לזניה פולנטה עם רוטב שמנת עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 739 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 64 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך בצל, חלב דל שומן, רוטב שמנת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זה ... יקר מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 29%. מתכונים דומים: לזניה פולנטה עם רוטב פטריות שמנת, ויג'י Lasignananan בפרמזן רוטב שמנת, ו לזניה מתגלגלת עם רוטב שמנת פרמזן שום.
הוראות
1
הסר גבעולים מפטריות שיטאקה, ופרוסה דקה.
מרכיבים שתצטרך
פטריות שיטאקה
2
בצל מטובל במחבת nonstick גדולה מצופה ספריי בישול על חום גבוה 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישול
בצל
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
מוסיפים פטריות שיטאקה וכפתור, ומטגנים 3 עד 4 דקות או עד הבצל רך.
מרכיבים שתצטרך
פטריות כפתור לבן
בצל
4
מוסיפים 3/4 כוס חלב, ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
חלב
5
להקציף יחד קורנפלור ו 2 כפות חלב; מערבבים לתוך תערובת פטריות.