קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות19
מגזין

לזניה פסטו עם תרד ופטריות

לזניה פסטו עם תרד ופטריות
לזניה פסטו עם תרד ופטריות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה עד 23 גרם חלבון 23 גרם של שומן, וסך הכל 451 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. גשו לסופר וקנו גבינת פרמזן, פטריות קרמיני, פסטו מסחרי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: לזניה טורקיה עם תרד ופטריות - 6 נקודות, לזניה תרד, פסטו, פונטינה, ו לזניה תרד עם פסטו אגוז.

הוראות

1
מסדרים את התרד ב ספינת ירקות; קיטור, מכוסה, 3 דקות או עד wilts תרד.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
2
מסננים, לסחוט יבש, וקוצצים גס.
3
שלב תרד, פטריות, פסטו בקערה בינונית, ערבוב לשלב; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מערבבים מוצרלה, פרובולונה, ריקוטה, וביצה מוכה בקערה בינונית, ערבוב היטב לשלב. מערבבים ב 1/4 פרמזן כוס, ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
פרובולוןפרובולון
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
מערבבים את רוטב הפסטה ורוטב העגבניות בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פסטהרוטב פסטה
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
מורחים 1 תערובת רוטב פסטה כוס בחלק התחתון של תנור חשמלי איטי 6 ליטר אליפסה מצופה ספריי בישול. מסדרים 3 אטריות על תערובת רוטב פסטה; למעלה עם תערובת גבינה 1 כוס תערובת תרד כוס. חזור על השכבות, המסתיימות בתערובת תרד. מסדרים 3 אטריות על תערובת תרד; למעלה עם הנותרים 1 תערובת גבינה כוס תערובת רוטב פסטה כוס 1.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
רוטב פסטהרוטב פסטה
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
7
מניחים 3 אטריות שנותרו על תערובת רוטב; להפיץ את תערובת הרוטב הנותרים על אטריות.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
8
מפזרים את 1/2 כוס פרמזן הנותרים. מכסים במכסה; מבשלים על 5 שעות נמוכות או עד לסיום.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן