לזניה של נקניק הודו ותרד
המתכון טורקיה נקניק ותרד לזניה יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 1 שעה ו -35 דקות. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 369 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן כל אחד. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך עלה דפנה, מים, לא להרתיח אטריות לזניה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב עלה דפנה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות תפוחים מקסימות כקינוח. נסו לזניה נקניק תרד וטורקי, נקניק הודו-לזניה תרד עם רוטב עגבניות חריף, ו לזניה תרד ונקניק (מתכונים דומים).
הוראות
לשקול או קלות כפית קמח לתוך כוס מדידה יבשה; רמה עם סכין.
שלב קמח הבא 4 מרכיבים (דרך עלה דפנה) בסיר בינוני על חום בינוני, ערבוב עם מקצף. מבשלים 8 דקות או עד עבה מבעבע, ערבוב לעתים קרובות.
הסר מהחום; מערבבים במלח ופלפל.
מורחים תערובת חלב 1 כוס בתחתית זכוכית 11 x 7 אינץ ' או צלחת אפייה קרמיקה מצופה ספריי בישול.
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני.
הוסף 2 כפות מים ותרד למחבת; לבשל 2 דקות או עד wilts תרד.
מסננים תרד, לחיצה עד בקושי לח. הגבר את החום לגובה בינוני.
הוסף נקניק למחבת; לבשל 4 דקות או עד השחמה, ערבוב להתפורר.
להוסיף שאלוט ושום למחבת; לטגן 2 דקות. מערבבים בתערובת חלב שנותר, תרד, ונקניק מבושל.
מסדרים 2 אטריות על תערובת חלב בתבנית אפייה; למעלה עם 1/2 כוס ריקוטה ותערובת תרד שליש. חזור על שכבות פעמיים.
מפזרים מוצרלה וגבינת פרמזן. מכסים בנייר כסף מצופה בתרסיס בישול.
אופים ב 375 במשך 40 דקות.
לצלות 4 דקות או עד גבינה הוא חום זהוב.