קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות2
ציון בריאות11
מגזין

לזניה-פטריות ממולאות

לזניה-פטריות ממולאות
אם יש לך גבינת קוטג'קרד, בשר טחון, פטריות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . , שהוא מוצק. מתכונים דומים: לזניה פסטו עם תרד ופטריות, לזניה טורקיה עם תרד ופטריות - 6 נקודות, ו לזניה עם פטריות, עגבניות ורוטב בשמל.

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). תרסיס צלחת אפייה 8x8 אינץ ' עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
2
מבשלים ומערבבים את בשר בקר טחון במחבת מעל חום בינוני, לשבור אותו כפי שהוא מבשל, עד הבשר הוא כבר לא ורוד, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בשר טחוןבשר טחון
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מערבבים יחד את גבינת קוטג', ביצה, בצל ירוק, פטרוזיליה, ומלח ופלפל בקערה עד התערובת משולבת היטב. מערבבים בבשר טחון מבושל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
גבינת קוטג'גבינת קוטג'
בצל ירוקבצל ירוק
בשר טחוןבשר טחון
פטרוזיליהפטרוזיליה
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
מניחים את הפטריות, הצדדים החלולים למעלה, קרוב יחד בתבנית אפייה מוכנה. כפית על 1 כף של מילוי הגבינה לתוך חלל של כל פטריות, ולאפשר מילוי שנותר לגלישה בין פטריות.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
גבינהגבינה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
5
אופים בתנור שחומם מראש עד מילוי הגבינה מוגדר, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
הסר צלחת מהתנור, ולהפיץ את רוטב הפסטה באופן שווה על הפטריות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פסטהרוטב פסטה
פטריותפטריות
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
מפזרים שכבה זוגית של גבינת מוצרלה על הרוטב, מחזירים את המנה לתנור, ומטגנים עד שהגבינה מבעבעת ומתחילה להשחים, כ-5 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלהמוצרלה
גבינהגבינה
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
תנו לפטריות לעמוד 5 דקות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות