קושימומחה
מוכן ב1 ש, 50 דק.
מנות6
ציון בריאות28
מגזין

לזניה צ'וריסו ופולנטה

לזניה צ'וריסו ופולנטה
המתכון צ'וריסו לזניה פולנטה יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 1 שעה ו -50 דקות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 698 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 56 גרם של שומן למנה. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו3 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם ציר עוף, אבקת צ'ילי, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב חומץ היין האדום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת דובדבנים-ברי כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. נסו לזניה צ'וריסו ופולנטה, לזניה צ'וריסו ופולנטה, ו צ'וריסו שרימפס על גבינת עיזים פולנטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
עבור פולנטה: להביא את ציר העוף לרתיחה בסיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
ציר עוףציר עוף
פולנטהפולנטה
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
2
הוסף את פולנטה ו whisk עד משולב באופן מלא, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פולנטהפולנטה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
3
מפזרים את המלח ומבשלים, מכוסה, מעל חום בינוני במשך 5 עד 6 דקות. לסיים על ידי קיפול חמאה מומסת. להתחמם בזמן שאתה מכין את צ ' וריסו.
מרכיבים שתצטרך
צ ' וריסוצ ' וריסו
חמאהחמאה
מלחמלח
4
עבור צ ' וריסו: מעיל מחבת גדולה עם שמן זית ולהגדיר על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
צ ' וריסוצ ' וריסו
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד כמעט שקוף, ולאחר מכן מוסיפים את חזיר הקרקע. חום 4 עד 5 דקות תוך שבירת חתיכות חזיר עם החלק האחורי של כף עץ.
מרכיבים שתצטרך
חזיר טחוןחזיר טחון
בצלבצל
חזירחזיר
ציוד שתשתמש בו
כף עץכף עץ
6
מוסיפים את הפפריקה, שום מגורען, אבקת בצל, אבקת צ ' ילי וכמון, ומפזרים מלח ופלפל. לבשל 1 דקה יותר כדי טוסט התבלינים, ולאחר מכן להוסיף את החומץ, שום ועגבניות. מבשלים עד הרוטב הוא מעובה מופחת, 8 עד 10 דקות. טעם ותיבול שוב עם מלח ופלפל. תתחמם.
מרכיבים שתצטרך
שום מגורעןשום מגורען
מלח ופלפלמלח ופלפל
אבקת צ ' יליאבקת צ ' ילי
אבקת בצלאבקת בצל
עגבנייהעגבנייה
פפריקהפפריקה
חומץחומץ
שוםשום
תבליניםתבלינים
כמוןכמון
רוטברוטב
טוסטטוסט
7
להרכבה: לשטוף, לנקז דק לחתוך את chard.
מרכיבים שתצטרך
Chard שוויצריChard שוויצרי
8
מחממים את השום וקצת שמן זית במחבת גדולה ובטחון, 3 עד 4 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
שמן זיתשמן זית
שוםשום
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
9
מסננים במסננת וסוחטים כל לחות עודפת.
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
10
מחממים את התנור ל 350 מעלות F. משמנים קלות צלחת חינם 8 על 8 על 2 אינץ 'או מחבת ברזל יצוק 9 אינץ' אליפסה.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
11
יוצקים חצי מהפולנטה פנימה ומתפרשים באופן שווה. למעלה עם חצי צ ' וריסו וכל chard השוויצרי.
מרכיבים שתצטרך
Chard שוויצריChard שוויצרי
צ ' וריסוצ ' וריסו
פולנטהפולנטה
מורחיםמורחים
12
מפזרים חצי מכל גבינה. חזור עם שכבה של הפולנטה הנותרת, ולאחר מכן את צ ' וריסו הנותרים, ולבסוף את הגבינה שנותרה. מכסים בנייר כסף, מניחים את הצלחת על מגש הסדין ואופים 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צ ' וריסוצ ' וריסו
פולנטהפולנטה
גבינהגבינה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
13
הסר את רדיד ואופים עד הגבינה הוא זהוב תוסס, 15 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
14
בואו לשבת 25 דקות כדי להגדיר, ולאחר מכן לחתוך לחלקים ולהגיש.

מרכיבים

411אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)עגבניות חתוכות לקוביות באש, כגון גלן מיורעגבניות חתוכות לקוביות באש, כגון גלן מיור11 קילו קישואים,1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף11 קילו קישואים,¼ כפית אורגנו¼ כפית אורגנו1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקגבינת פונטינה מגוררתגבינת פונטינה מגוררת1שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוףשום, טחוןשום, טחון4ציפורןשום, טחוןשום, טחון1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)חמוצים כשריםחמוצים כשרים454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)חזיר טחוןחזיר טחון2(יכול להיות או להרחיק)תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד6ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח כשר ופלפל שחור סדוק טרימלח כשר ופלפל שחור סדוק טרי9466 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקציר עוף דל נתרןציר עוף דל נתרן1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמוצרלה מגוררתמוצרלה מגוררת6ריבס, קצוץ טרי או קפואשמן זיתשמן זית6ריבס, קצוץ טרי או קפואשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה1קטןבצל, חתוך לקוביותבצל, חתוך לקוביות1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)2(חוֹרֶף)חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפויחסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי2966 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפולנטה לבישול מהירפולנטה לבישול מהיר2(חוֹרֶף)1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1חבורהChard שוויצריChard שוויצרי2(חוֹרֶף)חמאה לא מלוחה, נמסהחמאה לא מלוחה, נמסה

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הבדיאני A Coltibuono Cultusboni RS Chiani Classico (חצי בקבוק) עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 11 דולר לבקבוק.
Badia A Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (חצי בקבוק)
Badia A Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (חצי בקבוק)
זהו יין פירותי, רך טיפוסי כי הוא ידידותי במיוחד מזון.