לזניה פטריות
מתכון לזניה פטריות יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 1 שעה ו 25 דקות. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 411 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לך קורנית, חמאה, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. נסו לזניה דה פולו קון Champiñones (לזניה עוף ופטריות), לזניה פטריות, ו לזניה פטריות (מתכונים דומים).
הוראות
שלב 1 כוס מים רותחים פורצ ' יני. מכסים ולתת לעמוד 30 דקות; תערובת זן דרך מסננת בדופן גזה מעל קערה, הזמנת נוזל ופטריות.
ממיסים חמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה.
הוסף 1 כף שמן למחבת; מערבולת מעיל.
להוסיף שאלוט למחבת; לטגן 3 דקות.
מוסיפים קרמיני ופטריות אקזוטיות, 1/2 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל; לטגן 6 דקות או עד פטריות הם השחמה.
להוסיף טימין ו 3 שיני שום; לטגן 1 דקה. מערבבים יין; מביאים לרתיחה. לבשל 1 דקה או עד הנוזל כמעט מתאדה,מגרד מחבת כדי לשחרר חתיכות משחי.
הסר מן החום; מערבבים גבינת שמנת 1 כף עירית.
הוסף פטריות פורצ ' יני שמורות.
מחממים סיר על חום בינוני-גבוה.
הוסף הנותרים 1 כף שמן למחבת; מערבולת מעיל.
להוסיף הנותרים 3 שיני שום למחבת; לטגן 30 שניות.
מוסיפים את נוזל פורצ ' יני שמורות, 2 3/4 כוסות חלב, נשאר 1/2 כפית מלח, ונשאר 1/4 כפית פלפל; מביאים לרתיחה.
שלב נשאר 1/4 כוס חלב וקמח בקערה קטנה; מערבבים עם מקצף.
מוסיפים תערובת קמח לתערובת חלב, ומבשלים 2 דקות או עד עבה מעט, ערבוב כל הזמן עם מקצף.
כפית 1/2 כוס רוטב לתוך זכוכית 11 x 7 אינץ ' או צלחת אפייה קרמיקה מצופה ספריי בישול, העליון עם 3 אטריות.
מורחים חצי מתערובת פטריות על אטריות. חזור על שכבות, המסתיים ברוטב שנותר.
אופים ב 350 במשך 45 דקות או עד הזהב. למעלה עם הנותרים 1 כף קצוץ עירית.