קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 5 דק.
מנות8
ציון בריאות92
מגזין

לזניה צמחונית של תרד ופטריות

לזניה צמחונית של תרד ופטריות
המתכון צמחוני תרד לזניה פטריות יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 2 שעות ו 5 דקות. המתכון הזה מכסה %46 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 623 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 25 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך שמן זית כתית מעולה, גבינת מוצרלה, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 3340 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב lacto אובו צמחוני דיאט. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. , וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: לזניה צמחונית בקרמל בצל ופטריות, צמחוני חג המולד חלק 2: לזניה פטריות, ו לזניה של כרוב ופטריות מדי פעם..

הוראות

1
מניחים פטריות במחבת גדולה (6 עד 8 ליטר) sauté על חום גבוה או בינוני גבוה. מערבבים אותם עם כף עץ או לנער את המחבת מעת לעת. אתה יכול לשמוע אותם חורקים.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
סוכר אדום גססוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מפזרים מלח על הפטריות. הפטריות יתרחשו ואז יתחילו לשחרר מים. (שים לב כי אתה לא מוסיף שומן בשלב זה למחבת; שיטה זו של בישול פטריות בלחות שלהם נקראת "מטגן יבש.)
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
ברגע שהפטריות מתחילות לשחרר מים למחבת, מערבבים את הבצל הקצוץ. מבשלים עד שהפטריות כבר לא משחררים לחות ומי הפטרייה רתחו, כ -5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
1
מוסיפים את שמן הזית לפטריות ומערבבים למעיל. מטגנים את הפטריות והבצל במשך כדקה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
2
מוסיפים את השום ומבשלים עוד דקה.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3
מערבבים את רסק העגבניות, מבשלים עוד דקה. שמור 1 כוס רוטב עגבניות (זה ילך בתחתית התבשיל), ולשים את הכוס הנותרת של רוטב עגבניות לתוך הסיר עם הפטריות.  
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
4
מוסיפים את הקופסה הגדולה של עגבניות מרוסקות וכוס אחת של מים.
מרכיבים שתצטרך
אגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבולאגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבול
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5
מערבבים את הקורנית, סוכר, פתיתי פלפל אדום. (אם אתה משתמש בזיליקום יבש במקום טרי, להוסיף אותו עכשיו.) להביא מבשלים, ואז להנמיך את החום ומבשלים על רתיחה נמוכה, במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
מים חמים (100°F)מים חמים (100°F)
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
6
מרתיחים ומנקזים את אטריות הלזניה: ברגע שהרוטב רותח, מלחים את מי הפסטה הרותחים ומוסיפים את אטריות הלזניה היבשות למים הרותחים.  (המים צריכים להיות ברתיחה נמרצת, מתגלגלת.) מערבבים בעדינות, לוודא כי האטריות לא נדבקים זה לזה. הגדר את הטיימר במשך 8 דקות, או כמה זמן מסומן על החבילה של האטריות. הטבח נחשף ברתיחה גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ענבים חצויות (רצוי צהובות ואדומות)עגבניות ענבים חצויות (רצוי צהובות ואדומות)
7
כאשר האטריות מוכנות (אל דנטה, מבושל דרך אבל עדיין מוצק לנשוך), לנקז את האטריות במסננת, ולשטוף אותם כדי לקרר אותם עם מים קרים.  כשאתם שוטפים אותם, מפרידים אותם בעדינות עם האצבעות כדי שהם לא ידבקו אחד לשני.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
8
הכן כמה דפי עוגיות גדולים או דפי אפייה על ידי הפצת כף שמן זית על דפי האפייה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
9
מניחים את האטריות לזניה על הסדינים, מכסים אותם בעדינות עם קצת שמן זית, ומפיצים אותם החוצה. זה יעזור לשמור אותם מלהיצמד זה לזה בזמן שאתה מסיים את הרוטב ולהכין את התבשיל שכבתי.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
10
להרכיב את הלזניה: לכבות את החום על הכיריים לרוטב. מחממים התנור ל 177°.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
11
מורחים את כוס אחת של רוטב עגבניות שמורות על החלק התחתון של תבשיל גדול (רצוי 10x15 אינץ'). (אם תבשיל הקדרה שלך הוא קטן יותר, ייתכן שיהיה עליך להוסיף שכבה נוספת כפי שאתה עובר שלב זה.)
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
12
מניחים שכבה של אטריות לזניה על רוטב העגבניות, מעט חופפים. (עבור צלחת 10x15 אינץ ' שלנו, אנחנו בסופו של דבר להתאים 3 שכבות של 6 אטריות כל אחד, עם 2 אטריות נוספות על אשר nosh.)
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
13
מפזרים חצי מגבינת הריקוטה על האטריות, וחצי מהתרד המפשיר, המנוקז, וסחטו את התרד מעל הריקוטה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
14
מפזרים חצי גבינת מוצרלה על התרד, ורק רבע גבינת פקורינו.
מרכיבים שתצטרך
פחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטותפחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטות
פקורינופקורינו
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
15
ואז כפית 1/3 של רוטב הפטריות שלך על המוצרלה.
מרכיבים שתצטרך
פחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטותפחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטות
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
16
מפזרים חצי מהזיליקום הטרי על הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
17
חזור על שכבות: חזור על תהליך השכבות.
18
מניחים שכבה שנייה של אטריות על הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
19
מורחים את ריקוטה הנותרים, תרד, מוצרלה על האטריות.
מרכיבים שתצטרך
פחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטותפחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטות
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
20
מפזרים עוד רבע פקורינו יחד עם מוצרלה. למעלה עם שליש נוסף של רוטב פטריות ואת בזיליקום טרי הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
פחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטותפחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטות
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
פקורינופקורינו
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
21
שכבה אחרונה של אטריות לזניה על הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
22
מורחים את הרוטב הנותר על אטריות הלזניה ומפזרים את הפקורינו הנותרים או גבינת פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
פקורינופקורינו
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
23
מכסים בנייר כסף ואופים: לשלוף גיליון של רדיד אלומיניום גדול מספיק כדי לכסות את צלחת התבשיל.
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
24
מורחים קצת שמן זית על החלק הפנימי של חתיכת נייר (הצד שיהיה מגע עם הלזניה).
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
25
מניחים את רדיד על צלחת תבשיל crimp את הקצוות.
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
26
אופים ב 177° במשך 25 דקות, ולאחר מכן להסיר את רדיד ואופים חשופים במשך 25 דקות נוספות.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
27
קח את הלזניה מהתנור כאשר נעשה ולתת לו לנוח 10 דקות לפני חיתוך כדי לשרת. ברגע שנעשה, לזניה תימשך שבוע במקרר.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)

מרכיבים

680חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'פטריות קרמיני, קצוצות בערךפטריות קרמיני, קצוצות בערך227חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'פטריות שיטאקה, קצוצות בערךפטריות שיטאקה, קצוצות בערך1עבור כל אחד.מלחמלח2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרכוס נדיבה בצל קצוץכוס נדיבה בצל קצוץ591 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמן זית כתית מעולה בתוספת יותר לשמירה על האטריות מלהידבק אחד לשנישמן זית כתית מעולה בתוספת יותר לשמירה על האטריות מלהידבק אחד לשני4חתיכות טופי הית' ברשיני שום, קצוץ (אודותשיני שום, קצוץ (אודות170חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרבצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)794חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'עגבניות מרוסקות (כגון מיור גלן עם בזיליקום)עגבניות מרוסקות (כגון מיור גלן עם בזיליקום)2371 לב מפאלדי טרי אם אפשררצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת11 כף אורגנו מיובש1 שקית תרד טרי שטוף מראש1 שקית תרד טרי שטוף מראש1חתיכות טופי הית' ברבצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'11 כף אורגנו מיובשרצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון567חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'קופסאות קפוא קצוץ תרד, מופשר וסחוט במגבת נקייה של לחות עודפתקופסאות קפוא קצוץ תרד, מופשר וסחוט במגבת נקייה של לחות עודפת454חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'אטריות לזניה (16 עד 20 אטריות)אטריות לזניה (16 עד 20 אטריות)28חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'(15-or of ricotta cheese(15-or of ricotta cheese591 לב מפאלדי טרי אם אפשרבזיליקום טרי קצוץבזיליקום טרי קצוץ2371 לב מפאלדי טרי אם אפשר1/4 פאונד גבינת פקורינו (או פרמזן), מגוררת( על1/4 פאונד גבינת פקורינו (או פרמזן), מגוררת( על9461 לב מפאלדי טרי אם אפשרpound גבינת מוצרלה גרוסה (אודותpound גבינת מוצרלה גרוסה (אודות

יין מומלץ: קיאנטיname, Montepulciano, סנג ' ובזה

לזניה בתפריט? נסה זיווג עם קיאנטי, Montepulciano, ו Sangiovese. לזניה צמדה היטב עם יין אדום בעל גוף בינוני עם חומציות גבוהה יותר. סנג 'ובזה, מונטפולצ' אנו וקיאנטי כולם מתאימים לתיאור. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Mazzei Fonterutoli קיאנטי Classico. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 32 דולר.
Mazzei Fonterutoli קיאנטי Classico
Mazzei Fonterutoli קיאנטי Classico
"הרבה בשר, פירות יער ואופי שזיף על האף והחך. בעל גוף מלא, עם טאנינים קטיפתיים וגימור ארוך ועשיר. סגנון מנוון שאני אוהב. איכות רצינית עבור הבציר. אין קסטלו בשנת 2002, אז זה שודרג."- יין SpectatorColor: סגול עמוק-אדום אבל בהיר ומרוכז במיוחד.זר: אינטנסיבי מאוד ומורכב עם ניחוחות של דובדבנים ופטל מלווה בגוונים קלויים ומתובלים.טעם: ההשפעה בפה היא נוקבת אך רכה בשל מבנה משמעותי של טאנינים שבו אלה רכים ומעוגלים היטב להתבלט. החומציות מתמזגת עם גוף היין ומסייעת להעברת תחושות נעימות של חום וכוח. היין כולל גימור ארוך יוצא דופן עבור קיאנטי קלאסיקו רגיל.