לזניה-פטריות ממולאות
אם יש לך גבינת קוטג'קרד, בשר טחון, פטריות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . , שהוא מוצק. מתכונים דומים: לזניה פסטו עם תרד ופטריות, לזניה טורקיה עם תרד ופטריות - 6 נקודות, ו לזניה עם פטריות, עגבניות ורוטב בשמל.
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). תרסיס צלחת אפייה 8x8 אינץ ' עם ספריי בישול.
מבשלים ומערבבים את בשר בקר טחון במחבת מעל חום בינוני, לשבור אותו כפי שהוא מבשל, עד הבשר הוא כבר לא ורוד, על 10 דקות.
מערבבים יחד את גבינת קוטג', ביצה, בצל ירוק, פטרוזיליה, ומלח ופלפל בקערה עד התערובת משולבת היטב. מערבבים בבשר טחון מבושל.
מניחים את הפטריות, הצדדים החלולים למעלה, קרוב יחד בתבנית אפייה מוכנה. כפית על 1 כף של מילוי הגבינה לתוך חלל של כל פטריות, ולאפשר מילוי שנותר לגלישה בין פטריות.
אופים בתנור שחומם מראש עד מילוי הגבינה מוגדר, על 15 דקות.
הסר צלחת מהתנור, ולהפיץ את רוטב הפסטה באופן שווה על הפטריות.
מפזרים שכבה זוגית של גבינת מוצרלה על הרוטב, מחזירים את המנה לתנור, ומטגנים עד שהגבינה מבעבעת ומתחילה להשחים, כ-5 דקות נוספות.
תנו לפטריות לעמוד 5 דקות לפני ההגשה.