לזניה שעועית שחורה
כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. גשו לסופר וקנו עלי אורגנו, בזיליקום, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. נסו לזניה שעועית שחורה, לזניה שעועית שחורה, ו לחמניות לזניה שעועית שחורה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
בסיר גדול, לשלב את העגבניות והמיצים שלהם, רסק עגבניות, אבקת שום, מלח, פלפל, אורגנו, בצל ושעועית שחורה. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה, ולאחר מכן להפחית את החום ומבשלים, חשוף, במשך כ 30 דקות.
בינתיים, להביא סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מוסיפים את האטריות לזניה ומבשלים לאל דנטה על פי הוראות החבילה.
מורחים 1 כוס של הרוטב מוכן בתבנית אפייה 9 על 13 על 2 אינץ'. הפוך שלוש שכבות כל אחד אטריות, רוטב ריקוטה טופו. בסופו של דבר עם הרוטב ולוודא האטריות מכוסים לחלוטין או שהם יתייבשו במהלך האפייה.
אופים במשך 45 דקות, חשוף. אפשר לצלחת לעמוד במשך 15 דקות לפני חיתוך לריבועים והגשה.
מוסיפים את קשיו למעבד מזון וטוחנים אותם. ואז להתפורר טופו, ולהוסיף את השמרים, שמן זית ובזיליקום. מתבלים במלח ופלפל. לאחסן במיכל אטום במקרר עד מוכן לשימוש. מחזיק מעמד לפחות שבוע.