לזניה סלק שוויצרי
לזניית סלק שוויצרי עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 544 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 30 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לך מוצרלה, שמן זית, מלח כשר ופלפל טחון, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו לזניה סלק שוויצרי, לזניה טורטייה עם Chard שוויצרי, ו לזניה מנגולד & נקניק איטלקי שוויצרי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 425 מעלות F.
להפריד את השוויצרי סלק גבעולים מן העלים דק קוצצים את הגבעולים; יהיה לך על 1 1/2 כוסות של גבעולים קצוצים.
מחממים את השמן בסיר גדול וכבד על חום בינוני גבוה עד חם. ואז מערבבים את הגבעולים, שום, בצל, 1 כף מלח 1 כפית פלפל. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד הירקות זהובים, על 10 דקות. מערבבים בקמח עד בשילוב.
מקציפים בחלב ומביאים לרתיחה. להרתיח, לטאטא מדי פעם, עד מעובה, על 8 דקות.
הסר את הרוטב מהחום ולתת להתקרר מעט.
בזהירות מחית את עלי סלק בבלנדר עם 1 1/2 כוסות של הרוטב עד חלקה.
יוצקים לסיר ומוסיפים חצי מהגבינות.
מורחים על כוס 1 של הרוטב על החלק התחתון של צלחת אפייה 13 על ידי 9 אינץ'.
שכבה 3 אטריות, משאיר על 1/2 אינץ ' של שטח ביניהם.
מורחים עוד שכבה של רוטב, עוד 3 אטריות ועוד שכבה של רוטב. לפזר מחצית הגבינות שנותרו. המשיכו להניח את הרוטב ואת האטריות, מההתחלה ועד הסוף עם הרוטב, ולאחר מכן מפזרים את הגבינות הנותרות.
מכסים בנייר כסף ואופים עד שהאטריות רכות כאשר נבדקים בסכין קילוף, כ -30 דקות.
הסר את נייר הכסף ולהמשיך לאפות עד הגבינות זהובות כתמים, על 10 דקות יותר.
תן ללזניה לעמוד 15 דקות לפני ההגשה.