לזניה של ארבע גבינות תרד
ניתן להכין את המתכון ללזניה של ארבע גבינות תרד בתוך כשעה ו-40 דקות . בבמנה עיקרית זו יש 268 קלוריות , 16 גרם חלבון ו -9 גרם שומן למנה. תמורת 99 סנט למנה , מתכון זה מכסה 22% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. המתכון הזה משרת 12. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזו. 3 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. גשו לסופר וקנו תרד, בצל ירוק, גבינה שוויצרית ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. עם ציון של 85% , המנה הזו יוצאת מן הכלל. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם לזניה של ארבע גבינות תרד , לזניה גבינת תרד וגבינה , ולזניה נקניק ותרד ארבע גבינות .
הוראות
במחבת גדולה מטגנים ירקות ושום בשמן עד שהם רכים.
מסירים מהאש; לְהַפְרִישׁ.
בסיר קטן כבד, טורפים קמח וחלב עד לקבלת מרקם חלק. להביא לרתיחה; מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות. להפחית את החום; מערבבים פנימה 1/4 כוס גבינת פרמזן, מלח ופלפל. מבשלים עוד דקה או עד שהגבינה נמסה.
מסירים מהאש; מערבבים פנימה תרד. הניחו כוס אחת בצד.
בקערה גדולה מערבבים את הקוטג', המוצרלה והגבינה השוויצרית.
מורחים 1/2 כוס תערובת תרד בתוך 13 אינץ' משומן. x 9 אינץ'. תבנית אפייה.
שכבה עם ארבע אטריות, מחצית מתערובת הגבינה, ירקות ו-3/4 כוס תערובת תרד. חזור על שכבות. למעלה עם שאר האטריות, תערובת תרד שמורה ושארית גבינת פרמזן.
מכסים ואופים ב-375 מעלות למשך 35 דקות. לגלות; אופים 15 דקות יותר או עד שמבעבע.
מניחים לעמוד 15 דקות לפני החיתוך.
יין מומלץ: קיאנטיname, Montepulciano, סנג ' ובזה
לזניה עובדת ממש טוב עם קיאנטי, מונטפולצ'יאנו וסנג'ובזה. לזניה משתלבת היטב עם יין אדום בעל גוף בינוני עם חומציות גבוהה יותר. סנג'ובזה, מונטפולצ'יאנו וקיאנטי מתאימים כולם. Antinori Villan Antinori Chianti Classico Riserva עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-36 דולר לבקבוק.
![Antinori Villa Antinori Chianti Classico Riserva]()
Antinori Villa Antinori Chianti Classico Riserva
ה-Villa Antinori Chianti Classico Riserva משנת 2010 עשויה מ-90% סנג'ובזה ו-10% מרלו, בצבע אדום אודם עז עם ניחוחות פירות ותבלינים. נגיעות קלות מהיישון בעץ האלון מדגישות את תווי הדובדבן והגרגרים האדומים האופייניים לענבי הסנג'ובזה. טעמי היין הרמוניים בחך עם טאנינים מאוזנים ובשלים. הגימור המתמשך הוא תוסס עם מינרליות נעימה, האופיינית לקיאנטי קלאסיקו.