קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות8
ציון בריאות8
מגזין

לזניה עוף

לזניה עוף
לזניה עוף יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 31 גרם חלבון, 32 גרם שומן, ובסך הכל של 577 קלוריות. מתאים ל-8 ומחירו 1 מנות.61 דולר למנה. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. גשו לסופר וקנו גבינת קוטג', קרם מרוכז של מרק סלרי, תערובת מלית, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קאפקייקס תירס ממתקים כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 40%. הציון הזה לא כל כך מצוין. נסו לזניה דה פולו קון צ'מפי צ' אניון (לזניה עוף ופטריות), לזניה ירקות עם יריעות לזניה ביתיות (ללא מכונת פסטה), ו לזניה עוף (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה קטנה שלבו גבינת קוטג ' וגבינת שמנת. בקערה גדולה שלבו את העוף, המרקים, החלב, הבצל והמלח.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים מחיטה מלאהקרקרים מחיטה מלאה
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מורחים מחצית מתערובת העוף ל -13 אינץ ' משומן. איקס 9-אין. תבנית אפייה. למעלה עם שלוש אטריות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
3
מורחים עם מחצית מתערובת הגבינה. חזור על שכבות. לזרוק תערובת מלית עם חמאה; מפזרים מעל תבשיל.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות פטריות טריות פרוסות1-1/4 כוסות פטריות טריות פרוסות
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
4
אופים, ללא כיסוי, ב 350 ל 30-40 דקות או עד מבעבע חום זהוב.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
הניחו לעמוד 10 דקות לפני החיתוך.