קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות22
מגזין

לזניה פטריות בר

לזניה פטריות בר
לזניה פטריות בר עשויה להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מנה זו מכילה כ 25 גרם חלבון 33 גרם של שומן, וסך הכל 526 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לך פלפל, פרמזן, חמאה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בשרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות מרלו עם שוקולד מרילוט כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. 56 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. וזה מצוין. מתכונים דומים: לזניה פטריות בר, לזניה פטריות בר, ו לזניה פטריות בר עם פרמזן.

הוראות

1
בסיר קטן להביא מים לרתיחה ולהסיר מחבת מחום. מערבבים פורצ ' יני. להשרות פורצ ' יני 20 דקות. הרם את פורצ ' יני, לסחוט החוצה נוזל עודף, ומילואים השריית נוזל. במסננת לשטוף פורצ ' יני כדי להסיר כל חצץ יבש טפיחה. קוצצים פורצ ' יני ולהעביר לקערה גדולה. מבשלים שמורות השריית נוזל עד מופחת על 1/4 כוס.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
יוצקים נוזל דרך מסננת מרופדת במגבת נייר לחה לקערה עם פורצ ' יני.
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
רבע פטריות לבנות, דופק מעבד מזון ב 3 קבוצות עד קצוץ דק.
מרכיבים שתצטרך
1 כף טימין טרי, 4 ענפים, קצוצים דק1 כף טימין טרי, 4 ענפים, קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
4
חותכים קישואים לקוביות 1/4 אינץ'. קוצצים בצל ושום בשר טחון. בחום מחבת כבד 12 אינץ ' 1 כף חמאה מעל חום מתון עד קצף שוכך ומבשלים שליש פטריות לבנות עם 2 כפות שרי, ערבוב, עד פטריות נוזליות לתת את התאדה והם מתחילים חום.
מרכיבים שתצטרך
1 כף טימין טרי, 4 ענפים, קצוצים דק1 כף טימין טרי, 4 ענפים, קצוצים דק
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
בשר טחוןבשר טחון
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מוסיפים תערובת פטריות לפורצ ' יני. מבשלים את שאר הפטריות ב-2 קבוצות חמאה עם שרי שנשאר באותו אופן ומוסיפים לתערובת פורצ ' יני. במחבת לבשל קישואים ב 1 כף חמאה עד רך ומערבבים לתוך תערובת פורצ ' יני. במחבת לבשל בצל ב הנותרים כף חמאה, ערבוב, עד מתרכך. מערבבים שום, טימין, מלח, פלפל ומבשלים, ערבוב, עד ריחני, על 30 שניות. מערבבים בצל לתוך תערובת פטריות עד בשילוב. מילוי עשוי להתבצע 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
1
בסיר 3 ליטר כבד להמיס חמאה על חום נמוך בינוני לטאטא בקמח. מבשלים רביכה, מקציפים, 3 דקות ומקציפים בחלב. מביאים רוטב לרתיחה, מקציפים כל הזמן, ומבשלים, מקציפים מדי פעם, 3 דקות. מערבבים בפרמזן, חרדל, ומלח.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
הסר מחבת מחום לכסות את פני השטח של רוטב עם נייר שעווה. הרוטב עשוי להתבצע 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה. להביא רוטב לטמפרטורת החדר לפני שתמשיך.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מחממים תנור ל 191°. וחמאה צלחת אפייה 13 x 9 אינץ ' (3 ליטר).
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
1
מורחים 1 1/4 כוסות רוטב בתבנית אפייה ומכסים עם 3 גיליונות פסטה, מוודאים שהם לא נוגעים זה בזה.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2
מורחים שליש מילוי על יריעות פסטה בצלחת ומעלה עם 3 יריעות פסטה נוספות, לוחצים בעדינות על שכבות כדי להסיר כיסי אוויר. גיליונות פסטה העליון עם מוצרלה שליש. המשך שכבות באותו אופן עם רוטב, יריעות פסטה, מילוי, ומוצרלה, מסתיים עם מוצרלה (צלחת יהיה מלא שפה).
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
3
מורחים את הרוטב שנותר על גבי ומפזרים פרמזן. על גיליון אפייה גדול מרופד רדיד לאפות לזניה באמצע התנור עד מבעבע וזהב, על 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
4
תן לזניה לעמוד 20 דקות. לזניה עשויה להתבצע 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה. להביא לזניה לטמפרטורת החדר לחמם לפני ההגשה.