קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות13
מגזין

לזניה פולנטה זול עם פטריות Seitan

לזניה פולנטה זול עם פטריות Seitan
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל לזניה פולנטה גבינה עם פטריות ו Seitan. מנה אחת מכילה 996 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 34 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. אם יש לכם יומני פולנטה מוכן, קמח, פונטינהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. וזה די טוב. מתכונים דומים: לזניה פולנטה זול עם פטריות Seitan, פטריות מוקפצות עם פולנטה גבינה, ו פטריות בר מוקפצות מעל פולנטה גבינה שמנת.

הוראות

1
מחממים תנור ל 218° עם מתלה בשליש העליון. חמאה קלה 2-2 1/2 ליטר צלחת אפייה רדודה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
1
ממיסים חמאה בסיר כבד 2-3 ליטר על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
לטאטא בקמח עד חלקה, ואז לבשל רביכה, לטאטא לעתים קרובות, עד הזהב חיוור, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
בינתיים, מחממים חלב בסיר קטן נפרד עד כמעט לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
4
הוסף חלב לנתבים ב 2 קבוצות, לטאטא כל הזמן עד חלקה מאוד. מביאים לרתיחה, מקציפים, ואז מבשלים, מקציפים, 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
הסר מן החום לטאטא ב Fontina, חצי Gruyère, אגוז מוסקט, ו 3/4 כפית מלח. לכסות ולהניח בצד, לטאטא מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פונטינהגבינת פונטינה
GruyereGruyere
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
1
לבשל שום בשמן במחבת כבדה 12 אינץ מעל חום בינוני גבוה, ערבוב, עד תחילת להפוך זהב חיוור. מערבבים פטריות, 1/2 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד פטריות מתרככים, כ 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים seitan ו טימין ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד פטריות seitan הם מעט זהב, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
SeitanSeitan
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
3
מוסיפים מים ומבשלים בקצרה, מגרדים את כל חתיכות חומות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
1
מורחים 1/2 כוס רוטב גבינה בתחתית תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2
פרוס 1 יומן של פולנטה לתוך 1/4 אינץ ' עבה סיבובים ומסדרים מספיק סיבובים כדי לכסות את החלק התחתון של צלחת, חופפים מעט. כף חצי מילוי באופן שווה על פולנטה, ולאחר מכן להפיץ עם חצי רוטב הגבינה הנותרים (כ 1 כוס). חותכים מספיק סיבובים מ יומן שני כדי ליצור שכבה שנייה. מכסים עם המילוי שנותר, ואז רוטב גבינה.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
3
מפזרים עם שאריות Gruyère ואופים עד למעלה הוא רק מבעבע מעט השחמה, 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
GruyereGruyere
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
בואו לעמוד 5 דקות לפני ההגשה.
1
- לזניה ניתן להרכיב 1 יום קדימה ומקורר.
2
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 30 דקות לפני האפייה.- כל שאריות פולנטה יכול להיות פרוס ומטוגן בשמן או חמאה לשרת עם ביצים בארוחת הבוקר.
מרכיבים שתצטרך
פולנטה מוכנהפולנטה מוכנה
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה