תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל לזניה פולנטה גבינה עם פטריות ו Seitan. מנה אחת מכילה 996 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 34 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. אם יש לכם יומני פולנטה מוכן, קמח, פונטינהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. וזה די טוב. מתכונים דומים: לזניה פולנטה זול עם פטריות Seitan, פטריות מוקפצות עם פולנטה גבינה, ו פטריות בר מוקפצות מעל פולנטה גבינה שמנת.
הוראות
1
מחממים תנור ל 218° עם מתלה בשליש העליון. חמאה קלה 2-2 1/2 ליטר צלחת אפייה רדודה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
1
ממיסים חמאה בסיר כבד 2-3 ליטר על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
2
לטאטא בקמח עד חלקה, ואז לבשל רביכה, לטאטא לעתים קרובות, עד הזהב חיוור, 2 עד 3 דקות.
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
בינתיים, מחממים חלב בסיר קטן נפרד עד כמעט לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
4
הוסף חלב לנתבים ב 2 קבוצות, לטאטא כל הזמן עד חלקה מאוד. מביאים לרתיחה, מקציפים, ואז מבשלים, מקציפים, 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
הסר מן החום לטאטא ב Fontina, חצי Gruyère, אגוז מוסקט, ו 3/4 כפית מלח. לכסות ולהניח בצד, לטאטא מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פונטינה
Gruyere
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
1
לבשל שום בשמן במחבת כבדה 12 אינץ מעל חום בינוני גבוה, ערבוב, עד תחילת להפוך זהב חיוור. מערבבים פטריות, 1/2 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד פטריות מתרככים, כ 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים seitan ו טימין ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד פטריות seitan הם מעט זהב, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
Seitan
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
3
מוסיפים מים ומבשלים בקצרה, מגרדים את כל חתיכות חומות.
פרוס 1 יומן של פולנטה לתוך 1/4 אינץ ' עבה סיבובים ומסדרים מספיק סיבובים כדי לכסות את החלק התחתון של צלחת, חופפים מעט. כף חצי מילוי באופן שווה על פולנטה, ולאחר מכן להפיץ עם חצי רוטב הגבינה הנותרים (כ 1 כוס). חותכים מספיק סיבובים מ יומן שני כדי ליצור שכבה שנייה. מכסים עם המילוי שנותר, ואז רוטב גבינה.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
3
מפזרים עם שאריות Gruyère ואופים עד למעלה הוא רק מבעבע מעט השחמה, 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
Gruyere
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
בואו לעמוד 5 דקות לפני ההגשה.
1
- לזניה ניתן להרכיב 1 יום קדימה ומקורר.
2
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 30 דקות לפני האפייה.- כל שאריות פולנטה יכול להיות פרוס ומטוגן בשמן או חמאה לשרת עם ביצים בארוחת הבוקר.