המתכון פירות ים לזניה יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 396 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם בצל, שרימפס, חלב וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. נסו לזניה פירות ים, לזניה פירות ים, ו לזניה פירות ים (מתכונים דומים).
מניחים סיר גדול מעל חום בינוני; מוסיפים קמח למחבת. בהדרגה להוסיף חלב למחבת, ערבוב כל הזמן עם מקצף עד חלקה; לבשל 1 דקה. מערבבים חמאה, טימין, מלח ופלפל; מביאים לרתיחה. מבשלים 5 דקות או עד עבה, ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
שרימפס מוקפץ, קלוף
4
הסר מחבת מחום; מערבבים ב 1 1/4 כוסות פרמזן ואגוז מוסקט. תניח בצד את רוטב הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב גבינה
Parmigiano Reggiano
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
5
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
6
מוסיפים בצל; מטוגנים 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
7
להוסיף שום; לטגן במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
8
הסר מהחום.
9
מוסיפים גבינת שמנת; מערבבים עד שהגבינה נמסה. מערבבים חצי חצי, 1/4 כוס פטרוזיליה, שרימפס, צדפות.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
1/4 כוס שומן חזיר
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
10
מערבבים ביצים וריקוטה במעבד מזון; תהליך עד חלקה. מערבבים תערובת ריקוטה לתוך תערובת פירות ים.
כפית 1 כוס רוטב גבינה לתוך החלק התחתון של צלחת אפייה 13 x 9 אינץ ' מצופה ספריי בישול. מסדרים 4 אטריות מעל רוטב; למעלה עם חצי תערובת ריקוטה. חזור על שכבות עם 4 אטריות, נשאר מחצית תערובת ריקוטה, הנותרים 4 אטריות.
הערה יין: טעם עשיר, רך ומרקם שמנת, מילוי הפה של לזניה פירות ים זה דורש יין לבן כי הוא רך ומלא על החיך. שרדונה היא תשובה נהדרת - במיוחד גרסה איטלקית שופעת גוף כמו Cervaro della Sala של Antinori 2003 מאומבריה (45 דולר). - קארן מקניל .