לזניה קלה של בשר בקר וריקוטה
לזניה בשר בקר & ריקוטה קלה עשויה להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 20 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 350 קלוריות. גשו לסופר וקנו אם יש לכם רוטב ספגטי, רוטב עגבניות, פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב גבינת שמנת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גבינת שמנת טריזים קינוח כקינוח. נסו לזניית בקר קלה, לזניית בשר קלה עם בשר בקר וחזיר, ו לזניה נטולת ריקוטה של איבו (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול או בתנור הולנדי, לבשל בשר טחון מעל חום גבוה בינוני רק עד הבשר הוא כבר לא ורוד. מתבלים עם מלח שום ופלפל מערבבים עגבניות מרוסקות, רוטב עגבניות, וחבילת תיבול. מבשלים, מכוסה, במשך כ 1/2 שעה, ערבוב מדי פעם.בעוד הרוטב רותח, הכינו מים לאטריות הלזניה ורתחו לפי הוראות
מסננים אטריות, ולשטוף עם מים קרים.מחממים תנור ל 350 מעלות F.
מוסיפים גבינת שמנת לרוטב בשר ומערבבים עד מומסים מעורבב, ולאחר מכן להסיר רוטב בשר מחום. מערבבים בריקוטה cheese.To להרכיב, בשורה התחתונה של מחבת זכוכית משומנת 9×13 עם 3 או 4 אטריות, להפיץ 1/3 של רוטב בשר וגבינה על אטריות. למעלה עם 1/3 של גבינת מוצרלה & פרובאלון, מפזרים 1/3 של גבינת פרמזן. חזור עם 2 שכבות נוספות.
בואו מגניב במשך 15 דקות לפני ההגשה, כך לזניה יכולה להחזיק יחד.