לזניה פלפל אדום קלוי
לזנין פלפל אדום קלוי הוא מתכון ים תיכוני שמגיש 9. לבמנה עיקרית זו יש 293 קלוריות, 13 גרם חלבון ו-11 גרם שומן למנה. תמורת 1.13$ למנה, מתכון זה מכסה 20% מהדרישות היומיות שלכם של ויטמינים ומינרלים. אם יש לך פטרוזיליה, מלח, קמח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. למתכון הזה מ-Taste of Home יש 1 מעריצים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-35 דקות. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 53%. הציון הזה די טוב. נסו לזניה ירקות קלויים עם רוטב פלפל אדום קלוי, לזניה פלפל אדום קלוי ולזניה לחמניות עם רוטב פלפל אדום קלוי עבור מתכונים דומים.
הוראות
חותכים כל פלפל לרבעים; להסיר זרעים.
מניחים פלפלים, כשהצד החתוך כלפי מטה, על תבנית מרופדת בנייר אפייה. צולים 4 ס"מ מהאש במשך 20-25 דקות או עד שהעור מקבל שלפוחיות ומשחיר. מניחים מיד פלפלים בקערה; מכסים ומניחים לעמוד 15-20 דקות. מקלפים וזורקים את העור.
חותכים פלפלים ל-1/4 אינץ'. רצועות.
מבשלים אטריות לזניה לפי הוראות האריזה; לנקז. בסיר, מבשלים פלפלים אדומים ושום בשמן במשך דקה; מוסיפים את העגבניות, הפטרוזיליה, הסוכר, הבזיליקום והפלפל. מבשלים, ללא מכסה, במשך 20 דקות. בסיר ממיסים חמאה. מערבבים פנימה קמח, מלח ואגוז מוסקט עד לקבלת תערובת חלקה. מוסיפים חלב בהדרגה. להביא לרתיחה; מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות או עד שמסמיך.
מורחים 1 כוס רוטב פלפל ב-13 אינץ'. x 9 אינץ'. תבנית אפייה מצופה בספריי בישול. מעל שלוש אטריות, 1-1/2 כוסות רוטב פלפל, 1 כוס רוטב לבן ו-1/3 כוס גבינת פרמזן. חזור על שכבות. למעלה עם שאר האטריות, רוטב לבן ורוטב פלפלים.
אופים, ללא כיסוי, ב-350 מעלות למשך 30-35 דקות או עד שהוא מבעבע.
מניחים לעמוד 15 דקות לפני החיתוך.
יין מומלץ: קיאנטיname, Montepulciano, סנג ' ובזה
ניתן לשלב לזניה עם קיאנטי, מונטפולצ'יאנו וסנג'ובזה. לזניה משתלבת היטב עם יין אדום בעל גוף בינוני עם חומציות גבוהה יותר. סנג'ובזה, מונטפולצ'יאנו וקיאנטי מתאימים כולם. Weinert Cavas de Weinert עם דירוג 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-26 דולר לבקבוק.
![ויינרט קאבס דה ויינרט]()
ויינרט קאבס דה ויינרט
גוון אודם עמוק עם נצנוצים סגולים מקפיץ את המבנה היציב והנמרץ שלו. העושר הטאני שלו מבטיח את אורך חייו, אך פרי בשל דיסקרטי מנצח. יין מאוזן בעל גוף מלא שמזכיר ריחות של עץ אלון בסיומת הארוכה. תערובת של קברנה סוביניון, מלבק ומרלו.