המתכון צמחוני תרד לזניה פטריות יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 2 שעות ו 5 דקות. המתכון הזה מכסה %46 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 623 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 25 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך שמן זית כתית מעולה, גבינת מוצרלה, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 3340 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב lacto אובו צמחוני דיאט. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. , וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: לזניה צמחונית בקרמל בצל ופטריות, צמחוני חג המולד חלק 2: לזניה פטריות, ו לזניה של כרוב ופטריות מדי פעם..
הוראות
1
מניחים פטריות במחבת גדולה (6 עד 8 ליטר) sauté על חום גבוה או בינוני גבוה. מערבבים אותם עם כף עץ או לנער את המחבת מעת לעת. אתה יכול לשמוע אותם חורקים.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
סוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
מפזרים מלח על הפטריות. הפטריות יתרחשו ואז יתחילו לשחרר מים. (שים לב כי אתה לא מוסיף שומן בשלב זה למחבת; שיטה זו של בישול פטריות בלחות שלהם נקראת "מטגן יבש.)
מערבבים את הקורנית, סוכר, פתיתי פלפל אדום. (אם אתה משתמש בזיליקום יבש במקום טרי, להוסיף אותו עכשיו.) להביא מבשלים, ואז להנמיך את החום ומבשלים על רתיחה נמוכה, במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
מים חמים (100°F)
מיץ לימון, אופציונלי
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
6
מרתיחים ומנקזים את אטריות הלזניה: ברגע שהרוטב רותח, מלחים את מי הפסטה הרותחים ומוסיפים את אטריות הלזניה היבשות למים הרותחים. (המים צריכים להיות ברתיחה נמרצת, מתגלגלת.) מערבבים בעדינות, לוודא כי האטריות לא נדבקים זה לזה. הגדר את הטיימר במשך 8 דקות, או כמה זמן מסומן על החבילה של האטריות. הטבח נחשף ברתיחה גבוהה.
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ענבים חצויות (רצוי צהובות ואדומות)
7
כאשר האטריות מוכנות (אל דנטה, מבושל דרך אבל עדיין מוצק לנשוך), לנקז את האטריות במסננת, ולשטוף אותם כדי לקרר אותם עם מים קרים. כשאתם שוטפים אותם, מפרידים אותם בעדינות עם האצבעות כדי שהם לא ידבקו אחד לשני.
מניחים את האטריות לזניה על הסדינים, מכסים אותם בעדינות עם קצת שמן זית, ומפיצים אותם החוצה. זה יעזור לשמור אותם מלהיצמד זה לזה בזמן שאתה מסיים את הרוטב ולהכין את התבשיל שכבתי.
להרכיב את הלזניה: לכבות את החום על הכיריים לרוטב. מחממים התנור ל 177°.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
11
מורחים את כוס אחת של רוטב עגבניות שמורות על החלק התחתון של תבשיל גדול (רצוי 10x15 אינץ'). (אם תבשיל הקדרה שלך הוא קטן יותר, ייתכן שיהיה עליך להוסיף שכבה נוספת כפי שאתה עובר שלב זה.)
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)
12
מניחים שכבה של אטריות לזניה על רוטב העגבניות, מעט חופפים. (עבור צלחת 10x15 אינץ ' שלנו, אנחנו בסופו של דבר להתאים 3 שכבות של 6 אטריות כל אחד, עם 2 אטריות נוספות על אשר nosh.)
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניה
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
13
מפזרים חצי מגבינת הריקוטה על האטריות, וחצי מהתרד המפשיר, המנוקז, וסחטו את התרד מעל הריקוטה.
לזניה בתפריט? נסה זיווג עם קיאנטי, Montepulciano, ו Sangiovese. לזניה צמדה היטב עם יין אדום בעל גוף בינוני עם חומציות גבוהה יותר. סנג 'ובזה, מונטפולצ' אנו וקיאנטי כולם מתאימים לתיאור. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Mazzei Fonterutoli קיאנטי Classico. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 32 דולר.