לזניה עם נקניק הודו ופטריות
המתכון טורקיה נקניקיות לזניה פטריות יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 1 שעה ו -45 דקות. מנה זו מכילה כ 34 גרם חלבון 24 גרם של שומן, וסך הכל 506 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. אם יש לכם גבינת פרמזן, פתיתי פטרוזיליה, נקניק הודו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. נסו לזניה עם נקניק הודו ופטריות, לזניה נקניק, פטריות ותרד, ו לזניה עם נקניק ופטריות מעורבות (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 177°. Spray 13x9 אינץ ' (3 ליטר) צלחת אפייה זכוכית עם ספריי בישול.
ב מחבת nonstick 12 אינץ', לבשל נקניק מעל חום בינוני גבוה 8 עד 10 דקות, ערבוב מדי פעם להתפורר, עד כבר לא ורוד; לנקז. מערבבים ברוטב פסטה ופטריות; להפריש.
בקערה בינונית, מערבבים יחד גבינת ריקוטה, ביצה, 2 כפות פתיתי פטרוזיליה, גבינת פרמזן ומלח עד מעורבב.
בתבנית אפייה, מסדרים 5 אטריות לא מבושלות בשכבה אחת; שכבה עם חצי מתערובת הנקניק, חצי מתערובת הריקוטה ו -2 כוסות גבינת מוצרלה. חזור על שכבות.
כיסוי; אופים 55 דקות. לחשוף; אופים 10 עד 15 דקות יותר או עד תוסס.
בואו לעמוד 10 דקות לפני חיתוך.
מפזרים פטרוזיליה טרייה קצוצה.