לזניה ירקות גן
לזניה ירקות גן יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 353 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו תיבול, גבינת ריקוטה, פטריות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו לגינת לזניה ירקות רול קופצים, מרק לזניה ירקות גן, ו לזניה ירקות עם סדינים לזניה תוצרת בית (ללא מכונת פסטה) (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים אטריות לזניה לפי ההוראות.
ניקוז; מקום במים קרים להתקרר.
בינתיים, מחממים תנור ל 177°.
שמן חום במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה עד חם.
מוסיפים שום, ברוקולי, פטריות ופלפל; מבשלים 3 עד 4 דקות או עד שהירקות רכים, מערבבים לעתים קרובות.
הסר מהחום. במידת הצורך, לחתוך ברוקולי לחתיכות קטנות יותר.
מקציפים ביצה בקערה קטנה עם מקציף תיל.
מוסיפים גבינת ריקוטה ותבלינים איטלקיים; מערבבים היטב.
ניקוז מקורר אטריות לזניה.
מורחים 1/2 כוס של רוטב הפסטה בתבנית אפיית זכוכית ungreased 13x9 אינץ ' (3-quart). למעלה עם 4 אטריות, חופפים לפי הצורך, חצי תערובת ריקוטה, חצי ירקות מבושלים, חצי רוטב הפסטה שנותר (כ 2 1/4 כוסות) ו 1 כוס גבינה מגוררת. חזור על שכבות, החל עם אטריות.
אופים ב 177°. במשך 45 עד 50 דקות או עד חם תוסס. אם הגבינה נעשית חומה מדי, מכסים את תבנית האפייה ברפיון בנייר כסף.
בואו לעמוד 15 דקות לפני ההגשה.