קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 55 דק.
מנות12
ציון בריאות23
מגזין

לזניה שעועית שחורה

לזניה שעועית שחורה
כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. גשו לסופר וקנו עלי אורגנו, בזיליקום, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. נסו לזניה שעועית שחורה, לזניה שעועית שחורה, ו לחמניות לזניה שעועית שחורה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
בסיר גדול, לשלב את העגבניות והמיצים שלהם, רסק עגבניות, אבקת שום, מלח, פלפל, אורגנו, בצל ושעועית שחורה. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה, ולאחר מכן להפחית את החום ומבשלים, חשוף, במשך כ 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אבקת שוםאבקת שום
רסק עגבניותרסק עגבניות
שעועית שחורהשעועית שחורה
עגבנייהעגבנייה
אורגנואורגנו
בצלבצל
פלפלפלפל
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
בינתיים, להביא סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
4
מוסיפים את האטריות לזניה ומבשלים לאל דנטה על פי הוראות החבילה.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
5
מסננים את האטריות היטב.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
6
מורחים 1 כוס של הרוטב מוכן בתבנית אפייה 9 על 13 על 2 אינץ'. הפוך שלוש שכבות כל אחד אטריות, רוטב ריקוטה טופו. בסופו של דבר עם הרוטב ולוודא האטריות מכוסים לחלוטין או שהם יתייבשו במהלך האפייה.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
גבינת ריקוטהגבינת ריקוטה
רוטברוטב
טופוטופו
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
7
אופים במשך 45 דקות, חשוף. אפשר לצלחת לעמוד במשך 15 דקות לפני חיתוך לריבועים והגשה.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
מוסיפים את קשיו למעבד מזון וטוחנים אותם. ואז להתפורר טופו, ולהוסיף את השמרים, שמן זית ובזיליקום. מתבלים במלח ופלפל. לאחסן במיכל אטום במקרר עד מוכן לשימוש. מחזיק מעמד לפחות שבוע.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
שמן זיתשמן זית
קשיוקשיו
באזיל!באזיל!
שמריםשמרים
טופוטופו
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון