לזניה של ארבע גבינות תרד
לזניה ארבע גבינות תרד עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 268 קלוריות, 16 גרם חלבון ו-9 גרם שומן. תמורת 99 סנט למנה, המתכון הזה מכסה 22% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. המתכון הזה משרת 12. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ואחד היה אומר שהוא פגע במקום. גשו לסופר וקנו תרד, חלב, אטריות לזניה ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-40 דקות. זהו מתכון סביר מאוד לחובבי האוכל הים תיכוני. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. עם ציון ספונקולרי של 78%, המנה הזו מוצקה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון לזניה של נקניק ותרד גבינה, לזניה נקניקיות ותרד ארבע גבינות, ולזניה נקניקיות ותרד ארבע גבינות.
הוראות
במחבת גדולה מטגנים ירקות ושום בשמן עד שהם רכים.
מסירים מהאש; לְהַפְרִישׁ.
בסיר קטן כבד, טורפים קמח וחלב עד לקבלת מרקם חלק. להביא לרתיחה; מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות. להפחית את החום; מערבבים פנימה 1/4 כוס גבינת פרמזן, מלח ופלפל. מבשלים עוד דקה או עד שהגבינה נמסה.
מסירים מהאש; מערבבים פנימה תרד. הניחו כוס אחת בצד.
בקערה גדולה מערבבים את הקוטג', המוצרלה והגבינה השוויצרית.
מורחים 1/2 כוס תערובת תרד בתוך 13 אינץ' משומן. x 9 אינץ'. תבנית אפייה.
שכבה עם ארבע אטריות, מחצית מתערובת הגבינה, ירקות ו-3/4 כוס תערובת תרד. חזור על שכבות. למעלה עם שאר האטריות, תערובת תרד שמורה ושארית גבינת פרמזן.
מכסים ואופים ב-375 מעלות למשך 35 דקות. לגלות; אופים 15 דקות יותר או עד שמבעבע.
מניחים לעמוד 15 דקות לפני החיתוך.
יין מומלץ: קיאנטיname, Montepulciano, סנג ' ובזה
קיאנטי, מונטפולצ'יאנו וסנג'ובזה הם הבחירות המובילות שלי עבור לזניה. לזניה משתלבת היטב עם יין אדום בעל גוף בינוני עם חומציות גבוהה יותר. סנג'ובזה, מונטפולצ'יאנו וקיאנטי מתאימים כולם. ה-NV Ruinart, Wine עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-89 דולר לבקבוק.
![NV Ruinart, יין]()
NV Ruinart, יין