קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות32
מגזין

לזניה פטריות בר Truffled

לזניה פטריות בר Truffled
לעולם אין יותר מדי מתכונים עיקריים, אז תנו לנסות את פטריית הפרא Truffled Lasgananananananananan. והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה כ 24 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 443 קלוריות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. גשו לסופר וקנו אטריות לזניה מבושלות מראש, פלפל, גבינת ריקוטה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון 63% המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: פטריות בר וברי Truffled, לזניה פטריות בר, ו לזניה של פטריות בר וכרובית.

הוראות

1
מחממים שמן זית בתנור הולנדי גדול על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
2
להוסיף כרישה, שום, ו 1/4 כפית מלח; לטגן 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
(ומנות בלבד)(ומנות בלבד)
(צינור גדול)(צינור גדול)
3
להוסיף 4 כוסות פטריות קרמיני ופטריות שיטאקה; לטגן 10 דקות או עד פטריות לשחרר לחות ולהתחיל חום. מערבבים ביין; לבשל 3 דקות או עד הנוזל כמעט מתאדה, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות שיטאקהפטריות שיטאקה
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4
הסר מהחום; מערבבים ב טימין, אורגנו, מרווה, שמן כמהין, ו 1/2 פלפל כפית.
מרכיבים שתצטרך
שמן כמהיןשמן כמהין
פחיות) מרק עוף דל נתרןפחיות) מרק עוף דל נתרן
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
5
מערבבים חלב ועלה דפנה בסיר כבד; מבשלים מעל חום בינוני גבוה עד 180 או עד בועות זעירות נוצרות סביב קצה (לא להרתיח).
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
6
הסר מהחום; לכסות ולתת לעמוד 10 דקות. מסננים תערובת דרך מסננת לתוך קערה; להשליך עלה דפנה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
7
ממיסים חמאה בסיר על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
8
להוסיף 3 כוסות הנותרים פטריות קרמיני; לטגן 4 דקות או עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
פטריות קריםפטריות קרים
9
מוסיפים קמח, ערבוב עם מקצף עד מעורבב. לבשל 1 דקה, ערבוב כל הזמן; בהדרגה להוסיף חלב. מביאים לרתיחה; להפחית את החום, ומבשלים 8 דקות או עד עבה. מערבבים הנותרים 1/8 כפית מלח, 1/4 כפית פלפל, ואגוז מוסקט.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
10
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
11
מערבבים ריקוטה, פטרוזיליה, קליפת לימון, ונותר 1/4 כפית פלפל שחור בקערה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
הדבק או צבע מאכל נוזלי-ירוק, צהוב, כחול ואדוםהדבק או צבע מאכל נוזלי-ירוק, צהוב, כחול ואדום
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
לפי עוגהלפי עוגה
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
12
מורחים תערובת חלב 1/2 כוס בתחתית זכוכית 11 x 7 אינץ ' או צלחת אפייה קרמיקה מצופה ספריי בישול. מסדרים 3 אטריות מעל רוטב; למעלה עם 2 כוסות תערובת פטריות.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
13
מפזרים 1/4 כוס מוצרלה ו 1/4 כוס פרמזן. מסדרים 3 אטריות על גבינות. למעלה עם תערובת ריקוטה 1 כוס. חזור על שכבות פעם אחת עם 3 אטריות, 2 תערובת פטריות כוסות, 1/4 מוצרלה כוס, 1/4 פרמזן כוס, 3 אטריות, ו 1 ריקוטה כוס (המנה תהיה מלאה מאוד); להפיץ את הרוטב שנותר מעל. מכסים בנייר כסף; מניחים תבנית אפייה על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה נא מגוררתפוח אדמה נא מגורר
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
לפי עוגהלפי עוגה
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
14
אופים ב 350 במשך 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
15
הסר מהתנור; להגדיל את טמפרטורת התנור ל 45
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
16
לחשוף את הלזניה, ומפזרים הנותרים 1/2 כוס מוצרלה הנותרים 1/2 כוס פרמזן; אופים 10 דקות נוספות או עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה נא מגוררתפוח אדמה נא מגורר
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן

מרכיבים

1שקית 16 אונקיות ירקות מעורבים טריים/קפואים (גזר/תירס/שעועית ירוקה/אפונה)שקית 16 אונקיות ירקות מעורבים טריים/קפואים (גזר/תירס/שעועית ירוקה/אפונה)11 קילו קישואים,פלפל שחור, מחולקפלפל שחור, מחולק2(חוֹרֶף)תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה680אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)כוסות פרוסות פטריות קרמיני (בערך, מחולקכוסות פרוסות פטריות קרמיני (בערך, מחולק4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקגבינת ריקוטה נטולת שומןגבינת ריקוטה נטולת שומן4(חוֹרֶף)קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפטרוזיליה קצוצה עם עלים שטוחיםפטרוזיליה קצוצה עם עלים שטוחים1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)מרווה טרייה קצוצהמרווה טרייה קצוצה1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)טימין טרי קצוץטימין טרי קצוץ8שיני שום, פרוסות דקשיני שום, פרוסות דק0(יכול להיות או להרחיק)אגוז מוסקט טחוןאגוז מוסקט טחון227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)אטריות לזניה מבושלות מראשאטריות לזניה מבושלות מראש4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקכרישה פרוסה דקכרישה פרוסה דק1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)קליפת לימון מגוררתקליפת לימון מגוררת5916 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1% חלב דל שומן1% חלב דל שומן1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)אורגנו טרי קצוץאורגנו טרי קצוץ113אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)גבינת פרמזן מגוררת כוסגבינת פרמזן מגוררת כוס113אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)גביע מגורר חלק-גבינת מוצרלה רזהגביע מגורר חלק-גבינת מוצרלה רזה0(יכול להיות או להרחיק)מלח, מחולקמלח, מחולק454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)כוסות פטריות שיטאקה פרוסות (אודותכוסות פטריות שיטאקה פרוסות (אודות3(חוֹרֶף)שמן כמהין לבןשמן כמהין לבן1586 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקCôtes du Rhône או יין אדום פירותי אחרCôtes du Rhône או יין אדום פירותי אחר

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Castello di Monsanto Il Poggio קיאנטי Classico Riserva. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 40 דולר לבקבוק.
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
נולד בכרם "Il Poggio" (5.5 חה, 310 מטרים a.s.l.) שממנו בשנת 1962, זה לקח את שמו: זהו Cru קלאנטי הראשון Classico. עשוי 90% Sangiovese ו 7% Canaiolo ו 3% Colorino, זה הגילאים 20 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי. היום הוא מייצג את המוצר היוקרתי ביותר של החברה, מוערך בכל רחבי העולם. הוא מיוצר רק בצירים הטובים ביותר. החברה בחרה לשמור כמות ניכרת של בקבוקי יין זה במרתף להיות הארכיון הקבוע, מסוגל לספר את ההיסטוריה של Castello di Monsanto