לזניה צ'וריסו עוף
תשכחו לצאת לאכול או להזמין אוכל בכל פעם שאתם חושקים באוכל ים תיכוני. נסו להכין צ'וריסו לסגנאן עוף בבית. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 12 מנות. מנה אחת מכילה 612 קלוריות, 40 גרם חלבון, ו 35 גרם שומן. 3 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. לכו לחנות ואספו פלפלי ג'לפנו, עוף רוטיסרי, מלח ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 35 דקות. עם כפית ציון 51%, המנה הזו טובה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: לזניה צ'וריסו ופולנטה, לזניה צ'וריסו ופולנטה, ו לזניה צ'וריסו ופולנטה.
הוראות
מפוררים צ 'וריסו למחבת גדולה; מוסיפים ג' לפנוס. מבשלים על אש בינונית 6-8 דקות או עד שהבשר מבושל לחלוטין; מסננים. עוף גרוס; הוסף למחבת. בקערה שלבו ביצים וריקוטה.
מורחים 1 כוס רוטב אנצ ' ילדה בתוך 13-ב משומן. 9 אינץ'. תבנית אפייה. למעלה עם ארבע אטריות, שליש מתערובת הריקוטה, מחצית מתערובת הבשר, 1 כוס מונטריי ג 'ק ו -1 כוס רוטב אנצ' ילדה. חזור על שכבות. למעלה עם אטריות שנותרו, תערובת ריקוטה, רוטב אנצ 'ילדה וג' ק מונטריי.
מכסים ואופים בחום של 375 למשך 45-50 דקות. לחשוף; אופים 10 דקות יותר או עד מבעבע.
מניחים לעמוד 15 דקות לפני ההגשה.
בינתיים מניחים מרכיבי רוטב במעבד מזון; מכסים ומעבדים עד לקבלת תערובת חלקה.
יין מומלץ: קיאנטיname, Montepulciano, סנג ' ובזה
קיאנטי, מונטפולצ ' יאנו וסנגיובזה הם הבחירות המובילות שלי ללזניה. לזניה משתלבת היטב עם יין אדום בעל גוף בינוני עם חומציות גבוהה יותר. סנג 'יובזה, מונטפולצ' יאנו וקיאנטי כולם מתאימים לחשבון. טנוטה די נוזולה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה (חצי בקבוק) עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.
![טנוטה די נוזולה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה (חצי בקבוק)]()
טנוטה די נוזולה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה (חצי בקבוק)
ניחוחות פריכים, בשלים, אדומים ודובדבנים מעוצבים על ידי חומציות תוססת ורעננה. בפה, טעמים מראים תווים סנגיוביים קלאסיים של אדמה, פטריות ועור, עם עמוד שדרה של טאנינים יציבים אך אלגנטיים. משתלב היטב עם בשרים ורטבי פסטה בשריים, עופות וגבינות קשות.