קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 5 דק.
מנות8
ציון בריאות92
מגזין

לזניה צמחונית של תרד ופטריות

לזניה צמחונית של תרד ופטריות
המתכון צמחוני תרד לזניה פטריות יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 2 שעות ו 5 דקות. המתכון הזה מכסה %46 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 623 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 25 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך שמן זית כתית מעולה, גבינת מוצרלה, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 3340 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב lacto אובו צמחוני דיאט. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. , וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: לזניה צמחונית בקרמל בצל ופטריות, צמחוני חג המולד חלק 2: לזניה פטריות, ו לזניה של כרוב ופטריות מדי פעם..

הוראות

1
מניחים פטריות במחבת גדולה (6 עד 8 ליטר) sauté על חום גבוה או בינוני גבוה. מערבבים אותם עם כף עץ או לנער את המחבת מעת לעת. אתה יכול לשמוע אותם חורקים.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
סוכר אדום גססוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מפזרים מלח על הפטריות. הפטריות יתרחשו ואז יתחילו לשחרר מים. (שים לב כי אתה לא מוסיף שומן בשלב זה למחבת; שיטה זו של בישול פטריות בלחות שלהם נקראת "מטגן יבש.)
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
ברגע שהפטריות מתחילות לשחרר מים למחבת, מערבבים את הבצל הקצוץ. מבשלים עד שהפטריות כבר לא משחררים לחות ומי הפטרייה רתחו, כ -5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
1
מוסיפים את שמן הזית לפטריות ומערבבים למעיל. מטגנים את הפטריות והבצל במשך כדקה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
2
מוסיפים את השום ומבשלים עוד דקה.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
3
מערבבים את רסק העגבניות, מבשלים עוד דקה. שמור 1 כוס רוטב עגבניות (זה ילך בתחתית התבשיל), ולשים את הכוס הנותרת של רוטב עגבניות לתוך הסיר עם הפטריות.  
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)(מומלץ: ולוויטה)
גב שומן חזירגב שומן חזיר
4
מוסיפים את הקופסה הגדולה של עגבניות מרוסקות וכוס אחת של מים.
מרכיבים שתצטרך
אגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבולאגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבול
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
5
מערבבים את הקורנית, סוכר, פתיתי פלפל אדום. (אם אתה משתמש בזיליקום יבש במקום טרי, להוסיף אותו עכשיו.) להביא מבשלים, ואז להנמיך את החום ומבשלים על רתיחה נמוכה, במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
מים חמים (100°F)מים חמים (100°F)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
6
מרתיחים ומנקזים את אטריות הלזניה: ברגע שהרוטב רותח, מלחים את מי הפסטה הרותחים ומוסיפים את אטריות הלזניה היבשות למים הרותחים.  (המים צריכים להיות ברתיחה נמרצת, מתגלגלת.) מערבבים בעדינות, לוודא כי האטריות לא נדבקים זה לזה. הגדר את הטיימר במשך 8 דקות, או כמה זמן מסומן על החבילה של האטריות. הטבח נחשף ברתיחה גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ענבים חצויות (רצוי צהובות ואדומות)עגבניות ענבים חצויות (רצוי צהובות ואדומות)
7
כאשר האטריות מוכנות (אל דנטה, מבושל דרך אבל עדיין מוצק לנשוך), לנקז את האטריות במסננת, ולשטוף אותם כדי לקרר אותם עם מים קרים.  כשאתם שוטפים אותם, מפרידים אותם בעדינות עם האצבעות כדי שהם לא ידבקו אחד לשני.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
8
הכן כמה דפי עוגיות גדולים או דפי אפייה על ידי הפצת כף שמן זית על דפי האפייה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
גליל פירותגליל פירות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
9
מניחים את האטריות לזניה על הסדינים, מכסים אותם בעדינות עם קצת שמן זית, ומפיצים אותם החוצה. זה יעזור לשמור אותם מלהיצמד זה לזה בזמן שאתה מסיים את הרוטב ולהכין את התבשיל שכבתי.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
10
להרכיב את הלזניה: לכבות את החום על הכיריים לרוטב. מחממים התנור ל 177°.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
11
מורחים את כוס אחת של רוטב עגבניות שמורות על החלק התחתון של תבשיל גדול (רצוי 10x15 אינץ'). (אם תבשיל הקדרה שלך הוא קטן יותר, ייתכן שיהיה עליך להוסיף שכבה נוספת כפי שאתה עובר שלב זה.)
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)(מומלץ: ולוויטה)
12
מניחים שכבה של אטריות לזניה על רוטב העגבניות, מעט חופפים. (עבור צלחת 10x15 אינץ ' שלנו, אנחנו בסופו של דבר להתאים 3 שכבות של 6 אטריות כל אחד, עם 2 אטריות נוספות על אשר nosh.)
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
13
מפזרים חצי מגבינת הריקוטה על האטריות, וחצי מהתרד המפשיר, המנוקז, וסחטו את התרד מעל הריקוטה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
14
מפזרים חצי גבינת מוצרלה על התרד, ורק רבע גבינת פקורינו.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
פקורינופקורינו
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
15
ואז כפית 1/3 של רוטב הפטריות שלך על המוצרלה.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
16
מפזרים חצי מהזיליקום הטרי על הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
17
חזור על שכבות: חזור על תהליך השכבות.
18
מניחים שכבה שנייה של אטריות על הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
19
מורחים את ריקוטה הנותרים, תרד, מוצרלה על האטריות.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
20
מפזרים עוד רבע פקורינו יחד עם מוצרלה. למעלה עם שליש נוסף של רוטב פטריות ואת בזיליקום טרי הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
פקורינופקורינו
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
21
שכבה אחרונה של אטריות לזניה על הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
22
מורחים את הרוטב הנותר על אטריות הלזניה ומפזרים את הפקורינו הנותרים או גבינת פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
פקורינופקורינו
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
23
מכסים בנייר כסף ואופים: לשלוף גיליון של רדיד אלומיניום גדול מספיק כדי לכסות את צלחת התבשיל.
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)(מומלץ: ולוויטה)
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
24
מורחים קצת שמן זית על החלק הפנימי של חתיכת נייר (הצד שיהיה מגע עם הלזניה).
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
25
מניחים את רדיד על צלחת תבשיל crimp את הקצוות.
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)(מומלץ: ולוויטה)
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
26
אופים ב 177° במשך 25 דקות, ולאחר מכן להסיר את רדיד ואופים חשופים במשך 25 דקות נוספות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
27
קח את הלזניה מהתנור כאשר נעשה ולתת לו לנוח 10 דקות לפני חיתוך כדי לשרת. ברגע שנעשה, לזניה תימשך שבוע במקרר.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®

מרכיבים

680דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פטריות קרמיני, קצוצות בערךפטריות קרמיני, קצוצות בערך227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פטריות שיטאקה, קצוצות בערךפטריות שיטאקה, קצוצות בערך1עבור כל אחד.מלחמלח2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרכוס נדיבה בצל קצוץכוס נדיבה בצל קצוץ591 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמן זית כתית מעולה בתוספת יותר לשמירה על האטריות מלהידבק אחד לשנישמן זית כתית מעולה בתוספת יותר לשמירה על האטריות מלהידבק אחד לשני4חתיכות טופי הית' ברשיני שום, קצוץ (אודותשיני שום, קצוץ (אודות170דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה4731 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס794דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.עגבניות מרוסקות (כגון מיור גלן עם בזיליקום)עגבניות מרוסקות (כגון מיור גלן עם בזיליקום)2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרגבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)12 כפיות אבקת שום1 שקית תרד טרי שטוף מראש1 שקית תרד טרי שטוף מראש1חתיכות טופי הית' ברבצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'12 כפיות אבקת שוםמיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי567דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.קופסאות קפוא קצוץ תרד, מופשר וסחוט במגבת נקייה של לחות עודפתקופסאות קפוא קצוץ תרד, מופשר וסחוט במגבת נקייה של לחות עודפת454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.אטריות לזניה (16 עד 20 אטריות)אטריות לזניה (16 עד 20 אטריות)28דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.(15-or of ricotta cheese(15-or of ricotta cheese591 לב מפאלדי טרי אם אפשרבזיליקום טרי קצוץבזיליקום טרי קצוץ2371 לב מפאלדי טרי אם אפשר1/4 פאונד גבינת פקורינו (או פרמזן), מגוררת( על1/4 פאונד גבינת פקורינו (או פרמזן), מגוררת( על9461 לב מפאלדי טרי אם אפשרpound גבינת מוצרלה גרוסה (אודותpound גבינת מוצרלה גרוסה (אודות

יין מומלץ: קיאנטיname, Montepulciano, סנג ' ובזה

לזניה בתפריט? נסה זיווג עם קיאנטי, Montepulciano, ו Sangiovese. לזניה צמדה היטב עם יין אדום בעל גוף בינוני עם חומציות גבוהה יותר. סנג 'ובזה, מונטפולצ' אנו וקיאנטי כולם מתאימים לתיאור. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Mazzei Fonterutoli קיאנטי Classico. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 32 דולר.
Mazzei Fonterutoli קיאנטי Classico
Mazzei Fonterutoli קיאנטי Classico
"הרבה בשר, פירות יער ואופי שזיף על האף והחך. בעל גוף מלא, עם טאנינים קטיפתיים וגימור ארוך ועשיר. סגנון מנוון שאני אוהב. איכות רצינית עבור הבציר. אין קסטלו בשנת 2002, אז זה שודרג."- יין SpectatorColor: סגול עמוק-אדום אבל בהיר ומרוכז במיוחד.זר: אינטנסיבי מאוד ומורכב עם ניחוחות של דובדבנים ופטל מלווה בגוונים קלויים ומתובלים.טעם: ההשפעה בפה היא נוקבת אך רכה בשל מבנה משמעותי של טאנינים שבו אלה רכים ומעוגלים היטב להתבלט. החומציות מתמזגת עם גוף היין ומסייעת להעברת תחושות נעימות של חום וכוח. היין כולל גימור ארוך יוצא דופן עבור קיאנטי קלאסיקו רגיל.