לזניה עגבניות ירוקות מטוגנות
עגבניה ירוקה מטוגנת לאסגנאן היא הר ד ' אובר דרומי. מתכון זה מכין 8 מנות עם 252 קלוריות, 11 גרם חלבון, ו 15 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 45 דקות. גשו לסופר וקנו חמאה, מלח שום, תיבול, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. 97 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 58%, שהוא מוצק. מתכונים דומים: עגבניות ירוקות מטוגנות, כריכי עגבניות ירוקות מטוגנות, ו פרמזן עגבניות ירוקות מטוגנות.
הוראות
בסיר גדול, לשלב את שבעת המרכיבים הראשונים. מביאים לרתיחה על אש בינונית. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך שעה 1, תוך ערבוב מדי פעם.
מסירים מהאש; מניחים בצד. במחבת גדולה על אש בינונית ממיסים את החמאה. טובלים פרוסות עגבניות ירוקות בקמח; משחימים במחבת משני הצדדים.
הסר למגבות נייר לניקוז. כפית 3/4 כוס תערובת עגבניות לתוך משומן 13-ב. 9 אינץ'. תבנית אפייה. למעלה עם שליש מהעגבניות הירוקות; מפזרים 2 כפות גבינת פרמזן. חזור על שכבות פעמיים. למעלה עם תערובת העגבניות שנותרה וגבינת מוצרלה.
אופים, ללא כיסוי, בחום של 350 מעלות למשך 15-20 דקות או עד שהגבינה נמסה והרוטב מבעבע.
מניחים לעמוד 5 דקות לפני ההגשה.
יין מומלץ: קיאנטיname, Montepulciano, סנג ' ובזה
קיאנטי, מונטפולצ ' יאנו וסנגיובזה הם בחירה מצוינת ללזניה. לזניה משתלבת היטב עם יין אדום בעל גוף בינוני עם חומציות גבוהה יותר. סנג 'יובזה, מונטפולצ' יאנו וקיאנטי כולם מתאימים לחשבון. יין אחד שתוכלו לנסות הוא טנוטה די נוזולה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה (מגנום). יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ 45 דולר.
![טנוטה די נוזולה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה (מגנום)]()
טנוטה די נוזולה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה (מגנום)
ניחוחות דובדבן וסגול, טעמים מתמשכים ומעוגלים של תבלינים ופטריות. מבנה נהדר עם עדינות אלגנטית.משתלב היטב עם בשרים ורטבי פסטה בשריים, עופות וגבינות קשות.