לזניה פסטו עם תרד ופטריות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה עד 23 גרם חלבון 23 גרם של שומן, וסך הכל 451 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. גשו לסופר וקנו גבינת פרמזן, פטריות קרמיני, פסטו מסחרי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: לזניה טורקיה עם תרד ופטריות - 6 נקודות, לזניה תרד, פסטו, פונטינה, ו לזניה תרד עם פסטו אגוז.
הוראות
1
מסדרים את התרד ב ספינת ירקות; קיטור, מכוסה, 3 דקות או עד wilts תרד.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
2
מסננים, לסחוט יבש, וקוצצים גס.
3
שלב תרד, פטריות, פסטו בקערה בינונית, ערבוב לשלב; להפריש.