לזניה קלויה ירקות גביני
אף פעם לא יכולים להיות יותר מדי מתכונים עיקריים, אז תנו לג'יזי קלוי-ירק לאגנאן לנסות. והוא מספק כ 8 מנות . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 27 גרם חלבון 28 גרם של שומן, וסך הכל 587 קלוריות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לכם גבינת ריקוטה, תפוחי אדמה, אטריות לזניה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקישואים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ריבועי קינוח קישואים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו לזניה ירקות גבינה, לזניה ירקות קלויים עם רוטב פלפל אדום קלוי, ו לזניה קלויה-ירקות (מתכונים דומים).
הוראות
ריסוס התחתון הצדדים של מחבת רול ג 'לי, 15 1/2x10 1/2x1 אינץ', עם ספריי בישול.
מניחים פלפלים, בצל, קישואים, תפוחי אדמה, פטריות, שמן, מתובל מתובל מלח ובזיליקום בקערה; לזרוק מעיל.
אופים חשפו כ 30 דקות או עד פריך במכרז. מגניב במקצת.
הפחת את טמפרטורת התנור ל-35
ריסוס התחתון הצדדים של צלחת אפייה מלבנית, 13x9x2 אינץ', עם ספריי בישול. לבשל ולנקז אטריות לפי הוראות החבילה.
מערבבים גבינת ריקוטה, פסטו וביצה. קוצצים בגסות ירקות.
מניחים 3 אטריות לאורך בתבנית אפייה.
מורחים עם חצי מתערובת ריקוטה. למעלה עם 2 כוסות ירקות 1 כוס גבינת פרובולון. חזור על שכבות, החל עם אטריות. למעלה עם שאריות 3 אטריות וירקות שנותרו.
אופים חשפו 40 עד 45 דקות או עד חם במרכז העליון הוא חום זהוב.
בואו לעמוד 5 דקות לפני חיתוך.