לזניה פסטו עם תרד ופטריות
לזניה פסטו עם תרד ופטריות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה עד 23 גרם חלבון 23 גרם של שומן, וסך הכל 451 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. גשו לסופר וקנו גבינת פרמזן, פטריות קרמיני, פסטו מסחרי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: לזניה טורקיה עם תרד ופטריות - 6 נקודות, לזניה תרד, פסטו, פונטינה, ו לזניה תרד עם פסטו אגוז.
הוראות
מסדרים את התרד ב ספינת ירקות; קיטור, מכוסה, 3 דקות או עד wilts תרד.
מסננים, לסחוט יבש, וקוצצים גס.
שלב תרד, פטריות, פסטו בקערה בינונית, ערבוב לשלב; להפריש.
מערבבים מוצרלה, פרובולונה, ריקוטה, וביצה מוכה בקערה בינונית, ערבוב היטב לשלב. מערבבים ב 1/4 פרמזן כוס, ולהניח בצד.
מערבבים את רוטב הפסטה ורוטב העגבניות בקערה בינונית.
מורחים 1 תערובת רוטב פסטה כוס בחלק התחתון של תנור חשמלי איטי 6 ליטר אליפסה מצופה ספריי בישול. מסדרים 3 אטריות על תערובת רוטב פסטה; למעלה עם תערובת גבינה 1 כוס תערובת תרד כוס. חזור על השכבות, המסתיימות בתערובת תרד. מסדרים 3 אטריות על תערובת תרד; למעלה עם הנותרים 1 תערובת גבינה כוס תערובת רוטב פסטה כוס 1.
מניחים 3 אטריות שנותרו על תערובת רוטב; להפיץ את תערובת הרוטב הנותרים על אטריות.
מפזרים את 1/2 כוס פרמזן הנותרים. מכסים במכסה; מבשלים על 5 שעות נמוכות או עד לסיום.