קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות13
מגזין

לזניה פולנטה זול עם פטריות Seitan

לזניה פולנטה זול עם פטריות Seitan
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל לזניה פולנטה גבינה עם פטריות ו Seitan. מנה אחת מכילה 996 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 34 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. אם יש לכם יומני פולנטה מוכן, קמח, פונטינהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. וזה די טוב. מתכונים דומים: לזניה פולנטה זול עם פטריות Seitan, פטריות מוקפצות עם פולנטה גבינה, ו פטריות בר מוקפצות מעל פולנטה גבינה שמנת.

הוראות

1
מחממים תנור ל 218° עם מתלה בשליש העליון. חמאה קלה 2-2 1/2 ליטר צלחת אפייה רדודה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1
ממיסים חמאה בסיר כבד 2-3 ליטר על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
לטאטא בקמח עד חלקה, ואז לבשל רביכה, לטאטא לעתים קרובות, עד הזהב חיוור, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
3
בינתיים, מחממים חלב בסיר קטן נפרד עד כמעט לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
4
הוסף חלב לנתבים ב 2 קבוצות, לטאטא כל הזמן עד חלקה מאוד. מביאים לרתיחה, מקציפים, ואז מבשלים, מקציפים, 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
5
הסר מן החום לטאטא ב Fontina, חצי Gruyère, אגוז מוסקט, ו 3/4 כפית מלח. לכסות ולהניח בצד, לטאטא מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פונטינהגבינת פונטינה
GruyereGruyere
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
1
לבשל שום בשמן במחבת כבדה 12 אינץ מעל חום בינוני גבוה, ערבוב, עד תחילת להפוך זהב חיוור. מערבבים פטריות, 1/2 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד פטריות מתרככים, כ 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
שום גויה®שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים seitan ו טימין ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד פטריות seitan הם מעט זהב, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
SeitanSeitan
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
3
מוסיפים מים ומבשלים בקצרה, מגרדים את כל חתיכות חומות.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1
מורחים 1/2 כוס רוטב גבינה בתחתית תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
2
פרוס 1 יומן של פולנטה לתוך 1/4 אינץ ' עבה סיבובים ומסדרים מספיק סיבובים כדי לכסות את החלק התחתון של צלחת, חופפים מעט. כף חצי מילוי באופן שווה על פולנטה, ולאחר מכן להפיץ עם חצי רוטב הגבינה הנותרים (כ 1 כוס). חותכים מספיק סיבובים מ יומן שני כדי ליצור שכבה שנייה. מכסים עם המילוי שנותר, ואז רוטב גבינה.
מרכיבים שתצטרך
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
3
מפזרים עם שאריות Gruyère ואופים עד למעלה הוא רק מבעבע מעט השחמה, 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
GruyereGruyere
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
בואו לעמוד 5 דקות לפני ההגשה.
1
- לזניה ניתן להרכיב 1 יום קדימה ומקורר.
2
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 30 דקות לפני האפייה.- כל שאריות פולנטה יכול להיות פרוס ומטוגן בשמן או חמאה לשרת עם ביצים בארוחת הבוקר.
מרכיבים שתצטרך
פולנטה מוכנהפולנטה מוכנה
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
דַק-דַק-