קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות8
ציון בריאות8
מגזין

לזניה עוף

לזניה עוף
לזניה עוף יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 31 גרם חלבון, 32 גרם שומן, ובסך הכל של 577 קלוריות. מתאים ל-8 ומחירו 1 מנות.61 דולר למנה. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. גשו לסופר וקנו גבינת קוטג', קרם מרוכז של מרק סלרי, תערובת מלית, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קאפקייקס תירס ממתקים כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 40%. הציון הזה לא כל כך מצוין. נסו לזניה דה פולו קון צ'מפי צ' אניון (לזניה עוף ופטריות), לזניה ירקות עם יריעות לזניה ביתיות (ללא מכונת פסטה), ו לזניה עוף (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה קטנה שלבו גבינת קוטג ' וגבינת שמנת. בקערה גדולה שלבו את העוף, המרקים, החלב, הבצל והמלח.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים מחיטה מלאהקרקרים מחיטה מלאה
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררותחבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מורחים מחצית מתערובת העוף ל -13 אינץ ' משומן. איקס 9-אין. תבנית אפייה. למעלה עם שלוש אטריות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
3
מורחים עם מחצית מתערובת הגבינה. חזור על שכבות. לזרוק תערובת מלית עם חמאה; מפזרים מעל תבשיל.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות פטריות טריות פרוסות1-1/4 כוסות פטריות טריות פרוסות
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
4
אופים, ללא כיסוי, ב 350 ל 30-40 דקות או עד מבעבע חום זהוב.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
הניחו לעמוד 10 דקות לפני החיתוך.