריקוטה וגבינת פרמזן.
מורחים שליש של רוטב בשר בתבנית אפייה משומנת קלות 11 - x 7 אינץ'; שכבה עם 3 אטריות לזניה וחצי כל תערובת גבינת ריקוטה וגבינת מוצרלה גרוסה. חזור על הליך פעם אחת.
מורחים שליש הנותרים של רוטב בשר על גבינת מוצרלה.
אופים, מכוסה, ב 375 במשך 1 שעה; לחשוף ולאפות 15 דקות יותר.
בואו לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.
הערה: למטרות בדיקה בלבד, השתמשנו קלאסיקו אש עגבניות קלויות & רוטב שום פסטה ו Barilla תנור מוכן לזניה.
הקפא מסגרת: אם משתמשים במרכיבים מבושלים קפואים, הוסף 15 דקות לזמן האפייה שלך. אם המתכון מכוסה במהלך החלק הראשון של האפייה, אז אתה תוסיף את 15 דקות זמן האפייה מכוסה.