קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות22
מגזין

לזניה פטריות בר

לזניה פטריות בר
לזניה פטריות בר עשויה להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מנה זו מכילה כ 25 גרם חלבון 33 גרם של שומן, וסך הכל 526 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לך פלפל, פרמזן, חמאה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בשרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות מרלו עם שוקולד מרילוט כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. 56 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. וזה מצוין. מתכונים דומים: לזניה פטריות בר, לזניה פטריות בר, ו לזניה פטריות בר עם פרמזן.

הוראות

1
בסיר קטן להביא מים לרתיחה ולהסיר מחבת מחום. מערבבים פורצ ' יני. להשרות פורצ ' יני 20 דקות. הרם את פורצ ' יני, לסחוט החוצה נוזל עודף, ומילואים השריית נוזל. במסננת לשטוף פורצ ' יני כדי להסיר כל חצץ יבש טפיחה. קוצצים פורצ ' יני ולהעביר לקערה גדולה. מבשלים שמורות השריית נוזל עד מופחת על 1/4 כוס.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
יוצקים נוזל דרך מסננת מרופדת במגבת נייר לחה לקערה עם פורצ ' יני.
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
3
רבע פטריות לבנות, דופק מעבד מזון ב 3 קבוצות עד קצוץ דק.
מרכיבים שתצטרך
1 כף טימין טרי, 4 ענפים, קצוצים דק1 כף טימין טרי, 4 ענפים, קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
4
חותכים קישואים לקוביות 1/4 אינץ'. קוצצים בצל ושום בשר טחון. בחום מחבת כבד 12 אינץ ' 1 כף חמאה מעל חום מתון עד קצף שוכך ומבשלים שליש פטריות לבנות עם 2 כפות שרי, ערבוב, עד פטריות נוזליות לתת את התאדה והם מתחילים חום.
מרכיבים שתצטרך
1 כף טימין טרי, 4 ענפים, קצוצים דק1 כף טימין טרי, 4 ענפים, קצוצים דק
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
בשר טחוןבשר טחון
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מוסיפים תערובת פטריות לפורצ ' יני. מבשלים את שאר הפטריות ב-2 קבוצות חמאה עם שרי שנשאר באותו אופן ומוסיפים לתערובת פורצ ' יני. במחבת לבשל קישואים ב 1 כף חמאה עד רך ומערבבים לתוך תערובת פורצ ' יני. במחבת לבשל בצל ב הנותרים כף חמאה, ערבוב, עד מתרכך. מערבבים שום, טימין, מלח, פלפל ומבשלים, ערבוב, עד ריחני, על 30 שניות. מערבבים בצל לתוך תערובת פטריות עד בשילוב. מילוי עשוי להתבצע 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
1
בסיר 3 ליטר כבד להמיס חמאה על חום נמוך בינוני לטאטא בקמח. מבשלים רביכה, מקציפים, 3 דקות ומקציפים בחלב. מביאים רוטב לרתיחה, מקציפים כל הזמן, ומבשלים, מקציפים מדי פעם, 3 דקות. מערבבים בפרמזן, חרדל, ומלח.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2
הסר מחבת מחום לכסות את פני השטח של רוטב עם נייר שעווה. הרוטב עשוי להתבצע 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה. להביא רוטב לטמפרטורת החדר לפני שתמשיך.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מחממים תנור ל 191°. וחמאה צלחת אפייה 13 x 9 אינץ ' (3 ליטר).
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
1
מורחים 1 1/4 כוסות רוטב בתבנית אפייה ומכסים עם 3 גיליונות פסטה, מוודאים שהם לא נוגעים זה בזה.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
2
מורחים שליש מילוי על יריעות פסטה בצלחת ומעלה עם 3 יריעות פסטה נוספות, לוחצים בעדינות על שכבות כדי להסיר כיסי אוויר. גיליונות פסטה העליון עם מוצרלה שליש. המשך שכבות באותו אופן עם רוטב, יריעות פסטה, מילוי, ומוצרלה, מסתיים עם מוצרלה (צלחת יהיה מלא שפה).
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
פחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטותפחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטות
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
3
מורחים את הרוטב שנותר על גבי ומפזרים פרמזן. על גיליון אפייה גדול מרופד רדיד לאפות לזניה באמצע התנור עד מבעבע וזהב, על 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
4
תן לזניה לעמוד 20 דקות. לזניה עשויה להתבצע 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה. להביא לזניה לטמפרטורת החדר לחמם לפני ההגשה.