לזניה של פרמזן וירקות שורש
אף פעם לא יכולים להיות יותר מדי מתכונים עיקריים, אז תנו לפרמזן וירק שורש Lasgananananananananan לנסות. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 67 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 1753 קלוריות. לכו לחנות ותרימו עלי דפנה, אגוז מוסקט טחון, אטריות לזניה ללא רתיחה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: לזניה ירקות שורש וכרוב ניצנים, לזניה ירקות עם סדינים לזניה תוצרת בית (ללא מכונת פסטה), ו לזניה שורש סלרי ופטריות.
הוראות
שלב סקווש, תפוחי אדמה, 1 כוס בצל קצוץ, ושמן במחבת צלייה מצופה בתרסיס בישול, משליך לירקות מעיל.
אופים ב 450 במשך 30 דקות או עד ירקות רכים, ערבוב פעם אחת; להפריש.
שלב הנותרים 1 בצל כוס, חלב, אגוז מוסקט, קינמון, עלה דפנה בסיר בינוני על חום בינוני גבוה; להביא לרתיחה.
הסר מהחום; תן לעמוד 15 דקות. מסננים תערובת חלב דרך מסננת בסדר מעל קערה; להשליך מוצקים. החזר תערובת חלב למחבת. לשקול או קלות כפית קמח לתוך כוס מדידה יבשה; רמה עם סכין.
מוסיפים קמח, מלח ופלפל לתערובת חלב, ערבוב עם מקצף. מבשלים מעל חום בינוני 10 דקות או עד עבה, ערבוב לעתים קרובות עם מקצף.
הסר מהחום; מערבבים בגבינת Parmigiano-רג ' יאנו.
מורחים 1/2 תערובת חלב כוס בתחתית צלחת אפייה 13 x 9inch מצופה ספריי בישול. מסדרים 3 אטריות על תערובת חלב; למעלה עם חצי תערובת סקווש, 1/2 כוס מוצרלה, ו 1 כוס תערובת חלב. חזור על שכבה עם אטריות, תערובת סקווש, מוצרלה, ותערובת חלב. למעלה עם הנותרים 3 אטריות.
מורחים תערובת חלב נותרת על אטריות, ומפזרים עם הנותרים 1/2 מוצרלה כוס. מכסים בנייר כסף מצופה בתרסיס בישול.
אופים ב 375 במשך 30 דקות. לחשוף ולאפות 20 דקות נוספות.
יין הערה: ירקות שורש הם הטובים ביותר עם זני יין ארציים כמו tempranillo, פינו נואר, ו sangiovese. נסה את זה עם Rioja ספרדית, אשר עשוי tempranillo. נסה את Conde de Valdemar Rioja Crianza 2004 (כ -15$). "Crianza" הוא מונח Rioja המשמש יינות שבועיים פשוטים. קארן מקניל