לעולם אין יותר מדי מתכונים עיקריים, אז תנו לנסות את פטריית הפרא Truffled Lasgananananananananan. והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה כ 24 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 443 קלוריות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. גשו לסופר וקנו אטריות לזניה מבושלות מראש, פלפל, גבינת ריקוטה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון 63% המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: פטריות בר וברי Truffled, לזניה פטריות בר, ו לזניה של פטריות בר וכרובית.
הוראות
1
מחממים שמן זית בתנור הולנדי גדול על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
2
להוסיף כרישה, שום, ו 1/4 כפית מלח; לטגן 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערך
(ומנות בלבד)
(צינור גדול)
3
להוסיף 4 כוסות פטריות קרמיני ופטריות שיטאקה; לטגן 10 דקות או עד פטריות לשחרר לחות ולהתחיל חום. מערבבים ביין; לבשל 3 דקות או עד הנוזל כמעט מתאדה, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות שיטאקה
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4
הסר מהחום; מערבבים ב טימין, אורגנו, מרווה, שמן כמהין, ו 1/2 פלפל כפית.
מרכיבים שתצטרך
שמן כמהין
פחיות) מרק עוף דל נתרן
8 (U-12) שרימפס
2 כוסות שיני שום
1/2 ענף רוזמרין
5
מערבבים חלב ועלה דפנה בסיר כבד; מבשלים מעל חום בינוני גבוה עד 180 או עד בועות זעירות נוצרות סביב קצה (לא להרתיח).
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
6
הסר מהחום; לכסות ולתת לעמוד 10 דקות. מסננים תערובת דרך מסננת לתוך קערה; להשליך עלה דפנה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
7
ממיסים חמאה בסיר על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
8
להוסיף 3 כוסות הנותרים פטריות קרמיני; לטגן 4 דקות או עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
פטריות קרים
9
מוסיפים קמח, ערבוב עם מקצף עד מעורבב. לבשל 1 דקה, ערבוב כל הזמן; בהדרגה להוסיף חלב. מביאים לרתיחה; להפחית את החום, ומבשלים 8 דקות או עד עבה. מערבבים הנותרים 1/8 כפית מלח, 1/4 כפית פלפל, ואגוז מוסקט.
מורחים תערובת חלב 1/2 כוס בתחתית זכוכית 11 x 7 אינץ ' או צלחת אפייה קרמיקה מצופה ספריי בישול. מסדרים 3 אטריות מעל רוטב; למעלה עם 2 כוסות תערובת פטריות.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
13
מפזרים 1/4 כוס מוצרלה ו 1/4 כוס פרמזן. מסדרים 3 אטריות על גבינות. למעלה עם תערובת ריקוטה 1 כוס. חזור על שכבות פעם אחת עם 3 אטריות, 2 תערובת פטריות כוסות, 1/4 מוצרלה כוס, 1/4 פרמזן כוס, 3 אטריות, ו 1 ריקוטה כוס (המנה תהיה מלאה מאוד); להפיץ את הרוטב שנותר מעל. מכסים בנייר כסף; מניחים תבנית אפייה על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה נא מגורר
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
רוטב עגבניות Hunt's®
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
לפי עוגה
רוטב חמוציות, להגשה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
14
אופים ב 350 במשך 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
15
הסר מהתנור; להגדיל את טמפרטורת התנור ל 45
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
16
לחשוף את הלזניה, ומפזרים הנותרים 1/2 כוס מוצרלה הנותרים 1/2 כוס פרמזן; אופים 10 דקות נוספות או עד חום זהוב.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Castello di Monsanto Il Poggio קיאנטי Classico Riserva. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 40 דולר לבקבוק.