לזניה לבישול איטי השני
סיר איטי לסגנאן השני הוא מנה עיקרית המגישה 10. מנה אחת מכילה 388 קלוריות, 27 גרם חלבון, ו 13 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו 30 דקות. מתכון זה מכלמתכונים דורש גבינת מוצרלה, אטריות לזניה, בשר בקר טחון וגבינת פרמזן. 1 אדם התרשמו מתכון זה. עם כפית ציון 48%, המנה הזו מוצקה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם לזניה לבישול איטי, לזניה לבישול איטי, ו לזניה לבישול איטי.
הוראות
ממלאים סיר גדול במים מומלחים קלות ומביאים לרתיחה מתגלגלת על אש גבוהה. לאחר שהמים רותחים מערבבים פנימה את אטריות הלזניה ומחזירים לרתיחה. מבשלים את הפסטה ללא כיסוי, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהפסטה מעט רכה אך לא מבושלת, כ -7 דקות.
מסננים היטב במסננת שנקבעה בכיור.
מבשלים ומערבבים בשר בקר טחון במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה עד שהבשר משחים; מסננים ואז מערבבים פנימה רוטב. הניחו בצד.
שלב 2 כוסות גבינת מוצרלה, גבינת פרמזן, גבינת ריקוטה וביצים בקערה נפרדת.
יוצקים כ-1/2 כוס מתערובת הרוטב בתחתית סיר איטי ומכסים בשכבת אטריות.
מפזרים כ-1/4 מתערובת הגבינה על האטריות, ואז מצקת כ-1/4 מהרוטב שנותר על הגבינה. חזור על שכבות, מסתיים בשכבת רוטב וציפוי עם 2 כוסות גבינת המוצרלה הנותרות. מבשלים על הגדרה גבוהה במשך 2 עד 3 שעות, או על הגדרה נמוכה במשך 8 עד 9 שעות.
יין מומלץ: קיאנטיname, Montepulciano, סנג ' ובזה
קיאנטי, מונטפולצ ' יאנו וסנגיובזה הם בחירה מצוינת ללזניה. לזניה משתלבת היטב עם יין אדום בעל גוף בינוני עם חומציות גבוהה יותר. סנג 'יובזה, מונטפולצ' יאנו וקיאנטי כולם מתאימים לחשבון. ברנקיה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 38 דולר לבקבוק.
![ברנקיה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה]()
ברנקיה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
ריזרבה קיאנטי קלאסיקו זו מציגה ניחוחות פירות טרופיים ושחורים, עם תווים של אגוזים ושקדים בחיך. יין זה מעוצב עם ענבי סנג ' ובזה המשובחים ביותר משני כרמי האחוזה שלנו, אחוזת ברנקיה וכרם פופי, בעל צבע צפוף ואדום אודם וגימור ארוך וארומטי.תערובת: 80% סנג ' ובזה, 20% מרלו