המתכון פירות ים לזניה יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 396 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם בצל, שרימפס, חלב וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. נסו לזניה פירות ים, לזניה פירות ים, ו לזניה פירות ים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
כפית קמח קלות לתוך כוס מדידה יבשה; רמה עם סכין.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אוויר
רול פירות צהוב אחד
3
מניחים סיר גדול מעל חום בינוני; מוסיפים קמח למחבת. בהדרגה להוסיף חלב למחבת, ערבוב כל הזמן עם מקצף עד חלקה; לבשל 1 דקה. מערבבים חמאה, טימין, מלח ופלפל; מביאים לרתיחה. מבשלים 5 דקות או עד עבה, ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
עוגיות אוראו קצוצות
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
הסר מחבת מחום; מערבבים ב 1 1/4 כוסות פרמזן ואגוז מוסקט. תניח בצד את רוטב הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב גבינה
Parmigiano Reggiano
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מוסיפים בצל; מטוגנים 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
7
להוסיף שום; לטגן במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
8
הסר מהחום.
9
מוסיפים גבינת שמנת; מערבבים עד שהגבינה נמסה. מערבבים חצי חצי, 1/4 כוס פטרוזיליה, שרימפס, צדפות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
1/4 כוס שומן חזיר
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
10
מערבבים ביצים וריקוטה במעבד מזון; תהליך עד חלקה. מערבבים תערובת ריקוטה לתוך תערובת פירות ים.
כפית 1 כוס רוטב גבינה לתוך החלק התחתון של צלחת אפייה 13 x 9 אינץ ' מצופה ספריי בישול. מסדרים 4 אטריות מעל רוטב; למעלה עם חצי תערובת ריקוטה. חזור על שכבות עם 4 אטריות, נשאר מחצית תערובת ריקוטה, הנותרים 4 אטריות.
הערה יין: טעם עשיר, רך ומרקם שמנת, מילוי הפה של לזניה פירות ים זה דורש יין לבן כי הוא רך ומלא על החיך. שרדונה היא תשובה נהדרת - במיוחד גרסה איטלקית שופעת גוף כמו Cervaro della Sala של Antinori 2003 מאומבריה (45 דולר). - קארן מקניל .