לזניה פיצה ספגטי
אי אפשר שיהיה לכם יותר מדי מתכונים ים תיכוניים, אז נסו לנסות את פיצה ספגטי Lasgananananan. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 15 מנות. מנה אחת מכילה עד 22 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 354 קלוריות. אם יש לכם גבינת צ'דר, רוטב פסטה, אבקת שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. . הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. מתכונים דומים: לזניה סקווש ספגטי, לזניה ממולאת ספגטי סקווש, ו ממולא לזניה ספגטי סקווש.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מוסיפים פסטה ומבשלים במשך 8 עד 10 דקות או עד אל דנטה; לנקז.
במחבת גדולה מעל חום בינוני, לבשל בשר עד חום; לנקז.
מקציפים חלב וביצים יחד עד לשלב טוב; מתבלים במלח ופלפל.
מניחים פסטה בתבנית אפייה 9x13 אינץ'.
יוצקים תערובת חלב באופן שווה על פסטה.
יוצקים רוטב פסטה על זה. להפיץ בשר שווה על רוטב פסטה ומפזרים אורגנו, אבקת שום, בצל טחון ופרוסות פפרוני. למעלה עם גבינה קרועה.
אופים בתנור שחומם מראש עד חם מבעבע, 30 דקות.