קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות12
ציון בריאות43
מגזין

לזניה צמחונית פלורנטין

לזניה צמחונית פלורנטין
ירקות לזניה פלורנטין דורש סביב 1 שעה ו 45 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מכין 12 מנות עם 398 קלוריות, 24 גרם חלבון, ו 13 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 29% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם סוכר חום, תרד, אורגנו ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה הוא במחיר סביר מתכון לחובבי אוכל ים תיכוני. 101 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה הביא לך את כולםמתכונים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 94%. נסו לזניה פלורנטין, לחמניות לזניה פלורנטין, ו שבור פלורנטין לזניה אופים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מבשלים אטריות לזניה בסיר גדול של מים מומלחים קלות, רותחים למשך 10 דקות, או עד לדרגת אל-דנטה. שוטפים במים קרים, מסננים ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
מחממים שמן במחבת גדולה על אש בינונית. מבשלים את הבצל הקצוץ, הפטריות, השום והקישואים בשמן עד שהם רכים. מערבבים פנימה את שתי פחיות העגבניות המרוסקות, רסק העגבניות, האורגנו, הסוכר החום והמלח לפי הטעם. מנמיכים את האש לנמוכה ומבשלים במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבולאגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבול
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
אגוז מוסקט נוסף, לא חובהאגוז מוסקט נוסף, לא חובה
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
עד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערךעד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערך
פחיות) מרק עוף דל נתרןפחיות) מרק עוף דל נתרן
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
בינתיים, תרד קפוא במיקרוגל עד לבישול. מצננים ואז סוחטים עודפי מים.
מרכיבים שתצטרך
תרד קפואתרד קפוא
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
ירקות בתערובת קליפורניהירקות בתערובת קליפורניה
4
מסננים גבינת קוטג'. בעזרת מיקסר מערבבים תרד, גבינת קוטג', ביצים ו -2 כפות בזיליקום עד לקבלת תערובת חלקה. בקערה נפרדת משלבים גבינת מוצרלה מגורדת וגבינת פרמזן מגוררת.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררתגבינת פרמזן מגוררת
תפוח אדמה נא מגוררתפוח אדמה נא מגורר
קרקרים מחיטה מלאהקרקרים מחיטה מלאה
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושיםקרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
6
מורחים 1 כוס רוטב בתחתית תבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
7
שכבה 1/3 מהאטריות, 1/3 תערובת גבינת קוטג ' /תרד, 1/3 מהרוטב שנותר ותערובת גבינה 1/3. חזור על שכבות עם שאר החומרים.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים מחיטה מלאהקרקרים מחיטה מלאה
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושיםקרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים
8
מפזרים העליון עם הנותרים 1 כף בזיליקום מיובש.
מרכיבים שתצטרך
מים חמים (100°F)מים חמים (100°F)
9
אופים בתנור שחומם מראש למשך 60 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
10
מניחים לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקית עובדת ממש טוב עם קיאנטי, טרביאנו ורדיצ ' יו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
ספאלטי קיאנטי די. או. סי. ג ' י.
ספאלטי קיאנטי די. או. סי. ג ' י.
מיוצר בעיקר מ סנגיובטו גפנים של ה אחוזת פוג ' יו רייל, יין מובנה קלאסי זה מציג תווים של אדמה ועור על האף עם גוונים עצים. הפרי נקי ורך, עם טאנינים עדינים על הסיום.