קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות31
מגזין

לזניה סלק שוויצרי

לזניה סלק שוויצרי
לזניית סלק שוויצרי עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 544 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 30 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לך מוצרלה, שמן זית, מלח כשר ופלפל טחון, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו לזניה סלק שוויצרי, לזניה טורטייה עם Chard שוויצרי, ו לזניה מנגולד & נקניק איטלקי שוויצרי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 425 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
להפריד את השוויצרי סלק גבעולים מן העלים דק קוצצים את הגבעולים; יהיה לך על 1 1/2 כוסות של גבעולים קצוצים.
מרכיבים שתצטרך
Chard שוויצריChard שוויצרי
3
מחממים את השמן בסיר גדול וכבד על חום בינוני גבוה עד חם. ואז מערבבים את הגבעולים, שום, בצל, 1 כף מלח 1 כפית פלפל. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד הירקות זהובים, על 10 דקות. מערבבים בקמח עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
(צינור גדול)(צינור גדול)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
4
מקציפים בחלב ומביאים לרתיחה. להרתיח, לטאטא מדי פעם, עד מעובה, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
5
הסר את הרוטב מהחום ולתת להתקרר מעט.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
6
בזהירות מחית את עלי סלק בבלנדר עם 1 1/2 כוסות של הרוטב עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
Chard שוויצריChard שוויצרי
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
7
יוצקים לסיר ומוסיפים חצי מהגבינות.
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
8
מורחים על כוס 1 של הרוטב על החלק התחתון של צלחת אפייה 13 על ידי 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
9
שכבה 3 אטריות, משאיר על 1/2 אינץ ' של שטח ביניהם.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
10
מורחים עוד שכבה של רוטב, עוד 3 אטריות ועוד שכבה של רוטב. לפזר מחצית הגבינות שנותרו. המשיכו להניח את הרוטב ואת האטריות, מההתחלה ועד הסוף עם הרוטב, ולאחר מכן מפזרים את הגבינות הנותרות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
11
מכסים בנייר כסף ואופים עד שהאטריות רכות כאשר נבדקים בסכין קילוף, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
12
הסר את נייר הכסף ולהמשיך לאפות עד הגבינות זהובות כתמים, על 10 דקות יותר.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
13
תן ללזניה לעמוד 15 דקות לפני ההגשה.

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הקאסאן אמה קיאנטי קלאסיקו עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.
קאסה אמה קיאנטי קלאסיקו
קאסה אמה קיאנטי קלאסיקו
Casa Emma קיאנטי Classico D. O. C. g הוא יין אלגנטי עם זר פרחים ורמזים דובדבן. יש לו רעננות מאוזנת, מבנה טוב טאנינים קטיפתי. בגילאי 1 שנה בחביות 500 ליטר, יש לו צבע אדום אודם אינטנסיבי עם השתקפויות סגולות. עם גימור מתמשך עם חומציות טובה minerality, זה מושלם כדי להתאים עם פסטה ונקניקים.