המתכון צ'וריסו לזניה פולנטה יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 1 שעה ו -50 דקות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 698 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 56 גרם של שומן למנה. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו3 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם ציר עוף, אבקת צ'ילי, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב חומץ היין האדום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת דובדבנים-ברי כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. נסו לזניה צ'וריסו ופולנטה, לזניה צ'וריסו ופולנטה, ו צ'וריסו שרימפס על גבינת עיזים פולנטה (מתכונים דומים).
הוראות
1
עבור פולנטה: להביא את ציר העוף לרתיחה בסיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
ציר עוף
פולנטה
ציוד שתשתמש בו
סיר
2
הוסף את פולנטה ו whisk עד משולב באופן מלא, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פולנטה
ציוד שתשתמש בו
מקציף
3
מפזרים את המלח ומבשלים, מכוסה, מעל חום בינוני במשך 5 עד 6 דקות. לסיים על ידי קיפול חמאה מומסת. להתחמם בזמן שאתה מכין את צ ' וריסו.
מרכיבים שתצטרך
צ ' וריסו
חמאה
מלח
4
עבור צ ' וריסו: מעיל מחבת גדולה עם שמן זית ולהגדיר על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
צ ' וריסו
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד כמעט שקוף, ולאחר מכן מוסיפים את חזיר הקרקע. חום 4 עד 5 דקות תוך שבירת חתיכות חזיר עם החלק האחורי של כף עץ.
מרכיבים שתצטרך
חזיר טחון
בצל
חזיר
ציוד שתשתמש בו
כף עץ
6
מוסיפים את הפפריקה, שום מגורען, אבקת בצל, אבקת צ ' ילי וכמון, ומפזרים מלח ופלפל. לבשל 1 דקה יותר כדי טוסט התבלינים, ולאחר מכן להוסיף את החומץ, שום ועגבניות. מבשלים עד הרוטב הוא מעובה מופחת, 8 עד 10 דקות. טעם ותיבול שוב עם מלח ופלפל. תתחמם.
מרכיבים שתצטרך
שום מגורען
מלח ופלפל
אבקת צ ' ילי
אבקת בצל
עגבנייה
פפריקה
חומץ
שום
תבלינים
כמון
רוטב
טוסט
7
להרכבה: לשטוף, לנקז דק לחתוך את chard.
מרכיבים שתצטרך
Chard שוויצרי
8
מחממים את השום וקצת שמן זית במחבת גדולה ובטחון, 3 עד 4 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
שמן זית
שום
ציוד שתשתמש בו
מחבת
9
מסננים במסננת וסוחטים כל לחות עודפת.
ציוד שתשתמש בו
מסננת
10
מחממים את התנור ל 350 מעלות F. משמנים קלות צלחת חינם 8 על 8 על 2 אינץ 'או מחבת ברזל יצוק 9 אינץ' אליפסה.
ציוד שתשתמש בו
תנור
מחבת
11
יוצקים חצי מהפולנטה פנימה ומתפרשים באופן שווה. למעלה עם חצי צ ' וריסו וכל chard השוויצרי.
מרכיבים שתצטרך
Chard שוויצרי
צ ' וריסו
פולנטה
מורחים
12
מפזרים חצי מכל גבינה. חזור עם שכבה של הפולנטה הנותרת, ולאחר מכן את צ ' וריסו הנותרים, ולבסוף את הגבינה שנותרה. מכסים בנייר כסף, מניחים את הצלחת על מגש הסדין ואופים 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צ ' וריסו
פולנטה
גבינה
ציוד שתשתמש בו
תנור
רדיד אלומיניום
13
הסר את רדיד ואופים עד הגבינה הוא זהוב תוסס, 15 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
גבינה
ציוד שתשתמש בו
תנור
רדיד אלומיניום
14
בואו לשבת 25 דקות כדי להגדיר, ולאחר מכן לחתוך לחלקים ולהגיש.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הבדיאני A Coltibuono Cultusboni RS Chiani Classico (חצי בקבוק) עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 11 דולר לבקבוק.