לזניה תירס ופובלנו עשויה להיות מתכון טוב להרחבת קופסת מתכוני המנות העיקריות שלך. , מתכון זה מכסה 12% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -20 גרם חלבון , 45 גרם שומן ובסך הכל 616 קלוריות . והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. זהו מתכון ידידותי לתקציב לחובבי אוכל ים תיכוני. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-187 היו אומרים שהוא פגע במקום. אם יש לכם גבינת אוקסקה, חמאה, שום וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-55 דקות . בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 53% . הציון הזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: לזניה תירס ופובלנו 2 , לזניה תירס ופובלנו , וטאקו תירס רך עם בטטה קלויה, פלפל פובלנו ותירס .
הוראות
1
מחממים את התנור ל-350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
2
ממיסים 2 כפות חמאה בסיר בינוני וכבד על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
3
מוסיפים 2/3 מהשום ומטגנים במשך דקה.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
4
מערבבים פנימה את התירס ומקפיצים 5 דקות. מערבבים פנימה את השמנת והתימין. מבשלים על אש בינונית-נמוכה 5 דקות כדי שהטעמים ישתלבו. מכבים את האש ומצננים מעט.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
5
מעבירים לבלנדר ומטגנים עד לקבלת מחית חלקה. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
6
מחממים את 2 כפות החמאה הנותרות במחבת קטנה וכבדה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
7
מוסיפים את הבצל ומטגנים עד לשקיפות, כ-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
8
מוסיפים את השום שנותר ומבשלים במשך דקה.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
9
מערבבים פנימה את רצועות הקישוא והפובלנו ומבשלים 5 דקות לשילוב הטעמים. מתבלים במלח ופלפל. מכבים את האש.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
10
מורחים כ-1/4 מתערובת התירס על החלק התחתון של תבנית אפייה בגודל 11 על 8 אינץ'. מכסים בשכבה של 3 דפי לזניה.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניה
20 עד 25 עלי תרד שלמים
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
11
מורחים 1/4 מתערובת הפובלנו ו-1/4 מהגבינה על הפסטה. חזור על השכבות 3 פעמים נוספות. מכסים בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
20 עד 25 עלי תרד שלמים
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
12
אופים עד שהפסטה מבושלת ורכה, כ-50 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
13
מסירים את נייר הכסף ומגבירים את טמפרטורת התנור לצלייה. צולים עד להזהבה ומבעבעת, 8 עד 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
קיאנטי, מונטפולצ'יאנו וסנג'ובזה הם הבחירות המובילות שלי עבור לזניה. לזניה משתלבת היטב עם יין אדום בעל גוף בינוני עם חומציות גבוהה יותר. סנג'ובזה, מונטפולצ'יאנו וקיאנטי מתאימים כולם. אתה יכול לנסות את סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרווה. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-27 דולר לבקבוק.
סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרווה
הניחוחות של היין האדום המורכב הזה נעים בין דובדבנים ושזיפים לפרחי גלדיול וצור ארצי. הטעמים הטאניים, המיושנים בעץ אלון, בהירים ועגולים, עם גימור יבש, חמים ואדמתי. מומלץ לבשר על האש, כמו סטייק קיאנינה פרוס, או עם ציד, כמו פסיון ממולא כמהין. זה מצוין גם עם גבינה בוגרת.