קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 5 דק.
מנות8
ציון בריאות92
מגזין

לזניה צמחונית של תרד ופטריות

לזניה צמחונית של תרד ופטריות
המתכון צמחוני תרד לזניה פטריות יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 2 שעות ו 5 דקות. המתכון הזה מכסה %46 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 623 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 25 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך שמן זית כתית מעולה, גבינת מוצרלה, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 3340 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב lacto אובו צמחוני דיאט. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. , וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: לזניה צמחונית בקרמל בצל ופטריות, צמחוני חג המולד חלק 2: לזניה פטריות, ו לזניה של כרוב ופטריות מדי פעם..

הוראות

1
מניחים פטריות במחבת גדולה (6 עד 8 ליטר) sauté על חום גבוה או בינוני גבוה. מערבבים אותם עם כף עץ או לנער את המחבת מעת לעת. אתה יכול לשמוע אותם חורקים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מפזרים מלח על הפטריות. הפטריות יתרחשו ואז יתחילו לשחרר מים. (שים לב כי אתה לא מוסיף שומן בשלב זה למחבת; שיטה זו של בישול פטריות בלחות שלהם נקראת "מטגן יבש.)
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
ברגע שהפטריות מתחילות לשחרר מים למחבת, מערבבים את הבצל הקצוץ. מבשלים עד שהפטריות כבר לא משחררים לחות ומי הפטרייה רתחו, כ -5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
1
מוסיפים את שמן הזית לפטריות ומערבבים למעיל. מטגנים את הפטריות והבצל במשך כדקה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
2
מוסיפים את השום ומבשלים עוד דקה.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
3
מערבבים את רסק העגבניות, מבשלים עוד דקה. שמור 1 כוס רוטב עגבניות (זה ילך בתחתית התבשיל), ולשים את הכוס הנותרת של רוטב עגבניות לתוך הסיר עם הפטריות.  
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)(מומלץ: ולוויטה)
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
מוסיפים את הקופסה הגדולה של עגבניות מרוסקות וכוס אחת של מים.
מרכיבים שתצטרך
אגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבולאגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבול
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
5
מערבבים את הקורנית, סוכר, פתיתי פלפל אדום. (אם אתה משתמש בזיליקום יבש במקום טרי, להוסיף אותו עכשיו.) להביא מבשלים, ואז להנמיך את החום ומבשלים על רתיחה נמוכה, במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
מים חמים (100°F)מים חמים (100°F)
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
6
מרתיחים ומנקזים את אטריות הלזניה: ברגע שהרוטב רותח, מלחים את מי הפסטה הרותחים ומוסיפים את אטריות הלזניה היבשות למים הרותחים.  (המים צריכים להיות ברתיחה נמרצת, מתגלגלת.) מערבבים בעדינות, לוודא כי האטריות לא נדבקים זה לזה. הגדר את הטיימר במשך 8 דקות, או כמה זמן מסומן על החבילה של האטריות. הטבח נחשף ברתיחה גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ענבים חצויות (רצוי צהובות ואדומות)עגבניות ענבים חצויות (רצוי צהובות ואדומות)
7
כאשר האטריות מוכנות (אל דנטה, מבושל דרך אבל עדיין מוצק לנשוך), לנקז את האטריות במסננת, ולשטוף אותם כדי לקרר אותם עם מים קרים.  כשאתם שוטפים אותם, מפרידים אותם בעדינות עם האצבעות כדי שהם לא ידבקו אחד לשני.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
8
הכן כמה דפי עוגיות גדולים או דפי אפייה על ידי הפצת כף שמן זית על דפי האפייה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
9
מניחים את האטריות לזניה על הסדינים, מכסים אותם בעדינות עם קצת שמן זית, ומפיצים אותם החוצה. זה יעזור לשמור אותם מלהיצמד זה לזה בזמן שאתה מסיים את הרוטב ולהכין את התבשיל שכבתי.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
10
להרכיב את הלזניה: לכבות את החום על הכיריים לרוטב. מחממים התנור ל 177°.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
11
מורחים את כוס אחת של רוטב עגבניות שמורות על החלק התחתון של תבשיל גדול (רצוי 10x15 אינץ'). (אם תבשיל הקדרה שלך הוא קטן יותר, ייתכן שיהיה עליך להוסיף שכבה נוספת כפי שאתה עובר שלב זה.)
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)(מומלץ: ולוויטה)
12
מניחים שכבה של אטריות לזניה על רוטב העגבניות, מעט חופפים. (עבור צלחת 10x15 אינץ ' שלנו, אנחנו בסופו של דבר להתאים 3 שכבות של 6 אטריות כל אחד, עם 2 אטריות נוספות על אשר nosh.)
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
13
מפזרים חצי מגבינת הריקוטה על האטריות, וחצי מהתרד המפשיר, המנוקז, וסחטו את התרד מעל הריקוטה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
14
מפזרים חצי גבינת מוצרלה על התרד, ורק רבע גבינת פקורינו.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
פקורינופקורינו
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
15
ואז כפית 1/3 של רוטב הפטריות שלך על המוצרלה.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
16
מפזרים חצי מהזיליקום הטרי על הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, מגוררים2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, מגוררים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
17
חזור על שכבות: חזור על תהליך השכבות.
18
מניחים שכבה שנייה של אטריות על הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
19
מורחים את ריקוטה הנותרים, תרד, מוצרלה על האטריות.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
20
מפזרים עוד רבע פקורינו יחד עם מוצרלה. למעלה עם שליש נוסף של רוטב פטריות ואת בזיליקום טרי הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, מגוררים2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, מגוררים
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
פקורינופקורינו
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
21
שכבה אחרונה של אטריות לזניה על הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
22
מורחים את הרוטב הנותר על אטריות הלזניה ומפזרים את הפקורינו הנותרים או גבינת פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
פקורינופקורינו
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
23
מכסים בנייר כסף ואופים: לשלוף גיליון של רדיד אלומיניום גדול מספיק כדי לכסות את צלחת התבשיל.
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)(מומלץ: ולוויטה)
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
24
מורחים קצת שמן זית על החלק הפנימי של חתיכת נייר (הצד שיהיה מגע עם הלזניה).
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
25
מניחים את רדיד על צלחת תבשיל crimp את הקצוות.
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)(מומלץ: ולוויטה)
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
26
אופים ב 177° במשך 25 דקות, ולאחר מכן להסיר את רדיד ואופים חשופים במשך 25 דקות נוספות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
27
קח את הלזניה מהתנור כאשר נעשה ולתת לו לנוח 10 דקות לפני חיתוך כדי לשרת. ברגע שנעשה, לזניה תימשך שבוע במקרר.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה

מרכיבים

680פלפל האבנרופטריות קרמיני, קצוצות בערךפטריות קרמיני, קצוצות בערך227פלפל האבנרופטריות שיטאקה, קצוצות בערךפטריות שיטאקה, קצוצות בערך1עבור כל אחד.מלחמלח2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרכוס נדיבה בצל קצוץכוס נדיבה בצל קצוץ591 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמן זית כתית מעולה בתוספת יותר לשמירה על האטריות מלהידבק אחד לשנישמן זית כתית מעולה בתוספת יותר לשמירה על האטריות מלהידבק אחד לשני4לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)שיני שום, קצוץ (אודותשיני שום, קצוץ (אודות170פלפל האבנרופיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה4731 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס794פלפל האבנרועגבניות מרוסקות (כגון מיור גלן עם בזיליקום)עגבניות מרוסקות (כגון מיור גלן עם בזיליקום)2371 לב מפאלדי טרי אם אפשראורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®1גבינת פרמזן מגוררת1 שקית תרד טרי שטוף מראש1 שקית תרד טרי שטוף מראש1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1גבינת פרמזן מגוררתתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה567פלפל האבנרוקופסאות קפוא קצוץ תרד, מופשר וסחוט במגבת נקייה של לחות עודפתקופסאות קפוא קצוץ תרד, מופשר וסחוט במגבת נקייה של לחות עודפת454פלפל האבנרואטריות לזניה (16 עד 20 אטריות)אטריות לזניה (16 עד 20 אטריות)28פלפל האבנרו(15-or of ricotta cheese(15-or of ricotta cheese591 לב מפאלדי טרי אם אפשרבזיליקום טרי קצוץבזיליקום טרי קצוץ2371 לב מפאלדי טרי אם אפשר1/4 פאונד גבינת פקורינו (או פרמזן), מגוררת( על1/4 פאונד גבינת פקורינו (או פרמזן), מגוררת( על9461 לב מפאלדי טרי אם אפשרpound גבינת מוצרלה גרוסה (אודותpound גבינת מוצרלה גרוסה (אודות

יין מומלץ: קיאנטיname, Montepulciano, סנג ' ובזה

לזניה בתפריט? נסה זיווג עם קיאנטי, Montepulciano, ו Sangiovese. לזניה צמדה היטב עם יין אדום בעל גוף בינוני עם חומציות גבוהה יותר. סנג 'ובזה, מונטפולצ' אנו וקיאנטי כולם מתאימים לתיאור. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Mazzei Fonterutoli קיאנטי Classico. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 32 דולר.
Mazzei Fonterutoli קיאנטי Classico
Mazzei Fonterutoli קיאנטי Classico
"הרבה בשר, פירות יער ואופי שזיף על האף והחך. בעל גוף מלא, עם טאנינים קטיפתיים וגימור ארוך ועשיר. סגנון מנוון שאני אוהב. איכות רצינית עבור הבציר. אין קסטלו בשנת 2002, אז זה שודרג."- יין SpectatorColor: סגול עמוק-אדום אבל בהיר ומרוכז במיוחד.זר: אינטנסיבי מאוד ומורכב עם ניחוחות של דובדבנים ופטל מלווה בגוונים קלויים ומתובלים.טעם: ההשפעה בפה היא נוקבת אך רכה בשל מבנה משמעותי של טאנינים שבו אלה רכים ומעוגלים היטב להתבלט. החומציות מתמזגת עם גוף היין ומסייעת להעברת תחושות נעימות של חום וכוח. היין כולל גימור ארוך יוצא דופן עבור קיאנטי קלאסיקו רגיל.