לזניה עם רוטב שמנת שום קלוי
מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לכם חמאה, לזניה, קצפת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקצפת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,טוקסידו תות שדה וקראנץ פודינג Parfaits כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: לזניה מתגלגלת עם רוטב שמנת פרמזן שום, שום קלוי ורוטב שמנת Gorgonzola, ו שום צלוי ופסטה ארטישוק עם רוטב אדובו שמנת.
הוראות
לעטוף שיני שום בנייר אלומיניום.
מניחים שום ולזניה על תבנית אפייה.
אופים שום לזניה על פי הוראות החבילה ללזניה.
לסחוט עיסת שיני שום לתוך סיר קטן.
מוסיפים חמאה ומבשלים על אש בינונית עד מומסים.
לטאטא בקמח, ולבשל, לטאטא כל הזמן, 1 דקה. בהדרגה להוסיף מרק עוף וקצפת, ולבשל, לטאטא כל הזמן, עד תערובת מעובה מבעבע. כפית מעל לזניה, ומפזרים גבינה.